>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Skan

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Możesz dostać takie coś: (ale nie koniecznie)
Witam,

W związku ze zleconą Przez Panią/Pana wypłatą i koniecznością stosowania się przez nas do wymogów licencji, która nakłada na nas obowiązek potwierdzenia tożsamości klientów zgłaszających wypłatę, prosimy o przesłanie na adres plsupport@betsafe.com skanu obu stron dowodu osobistego i drugiego dowodu tożsamości ze zdjęciem (np. prawa jazdy/paszportu) oraz dowolnego rachunku wystawionego na Pani/Pana dane (na przykład rachunku za prąd/ telefon itp.)

Po otrzymaniu przez nas tych dokumentów zostanie Pani/Pan poinformowany o wyniku weryfikacji. Jednocześnie informujemy, że przesłane do nas skany dokumentów są przeglądane wyłącznie przez upoważniony do tego personel Betsafe.com i nie są udostępniane osobom trzecim zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych, a po weryfikacji skany te są usuwane z systemu. Informujemy również, że weryfikacja jest przeprowadzana jednorazowo i przy kolejnej wypłacie nie będzie już konieczna.

Dziękujemy za wyrozumiałość i życzymy dalszych sukcesów w Betsafe.com

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Możesz dostać takie coś: (ale nie koniecznie)

Witam,

W związku ze zleconą Przez Panią/Pana wypłatą i koniecznością stosowania się przez nas do wymogów licencji, która nakłada na nas obowiązek potwierdzenia tożsamości klientów zgłaszających wypłatę, prosimy o przesłanie na adres plsupport@betsafe.com skanu obu stron dowodu osobistego i drugiego dowodu tożsamości ze zdjęciem (np. prawa jazdy/paszportu) oraz dowolnego rachunku wystawionego na Pani/Pana dane (na przykład rachunku za prąd/ telefon itp.)

Po otrzymaniu przez nas tych dokumentów zostanie Pani/Pan poinformowany o wyniku weryfikacji. Jednocześnie informujemy, że przesłane do nas skany dokumentów są przeglądane wyłącznie przez upoważniony do tego personel Betsafe.com i nie są udostępniane osobom trzecim zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych, a po weryfikacji skany te są usuwane z systemu. Informujemy również, że weryfikacja jest przeprowadzana jednorazowo i przy kolejnej wypłacie nie będzie już konieczna.

Dziękujemy za wyrozumiałość i życzymy dalszych sukcesów w Betsafe.com

hmmm.... A jezeli ktos nie posiada drugiego dokumentu ze zdjeciem? Niewiecie moze czego wtedy zadaja bukmacherzy, zreszta rachunkow tez mozna nieposiadac.

S 0

spike90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zabki
No paszport chociażby to chyba masz a jak nie to spreparować rachunek :p
Ja też mam dziwną sytuacje bo mieszkam na meldunku czasowym i tez moge mieć problem :p

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
No paszport chociażby to chyba masz a jak nie to spreparować rachunek :p
Ja też mam dziwną sytuacje bo mieszkam na meldunku czasowym i tez moge mieć problem :p

Wlasnie o to chodzi ze w Polsce obowiazkiem jest posiadanie dowodu osobistego ale niczego innego, a preparowanie rachunkow to glupota bo rowniez niema obowiazku prawnego posiadania jakichkolwiek rachunkow. Na upartego powinno sie dac &#39;wyklucic&#39; z bukiem ze wystarczy skan dowodu osobistego. Czy ktos mial kiedys stycznosc z takim problemem? Jesli tak to jak sie to zakonczylo.

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(...) preparowanie rachunkow to glupota bo rowniez niema obowiazku prawnego posiadania jakichkolwiek rachunkow.
A co do rzeczy mają obowiązki prawne? Jest obowiązek prawny wysyłania bukowi dowodu osobistego?
Na upartego powinno sie dac &#39;wyklucic&#39; z bukiem ze wystarczy skan dowodu osobistego. Czy ktos mial kiedys stycznosc z takim problemem? Jesli tak to jak sie to zakonczylo.
Hehe, powodzenia życzę w kłóceniu się z bukiem. Nie zapomnij tylko, że to buk ma Twoje pieniądze.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
ghs chodzi o to ze jesli buk wymaga (co zreszta mozna zrozumiec) skanu dowodu to wiadomo ze kazdy dorosly Polak takowy dowod powinien posiadac i byc gotowym przedstawic jego skan w celu identyfikacjii. Natomiast nie ma zadnej gwarancjii ze ktos posiada drugi dokument tozsamosci czy rachunki i stad moje pytanie czy ktos kiedys mial takie problemy a jesli tak to jak sie to zakonczylo.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
Powiem może coś teraz nie dobrego ale co za problem zrobić skan czegoś co nie wasze i żeby było wasze?
A co do problemów to nie było takowych , po wysłaniu dowodu musiałem albo to karte zarejestrować albo wpłacić przez mb zależy od wypłaty.

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ghs chodzi o to ze jesli buk wymaga (co zreszta mozna zrozumiec) skanu dowodu to wiadomo ze kazdy dorosly Polak takowy dowod powinien posiadac i byc gotowym przedstawic jego skan w celu identyfikacjii. Natomiast nie ma zadnej gwarancjii ze ktos posiada drugi dokument tozsamosci czy rachunki i stad moje pytanie czy ktos kiedys mial takie problemy a jesli tak to jak sie to zakonczylo.
Widzę, że masz trochę ograniczone myślenie. Wyobraź sobie, że:
- bukmacherzy internetowi nie mają siedzib w Polsce, więc i wisi im co każdy Polak posiadać powinien,
- w niektórych krajach europejskich nie ma w ogóle dowodów osobistych,
- w niektórych krajach europejskich na dowodach osobistych nie ma adresu,
- w niektórych krajach europejskich nie ma w ogóle obowiązku meldunkowego,
- w niektórych krajach warunkiem uzyskania licencji bukmacherskiej jest wprowadzenie takich procedur - jeśli bukmacher nie weryfikowałby w ten sposób tożsamości i adresu, to straciłby licencję.

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powiem może coś teraz nie dobrego ale co za problem zrobić skan czegoś co nie wasze i żeby było wasze?
A co do problemów to nie było takowych , po wysłaniu dowodu musiałem albo to karte zarejestrować albo wpłacić przez mb zależy od wypłaty.
Dla patologicznego pana należy się ostrzeżenie.
Matheenn - powiedz mi, po co w ogóle kraść skany dowodów i czyjąś tożsamość, żeby grać u bukmacherów? Przecież wystarczy zrobić włam do jakiegoś kiosku czy obrobić w nocy jakieś bogatsze mieszkanie i luz.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
Dla patologicznego pana należy się ostrzeżenie.

Matheenn - powiedz mi, po co w ogóle kraść skany dowodów i czyjąś tożsamość, żeby grać u bukmacherów? Przecież wystarczy zrobić włam do jakiegoś kiosku czy obrobić w nocy jakieś bogatsze mieszkanie i luz.

Źle zrozumiałeś mojego posta , nie do końca miałem to na myśli ????

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Sformuluje moje pytanie inaczej, czy ktos oprocz ghs&#39;a mial kiedys problem z taka sytuacja jak wczesniej przedstawilem? Jesli tak to jak sie to zakonczylo.

p. s.
ghs o moje &#39;myslenie&#39; to Ty sie nie martw, ja wyraznie pytam czy ktos mial kiedys taki problem i jak sie to skonczylo ze strony buka, bo rozwiazanie samo w sobie takiego problemu to zadna sztuka

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To sobie pytaj - ja się tego pytania nie czepiałem, tylko pozostałych twoich tutaj wywodów.