>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Skrill wpłata

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam pewien problem z wpłatą na skrilla ponieważ zmieniłem bank na tmobile i niestety nigdzie w opcji z bankami nie ma tego banku przez co żeby wpłacić do skrilla musze pierw robić sobie depozyt na netellera i dopiero z netka na skrilla. Widzę, że jest opcja wpłąty kartą tylko trzeba ją zweryfikować i tak chciałem zapytać czy ktoś lączył karte bankową z kontem skrill? Nie ma żadnych problemów, bezpieczne to jest?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
prospects +3 Punkty
josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wybierasz PKO BP , przekierowuje Cię na P24 i tam jest już T-mobile.

A 97

analyst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja na skrill wpłaciłem kartą, pojawiło się pytanie czy kwota zostanie wykorzystana na hazard czy na inne cele, zaznaczyłem że na inne cele i jak chciałem wpłacić do jakiegoś buka to się nie da. Czy można to jakoś zmienić i wpłacić ?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
prospects +3 Punkty
M 39

mezo171

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja na skrill wpłaciłem kartą, pojawiło się pytanie czy kwota zostanie wykorzystana na hazard czy na inne cele, zaznaczyłem że na inne cele i jak chciałem wpłacić do jakiegoś buka to się nie da. Czy można to jakoś zmienić i wpłacić ?

zaznaczyłes że na inne cele i chciałeś wpłacić do buka :grin: gdzie twój mózg :grin: żeby wpłacić na buka musisz wysłac hajs do jakiegoś kumpla na skrill on ci odeśle i wtedy na buka już się bedzie dało :razz:

A 97

analyst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam problem teraz z wpłatą kartą. Kasa na koncie jest a gdy próbuje wpłacić pojawia się informacja że transakcja została odrzucona. Wcześniej nie bylo problemów

marcins 224

marcins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Kumpel miał wczoraj podobny problem kase wzieło z konta a na Skrillu nic. Zobaczymy czy dzisiaj mu dojdzie, jak nie to trzeba zgłosic sie do nich albo do p24

A 205

amindada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam problem teraz z wpłatą kartą. Kasa na koncie jest a gdy próbuje wpłacić pojawia się informacja że transakcja została odrzucona. Wcześniej nie bylo problemów
może bank wprowadził jakąś blokadę na transakcje kartą związane z hazardem/lotto itp.