>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

silverdollar 5$ ND

Status
Zamknięty.
endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ściągamy sofcik Silverdollar
rejestrujemy się i czekamy max 24h na bonusik
obrót 1x i max cash out to 50$ :-D
sam zarejestrowałem się rano i czekam !!!

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
promo od 21 lat ale można spoko zakładać konto w tego typu kasynie ponieważ nie trzeba ukazywać dowodu przed wypłatą

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
z tego co mi się wydaje to minimalny cash out = 30$ więc jeśli by dobrze poszło, to jest wielka szansa na wypłatę, bo obrót już mniejszy być nie może ????

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
No to teraz czekamy.

A obracac mozna nawet na ruletce? :&gt;

z tego co wiem nie na 100% niestety to na wszystkim, ale sloty jakoś mi do gustu nie podchodzą, ale skoro taki obrót to warto je potestować na free money :-D

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Hmm a co polecasz z slotow?

Ja mysle czy by cos na arkadowkach nie uskubac ????

jak na razie to dno, muszę testować więcej, ale problem w tym że bonus duży nie będzie, i trzeba znaleźć najlepszy slot, bo szybko przyjdzie a jeszcze szybciej pójdzie !

K 16

kombi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a mi wyskoczył error przy rejestracji ???? i że zle First Name ???? bo zaznaczone... i nie wiem co jest...

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z miasta jeleni
A no wlasnie. Jak cos Ci przypasi daj znac .
Gadalem na live , koles powiedzial ze bonusem nie mozna grac na ruletce , pewnie bj tesh jest wylaczony z promo.
Tylko sloty sie wliczaja . Na inny grach nie mozna grać ????
P.S Widze ze zbierasz juz na cos innego :p

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A no wlasnie. Jak cos Ci przypasi daj znac .

Gadalem na live , koles powiedzial ze bonusem nie mozna grac na ruletce , pewnie bj tesh jest wylaczony z promo.

Tylko sloty sie wliczaja . Na inny grach nie mozna grać ????

P.S Widze ze zbierasz juz na cos innego :p

tak, bo mam golfa 3 ale nie mam prawka 4x porażka na mieście, i dlatego bardziej na lato przyda mi się motorek :-D chodź na allegro widzę z tej półki sam szrot ... a co do kolegi wyżej to w &quot;first name&quot; wpisz twoje imie tylko bez polskich znaków jeśli owe są w twoim imieniu :-D

K 16

kombi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nic z tego mam wpisane cały czas ok i nadal jest podświetlone że coś jest nie tak a to przecież nie możliwe... w innych kasynach podawałem wszystko tak samo i było ok a tu lipa ????

damon85 0

damon85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nic z tego mam wpisane cały czas ok i nadal jest podświetlone że coś jest nie tak a to przecież nie możliwe... w innych kasynach podawałem wszystko tak samo i było ok a tu lipa ????

też mi wyskakiwał error wystarczyło że pozbyłem się polskich znaków oraz + przy nr tel

K 16

kombi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nic z tego szkoda pisać... nie zarejestruje się to bo im nie pasuje moje imię... szkoda...

K 16

kombi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czekamy... jeszcze chyba nikt nie dostał... czytaj 1 post...

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
ja sie wlasnie zarejestroawlem i czekam na kaske dostal juz ktos? a trzeba do nich miela pisac czy sami nam dadza po 24 h?

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
promo od 21 lat ale można spoko zakładać konto w tego typu kasynie ponieważ nie trzeba ukazywać dowodu przed wypłatą
no ale jak bede ci kase przelewac to przeceisz porównaja z danymi na mb albo na koncie bankowym czy nie?
edit
ja jestem 1988 wpisalem 1987 zobaczymy hehe ???? tnz nie moglem sie zalogowac pod 88 a pod 87 poszlo ????

Status
Zamknięty.