Witam a czy jak mam konto na http://www.betsafe.com i jak np. bede chcial wyplacic pieniadze to bede im musial wysłać skan dowodu??
Prosze o pomoc.
Prosze o pomoc.
Możesz dostać takie coś: (ale nie koniecznie)
Witam,
W związku ze zleconą Przez Panią/Pana wypłatą i koniecznością stosowania się przez nas do wymogów licencji, która nakłada na nas obowiązek potwierdzenia tożsamości klientów zgłaszających wypłatę, prosimy o przesłanie na adres plsupport@betsafe.com skanu obu stron dowodu osobistego i drugiego dowodu tożsamości ze zdjęciem (np. prawa jazdy/paszportu) oraz dowolnego rachunku wystawionego na Pani/Pana dane (na przykład rachunku za prąd/ telefon itp.)
Po otrzymaniu przez nas tych dokumentów zostanie Pani/Pan poinformowany o wyniku weryfikacji. Jednocześnie informujemy, że przesłane do nas skany dokumentów są przeglądane wyłącznie przez upoważniony do tego personel Betsafe.com i nie są udostępniane osobom trzecim zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych, a po weryfikacji skany te są usuwane z systemu. Informujemy również, że weryfikacja jest przeprowadzana jednorazowo i przy kolejnej wypłacie nie będzie już konieczna.
Dziękujemy za wyrozumiałość i życzymy dalszych sukcesów w Betsafe.com
No paszport chociażby to chyba masz a jak nie to spreparować rachunek
Ja też mam dziwną sytuacje bo mieszkam na meldunku czasowym i tez moge mieć problem![]()
A co do rzeczy mają obowiązki prawne? Jest obowiązek prawny wysyłania bukowi dowodu osobistego?(...) preparowanie rachunkow to glupota bo rowniez niema obowiazku prawnego posiadania jakichkolwiek rachunkow.
Hehe, powodzenia życzę w kłóceniu się z bukiem. Nie zapomnij tylko, że to buk ma Twoje pieniądze.Na upartego powinno sie dac 'wyklucic' z bukiem ze wystarczy skan dowodu osobistego. Czy ktos mial kiedys stycznosc z takim problemem? Jesli tak to jak sie to zakonczylo.
Widzę, że masz trochę ograniczone myślenie. Wyobraź sobie, że:ghs chodzi o to ze jesli buk wymaga (co zreszta mozna zrozumiec) skanu dowodu to wiadomo ze kazdy dorosly Polak takowy dowod powinien posiadac i byc gotowym przedstawic jego skan w celu identyfikacjii. Natomiast nie ma zadnej gwarancjii ze ktos posiada drugi dokument tozsamosci czy rachunki i stad moje pytanie czy ktos kiedys mial takie problemy a jesli tak to jak sie to zakonczylo.
Dla patologicznego pana należy się ostrzeżenie.Powiem może coś teraz nie dobrego ale co za problem zrobić skan czegoś co nie wasze i żeby było wasze?
A co do problemów to nie było takowych , po wysłaniu dowodu musiałem albo to karte zarejestrować albo wpłacić przez mb zależy od wypłaty.
Dla patologicznego pana należy się ostrzeżenie.
Matheenn - powiedz mi, po co w ogóle kraść skany dowodów i czyjąś tożsamość, żeby grać u bukmacherów? Przecież wystarczy zrobić włam do jakiegoś kiosku czy obrobić w nocy jakieś bogatsze mieszkanie i luz.