>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Skoki Narciarskie 2016/2017 - Mistrzostwa Świata Lahti

monta-ellis11 587

monta-ellis11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krakow
Podobnie jak przy indywidualnych dwa typy od mojej osobt

Niemcy top 3 @ 1.53 ⛔
Bet365

Niemcy top 2 @ 2.00⛔
Betgun

Brawo Polacy!

Krociutko
Austria w chwili obecnej nie ma rownej druzyny. Jest dwoch gosci w formie i dwojka bardzo nierowna. Moim zdaniem moze nie byc medalu.
Norwegia moze stanac na podium ale jesli juz to na najnizszym stopniu. Druzynie brakuje regularnosci i nie ma wyraznego lidera takiego jak maja Niemcy.
Wellinger idealnie trafil z forma, a reszra ponizej pewnego poziomu nie schodzi. Wszyscy wiemy jak Nuemcy potrafia swie zmotywowac na takie zawody.
Licze tez ze Polacy nas nie zawioda

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Obserwator wystawisz to obiecane 2 w bf na Polakow?
Gdyby nie BAH i Pinnek to bym +- tyle dał, a tak zagrałem 2.20, że nie wygrają...
Swoją drogą w pinnku było +1.90 na naszych.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Pierwsza seria wczoraj w optymalnych warunkach i ładnie widać było, że mamy najlepszą czwórkę, druga seria już przy gorszym wietrze i całe szczęście, że żadnemu z naszych nie przytrafiła się wpadka. A za tydzień kolejne zmagania drużynowe ???? .
Mnie zastanawia jedno, jaki patent/trik zastosowali Norwegowie, bo nie wierzę że tak od ręki cała ekipa złapała formę.

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Mnie zastanawia jedno, jaki patent/trik zastosowali Norwegowie, bo nie wierzę że tak od ręki cała ekipa złapała formę.
Mi też się nie chce wierzyć, że tak wyciągnęli nagle formę z szafy po normalnej skoczni. Moim zdaniem, jak to zwykle w skokach, jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kombinezony. Stoeckl cały sezon marudził przy każdej możliwej okazji, że odstają strojami od czołówki. W trakcie mistrzostw już mówił, że jest OK ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mi też się nie chce wierzyć, że tak wyciągnęli nagle formę z szafy po normalnej skoczni. Moim zdaniem, jak to zwykle w skokach, jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kombinezony. Stoeck cały sezon marudził przy każdej możliwej okazji, że odstają strojami od czołówki. W trakcie mistrzostw już mówił, że jest OK ????
Dokładnie, z dużym prawdopodobieństwem coś wymyślili przy kombinezonach. Ale w odpowiednim dla siebie czasie, raz że mają medal w MŚ, dwa że już za tydzień startuje maraton norweski, z ich perspektywy bardzo prestiżowy i ważny, taki trochę ma z tego być konkurent turnieju 4 skoczni. Co z tego wyjdzie, zobaczymy. Ale z pewnością Norwedzy będą w czołówce.

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Przed nami decydująca o kryształowej kuli część sezonu. Jak myślicie, Stoch utrzyma przewagę i wygra Puchar Świata? Wydaje się, że między nim i Kraftem rozegra się rywalizacja. Austriak jest w gazie, do tego ostatnie trzy konkursy to loty, a więc mały plusik po stronie Stefana. Czy może jednak Tande jest w stanie włączyć się jeszcze do rywalizacji?

S 2K

sinus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przed nami decydująca o kryształowej kuli część sezonu. Jak myślicie, Stoch utrzyma przewagę i wygra Puchar Świata? Wydaje się, że między nim i Kraftem rozegra się rywalizacja. Austriak jest w gazie, do tego ostatnie trzy konkursy to loty, a więc mały plusik po stronie Stefana. Czy może jednak Tande jest w stanie włączyć się jeszcze do rywalizacji?

Ja niestety myślę, że Kraft wygra, i to dość zdecydowanie.
Stoch skończy na drugim, bo Tande też nie jest w równej, wysokiej formie, ale myślę, że z konkursu na konkurs jego przewaga nad Kraftem będzie maleć, i tak naprawdę już po następnym weekendzie może stracić pozycję lidera.

Niemniej trzymam kciuki za rodaka! ????

S 2K

sinus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widział ktoś w ofercie typy na zwycięzce Pucharu Świata?

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja niestety myślę, że Kraft wygra, i to dość zdecydowanie.
Stoch skończy na drugim, bo Tande też nie jest w równej, wysokiej formie, ale myślę, że z konkursu na konkurs jego przewaga nad Kraftem będzie maleć, i tak naprawdę już po następnym weekendzie może stracić pozycję lidera.
Niemniej trzymam kciuki za rodaka! ????
Kraft jest w gazie, dodatkowo jeszcze zostały aż 3 konkursy na mamutach, gdzie handicap w stronę Austriaka będzie większe, więc rozum podpowiada, że to Stefan zgarnie PŚ.
A odnośnie Raw Air, to jak czytałem do klasyfikacji końcowej będą wliczane zarówno skoki w kwalifikacjach jak i indywidualne wyniki z konkursu drużynowego. Tak więc aby wygrać cały turniej trzeba cisnąć na 100% przy każdym skoku, zero dni odpoczynku. Nasuwa się pytanie, gdzie tutaj dobre uzupełnienie sezonu a gdzie przesyt formy nad treścią.

S 2K

sinus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sts daje 1.7 na Krafta, 2,25 Stoch, 10 Tande

1.7?
Psie pieniądze...
Po odjęciu podatku to w ogóle kpina, przecież, bądź co bądź, Stoch jest liderem i nóg mu nie urwało, skakać potrafi ... A Kraft niekoniecznie musi utrzymać formę do końca sezonu.

Niewarto.

G 0

giszta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malogoszcz
Brać 1.7 na krafta. Jest w gazie jest młodszy i mniej zmęczony to widać nie straci formy do samej Planicy. w kalendarzu mamy 2 mamuty Stoch na mamutach zawsze był cienki. Kraft zawsze dobry, nie ma szans, niestety nie ma szans, Musiało by się coś z kraftem stać niedobrego. Ale to jest jego sezon, jego czas. To tak jak z Anonem, Małyszem , Ammanem, Prevcem, Morgensternem kiedy mieli swoje sezony te takie naprawde najlepsze byli nie do pokonania.
Stoch powoli zbliża się do końca kariery skakać to on może i 10 lat ale wygrywać już nie będzie. Statystki jasno to dowodzą. Niewielu jest zawdoników w wieku 30 lat którym udało się w skokach wygrywac

A 1

aniaszkrot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brać 1.7 na krafta. Jest w gazie jest młodszy i mniej zmęczony to widać nie straci formy do samej Planicy. w kalendarzu mamy 2 mamuty Stoch na mamutach zawsze był cienki. Kraft zawsze dobry, nie ma szans, niestety nie ma szans, Musiało by się coś z kraftem stać niedobrego. Ale to jest jego sezon, jego czas. To tak jak z Anonem, Małyszem , Ammanem, Prevcem, Morgensternem kiedy mieli swoje sezony te takie naprawde najlepsze byli nie do pokonania.
Stoch powoli zbliża się do końca kariery skakać to on może i 10 lat ale wygrywać już nie będzie. Statystki jasno to dowodzą. Niewielu jest zawdoników w wieku 30 lat którym udało się w skokach wygrywac

nawet 3 mamuty na 6 konkursow, 2 w planicy a jeden w norwegii jeszcze przeciez

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Up
Też myślę ze Kraft ma moc i formę by wygrać cały PŚ, co nie zmienia faktu, ze 1,7 w STS (czyli realnie znacznie niższy kurs) jest nieopłacalny ???? .