J 6 josed Użytkownik Dołączył Lipiec 14, 2011 Posty 123 Reaction score 0 Punkty 0 Marzec 6, 2012 #1 Mam pytanie do tego kuponu: Czy jeżeli trafiłbym pierwszy typ to bym dostał maksymalną wygraną (8,64*4*0,88)? Czy dwa wydarzenia (2 i 3) są policzone jako zwrot?
Mam pytanie do tego kuponu: Czy jeżeli trafiłbym pierwszy typ to bym dostał maksymalną wygraną (8,64*4*0,88)? Czy dwa wydarzenia (2 i 3) są policzone jako zwrot?
R 13 reward Użytkownik Dołączył Luty 20, 2010 Posty 215 Reaction score 0 Punkty 0 Marzec 6, 2012 #2 Mam pytanie do tego kuponu: Czy jeżeli trafiłbym pierwszy typ to bym dostał maksymalną wygraną (8,64*4*0,88)? Czy dwa wydarzenia (2 i 3) są policzone jako zwrot? Kliknij aby rozwinąć... Jakbyś trafił wszystkie 3 zdarzenia to miałbyś max. wygraną.
Mam pytanie do tego kuponu: Czy jeżeli trafiłbym pierwszy typ to bym dostał maksymalną wygraną (8,64*4*0,88)? Czy dwa wydarzenia (2 i 3) są policzone jako zwrot? Kliknij aby rozwinąć... Jakbyś trafił wszystkie 3 zdarzenia to miałbyś max. wygraną.
J 6 josed Użytkownik Dołączył Lipiec 14, 2011 Posty 123 Reaction score 0 Punkty 0 Marzec 7, 2012 #3 Wiem, że jakbym wszystkie trafił ... Ale 2 te co są zaznaczone jako trafione to są policzone jako zwroty czy nie?
Wiem, że jakbym wszystkie trafił ... Ale 2 te co są zaznaczone jako trafione to są policzone jako zwroty czy nie?
2,4K piotrex007 Użytkownik Dołączył Lipiec 29, 2007 Posty 1251 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Wieliczka Marzec 7, 2012 #4 Wiem, że jakbym wszystkie trafił ... Ale 2 te co są zaznaczone jako trafione to są policzone jako zwroty czy nie? Kliknij aby rozwinąć... Jak dla mnie to jest policzone jako trafione :jezora: A przy wyniku jest 0:0, bo ciężko by było przedstawić przy pomocy takiego czegoś to, który z 3 był najlepszy np.
Wiem, że jakbym wszystkie trafił ... Ale 2 te co są zaznaczone jako trafione to są policzone jako zwroty czy nie? Kliknij aby rozwinąć... Jak dla mnie to jest policzone jako trafione :jezora: A przy wyniku jest 0:0, bo ciężko by było przedstawić przy pomocy takiego czegoś to, który z 3 był najlepszy np.
S 42 sebek15 Użytkownik Dołączył Grudzień 7, 2009 Posty 77 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto jestes? Marzec 7, 2012 #5 Mam pytanie do tego kuponu: Czy jeżeli trafiłbym pierwszy typ to bym dostał maksymalną wygraną (8,64*4*0,88)? Czy dwa wydarzenia (2 i 3) są policzone jako zwrot? Kliknij aby rozwinąć... Zwroty sa w obydwu przypadkach. Bergman nie wystartował, tak samo Garanichev.
Mam pytanie do tego kuponu: Czy jeżeli trafiłbym pierwszy typ to bym dostał maksymalną wygraną (8,64*4*0,88)? Czy dwa wydarzenia (2 i 3) są policzone jako zwrot? Kliknij aby rozwinąć... Zwroty sa w obydwu przypadkach. Bergman nie wystartował, tak samo Garanichev.
56 bruzdzi Użytkownik Dołączył Czerwiec 11, 2011 Posty 201 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Ostróda Marzec 7, 2012 #6 Wg. mnie te dwa wydarzenia są trafione. Jak ja sprawdzam kupon w taki sposób i mam zwrot to przy kursie mam napisane 1. a tu kursy są normalne.
Wg. mnie te dwa wydarzenia są trafione. Jak ja sprawdzam kupon w taki sposób i mam zwrot to przy kursie mam napisane 1. a tu kursy są normalne.