>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Skoki Narciarskie 2012/2013 Lahti 09-10.03 [HS 116] + Kuopio 12.03

Status
Zamknięty.
blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
Unibet wystawił już porządną ofertę na jutrzejszy konkurs i widzimy kilka fajnych par:
Ito - Miętus @ 1,35 Unibet✅
Jakie szanse ma Krzyś z wracającym do formy Japończykiem? Wydaje się, że żadne. Ito skacze obecnie na top10-15, a Miętus nawet jeżeli nieźle prezentował się w treningach, pewnie gorzej będzie jutro w zawodach. Tak czy siak dzisiaj każdy skok słabszy od Ito. W Lahti Japoniec 11, Krzyś ładnie 19, ale to było kilkanaście pkt różnicy. Ito powalczy o dziesiątkę, Miętus o awans do 30.
Takeuchi - Żyła @ 1,50 Unibet✅
Lubię ten kurs. Takeuchi w czasie MŚ w super formie i tu w treningach i kwalach także prezentuje się bardzo dobrze. Żyła treningi również miał zadziwiająco dobre, ale podobnie jak w poprzedniej parze też tu Japończyk był górą co skok. W konkursie Taku pewnie jak Ito powalczy o dyszkę, a Piotrek już pewnie bliżej pozycji z kwali, aniżeli treningów. W Lahti wyżej Żyła, ale to dzięki temu drugiemu super skokowi, które niewątpliwie mu wyszedł bardzoo.
Stoch 1-3 @ 2,15 Unibet✅
Znowu zaufam Kamilowi. Ma super formę, powinien rozwalać w pył całe to towarzycho, ale głowa nie wytrzymuje. Dzisiaj nie dominował tak jak w Lahti, ale 2, 1, 2 msc (z 10 nie kwalifikującej) to suma sumarum i tak najlepsze i najrówniejsze wyniki i dla mnie Kamil to znowu główny faworyt do zwycięstwa. Teraz buki znacznie niżej oceniają jego szansę, choć tylko ustępuje Gregorowi w kursach, ale wtedy taki kurs był na zwycięstwo, dziś na podium, więc go pobieram. Jeżeli Kamil nie zwali znowu wybitnie skoku, to po prostu stanie na tym podium z palcem w.. Forma jest mega, niewątpliwie zdecydowanie najlepsza w stawce i tylko to wykorzystać!
Stoch WIN @ 5,15 Unibet✅
Może to jest nawet lepszy typ od tego na podium? Głowa zagra to Kamil wygra, nie zagra to pewnie skończy jak w niedzielę..
e: oho, w momencie pisania posta już poleciały kursy na Kamila ostroo

✅✅✅:browar565: miodzio ????

M 126

mj_bull

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stoch - Schlierenzauer 1@1,71
Prevc - Takeuchi 1 @ 1,85

AKO:3,16 Expect

Dziś stawiam na powyższy dubel. Stoch nadal w wysokiej formie, ale po ostatnim konkursie może czuć się niespełniony. Mam nadzieje, że dziś już nie zawiedzie i powalczy o zwycięstwo. Po drugiej stronie lider PŚ, który jednak w końcówce sezonu obniżył loty. W drugiej parze liczę na podwójnego medalistę ostatnich MŚ. Kurs 1,85 mnie zadowala.

Pozdrawiam

radhu21 635

radhu21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oborniki
Wybrałem 4 zdarzenia z Milenium na pierwszą serię dzisiejszego konkursu:
Stoch - Schlierenzauer 1 @ 1,60
Takeuchi - Ito 1 @ 1,65
Kranjec - Miętus K. 1 @ 1,35
Matura - Vassiliev 1 @ 1,35

We wszystkich parach moi faworyci lepsi na treningach, również w ostatnim czasie notują lepsze wyniki.

D 50

dziurka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na dzisiejsze zawody wybrałem 4 pary z fortuny:
Hlava L.-Koudelka R. 1 1.4 ✅ 35-40 ✅ pojedynek dwóch czeskich zawodników, Lukas ostatnio lekka zniżka formy ale poniżej pewnego poziomu nie schodzi, czego nie można powiedzieć o Romanie który jest cieniem zawodnika z przed roku, w tym sezonie w 16 występach zdobył zaledwie 40 pkt natomiast jego rodak o 140. Hlava w Finlandii skacze przyzwoicie w kwalifikacjach zajął 32 miejsce skacząc na odległość 118,5 metrów Koudelka uplasował się na 38 pozycji z wynikiem 114 metrów. Hlava na 10 skoków oddanych w Finlandii tylko raz był gorszy od Koudelki wygrywając z nim różnicą 5 metrów.
D.Ito-Zografski V. 1 1,34 ✅ 2-23 ✅ zgadzam się co do postu powyżej na temat Japończyka skacze on coraz lepiej a przede wszystkim równo, natomiast utalentowany Bułgar będący zdecydowanie pod formą notuje coraz gorsze starty. W prawdzie Daiki przegrał w kwalifikacjach z Bułgarem ale wydaje mi się że to był jednorazowy wyczyn Zografskiego który w Finlandii skacze w granicach 110 metrów dzięki czemu zajmuje miejsca w 4 dziesiątce natomiast równe skoki Japończyka dają mu miejsca na poziomie 2 dziesiątki zawodów rozgrywanych w Finlandii.
Stjernen A.-Vassiliev D. 1 1.2 ⛔ 18-16 brakło 0,1 pkt ⛔ forma Rosjanina w końcówce sezonu jest bardzo słaba by nie powiedzieć katastrofalna po skoku na odległość 89,5 m podczas 1 treningu w Lahti został wycofany zarówno z zawodów indywidualnych jak i drużynówki, przerwa nie za wiele mu pomogła ponieważ w Kuopio w 1 treningu skokiem na odległość 117 metrów zajął 26 miejsce w 2 treningu był 43 z wynikiem 109 metrów natomiast w kwalifikacjach zajął 22 miejsce skacząc 120,5 metra. Odpowiednio Norweg zajmował miejsca 18,15,18 we wszystkich oddanych skokach w Finlandii lepszy okazał się Norweg.
Stoch K.-Bardal A. 1 1.33 ✅ 1-4 ✅ znowu zgadam się z przedmówcą i widzę Kamila dziś w trójce a może nawet zwycięstwo. W kwalifikacjach skoczył 4 metry dalej od Norwega przy takim samym współczynniku wiatru, z oddanych 10 skoków w Finlandia Andreas okazał się tylko raz lepszy od Polaka co świadczy o wysokiej i równej formie Kamila, którego z pewnością stać na zwycięstwo ✅!

chajtgr 54

chajtgr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z okolicy Sto(L)icy
Stoch- Freitag 1 1,45 unibet ✅
Stoch po triumfie na mistrzostwach świata skacze na luzie i całkiem nieźle mu to wychodzi nawet na treningach gdzie do tej pory nie błyszczał.Niemiec nie zapisze tego sezonu do najbardziej udanych,na trenigach regularnie plasował się za Polakiem.
Schlierenzauer - Jacobsen 1 1,55 unibet ✅
Lider Pucharu Świata ma komfortową przewagę i nie musi się specjalnie spinać,ale na treningach radził sobie za każdym razem lepiej od Jacobsena.Myślę że warto spróbować po takim kursie.

betinos 200

betinos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Neverland
Simon Ammann - Top 3
Kurs 3
Bukmacher Tobet
Ammann świetnie spisywal sie na treningach (pierwszy i trzeci w kwalifikacjach nie skakal) .Ostatnie 3 konkursy w Kuopio 10.03.2009 miejsce 2 ,9.03.2010 miejsce 1 , 1.12.2010 miejsce 3. Widac ze Simmiemu lezy ta skocznia plus udane skoki treningowe.

san-mames 54

san-mames

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krk
Simon Ammann - Top 3
Kurs 3
Bukmacher Tobet

Ammann świetnie spisywal sie na treningach (pierwszy i trzeci w kwalifikacjach nie skakal) .Ostatnie 3 konkursy w Kuopio 10.03.2009 miejsce 2 ,9.03.2010 miejsce 1 , 1.12.2010 miejsce 3. Widac ze Simmiemu lezy ta skocznia plus udane skoki treningowe.

Cały dzień mi chodzi ten typ po głowie - unibet daje 4.50 aż - argumenty za to forma z treningów i to że leży mu ta skocznia . Jedyne co mnie martwi to że ost nie udaje mu sie przełożyć formy z treningów na zawody - ale suma sumarum też sie skusze na ten bet - zobaczymy czy simi pod koniec sezonu znow złapie wiatr w żagle jak to ma w zwyczaju

edit ; juz 3.50 ;/ ale w 365 jest 3.75⛔

Status
Zamknięty.