>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

[sprzedam] Niemcy-polska Me 2008

cala 37

cala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Birmingham
bilety na to spotkania Polakow cena za sztuke to ok 1200zl miejsca za bramkami.(oczywiscie sa rowniez lepsze miejsca lecz stosunkowo drozsze)
Narazie mam potwierdzone ze tylko spotkanie z niemcami ale na 90% beda bilety na wszystkie mecze naszej druzyny.
cena moze troche szokowac ale dla przykladu na EBAY-u w tej chwili ceny zaczynaja sie od 2,5 tysiaca za jeden bilet.
Zlozenie zamowienia jest jednoznaczne z przyznaniem biletow i nie bedzie odbywac sie zadne losowanie.
Bilety dotra do was najpozniej do 5 dni przed rozegraniem meczu.

wer890 300

wer890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jezeli bilet normalnie kosztuje 1200 to mozesz go sprzedac a jezeli zawyzasz cene jest to nie zgodne z jakims tam artykulem prawnym ( W Polsce) , tak slyszalalem.

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cala tutaj to sa same małolaty, szukajace jak oszukac kogos na 5 zl.
proponuje w innym miejscu zamiescic te ogloszenie.
wer890 daj sobie siana. jak masz mozliwosc to zalatw sobie bilet po normalnej cenie skoro jestes taki madry.

F 0

fenio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ej support75 czlowieku ty masz jakieś kompleksy... weś idź moze do pracy albo zajmij sie czymś,bo patrze ze tylko siedzisz na tym forum i krytykujesz innych albo przekazujesz negatywne informacje ...

wer890 300

wer890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
supoort o ch** ci chodzi , takie cos jest nie dozwolone i mam to w dupie czy da sie bilet zalatwic normalnie czy nie . Takie cos w Polsce jest karane i support nie pieprz mi jakis glupot czy bilet sie da zalatwic normalnie czy nie.

cala 37

cala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Birmingham
cena jest duzo wyzsza niz bilety z UEFy ktore mozna nabyc tylko w losowaniu.a to ze jest to zakazane to w sumie mnie to niebardzo obchodzi.
cena 1200 obowiazuje do konca stycznia,po tym terminie wystawiam bilety na aukcje za cene poczatkowa 2000zl.

B 0

berni23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Berlin
Mi to wszystko jedno, ja sprzedaje moje bilety na eBay.de.
Mam jeszcze 3 x FMT Group Polska.
Jak ktoś jest zainteresowany, to proszę o PM.

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To ja się dopiszę ????
Mam do sprzedania jeden &quot;pakiet&quot; FMT Polska. Ewentualnie mogę sprzedać każdy bilet osobno, choć wolałbym sprzedać całość.