Priwjet - jak to mawiają Rosjanie

Większość meczów później gra. Tylko Lada już gra.
Od kilku dni codziennie gram po dwa duble hokejowe płaską, małą stawką. W sumie lepiej na tym wychodzę w perspektywie tygodnia niż granie kopaczy. Do tego jeszcze dochodzi lajf hok na kochanym bwinie. I nie jest źle. Meczów codziennie jest sporo ale oferta buków nie rozpieszcza. Kilka galantych peffek widać ale nie ma gdzie tego zagrać. Miśki z Berlina ostatnio grały a żaden buk tego nie dawał. Overek galanty 1-8. Dziś też grają. Tym razem z Davos galanty over się szykuje a buki śpią. Cracovia dziś sparuje z Vitkowicami też over się szykuje. Bwin mecz dał. Ale samo 1x2.
Codziennie przynajmniej jeden dubel siada. Wczoraj udało się komplet
ustrzelić.
Dziś pocisnąłem
>>> tak <<< i mam nadzieje na kolejny komplet

Ten wstęp dłuższy chyba mi wyjdzie niż opis meczów... :|
Lada Togliatti - AK Bars Kazan under 5.5 @1.85
wynik: 4-1
to już mija się z celem opis bo mecz się zaczął. Ale po ostatnim wpisie tutaj w temat grałem i tak uparcie under Lady. Raz wynik piłkarski 2-1 i galanta peffka. Wczoraj jak widać też grałem under po mega atrakcyjnym kursie @1.85. Rywal mocny ale linia 5.5 to jednak była dla mnie zbyt wysoka. Wczoraj 3-2. GWG dla Lady padło w 58 minucie. Dziś też chyba analityk od hoka w bwinie jest na wakacjach. Jetbull dał @1,75 na under. Millenium ziemniak który ma ofertę szokującą na hok dawał @1,70. Chociaż wczoraj mieli @1,65 na Traktor co było sporym value. Rano (o 4;00) grałem po @1.50 w bwinie, później było @1,35 a Millenium miał @1,65.
Taka uwaga ogólna szokuje mnie duża oferta hoka w Millenium. Polecam grającym hoka popatrzeć tam. Dobra idę dalej...
Brynäs - Södertälje Brynäs 60' @1.75 bwin
wynik: 3-3
Właśnie te dwa typy rzuciły mi się w oko przy dzisiejszej ofercie. To takie klasyczne galante peFFki. O ile można mówić o peffkach przy sparingach.
Do rzeczy...
Brynas ma dobrą pakę. Bardzo dobry młodziak w bramce Jacob Markstrom. Błyszał w reprezentacji młodziaków, błyszczał w tamtym sezonie w klubie mimo, że Brynas do potentatów ligi nie należy. Trochę zmian kadrowych jak wszędzie. Odszedł Daniel Widing do mistrza Szwajcarii Davos. Solidy reprezentacyjny hokeista co strzelał w sezonie ponad 20 goli.
W jego miejsce sprowadzili kilku ciekawych grajków m.in. Eero Somervuori, Magnus Kahnberg. Skład wygląda na prawdę fajnie.
Ostatnie wyniki obu drużyn.
Södertälje - AIK 3-3
Södertälje - Dynamo Riga 2-3 e.str.
Brynäs - Lugano 4-1
Soder dwa razy remisowało. I to remis z marnym AIK. Brynas spokojnie ograł Lugano. Potentat to nie jest ale wynik 4-1 ładnie wygląda.
Dziś Brynas powinien sobie poradzić. Poza tym kurs @1,75 jest za wysoki w mojej ocenie. Millenium @1,65 przy marży 12% a bwin ma 10%. To ja tutaj czuję value 8)
Lillehammer - Storhamar under 6.5 @1.65 bwin
wynik: 3-4
Smoki już mają kilka meczów sparingowych za sobą. W jednym jedynie przekroczyli taką linię. Lillehammer nie przekroczyło takiej linii wcale. Linia 5.5 byłaby zagadką. Ale przy 6.5 idę w stronę underu.
Trochę zmian w obu klubach. Smoki sprowadziły kilku fajnych grajków z Ameryki z niższych lig. Ale póki co w sparingach coś marnie się prezentowali. Więcej nie będę pisał... po prostu nie sądzę, że nastrzelają aż tyle goli.
Valerenga - Lorenskog Valerenga 60' @1.55 bwin
wynik 6-3
Tutaj dość prosto wygląda sytuacja. Jak mistrze kraju nie wypuszczą jakiś pseudo grajków na lód to wygrają na luzie u siebie w Jordal Amfi. Opcja też jest taka, że zawsze mogą sprzedać mecz ????
Generalnie powinni sobie na luzie poradzić.
---
Nawet sporawo mi wyszło tego pisania...
Zawsze można zagrać odwrotnie. Poza tym zerkajcie do tematu tego co "był, jest i będzie wielki". Cieszcie się typami póki nie jest zbanowany. Oczywiście jak coś zapoda z hoka to bezwzględnie nie grajcie tego :!:
Na koniec powiem, że jest po 1 tercji 22 minuta meczu Lady a chłopaki fest trzymają poziom. Wynik 0-0 więc idzie fest w kierunku galantej peFFki mój under 8)
Oby ten wpis w temat był lepszy niż ostatnio...
Edit: No to fest... Brynas prowadził 1-0, 2-1 po to żeby zremisować 3-3. Z relacji tekstowej wynika, że mecz był bardzo "brudny". Sporo kar, bójek, wykluczeń z meczu. Co do underu w Norwegii to przy wyniku 3-3 w 3 tercji byłem przekonany, że zostanie taki wynik do końca. Ale niestety Smoki pocinęły i wbili na 3-4.
Czyli wtopa w obu dublach :|