>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Moim skromnym zdaniem nie znajdzie sie teraz nikt odważny żeby podać typ 10/10. Ja bym był za czymś takim że ktos może mieć np dwie wpadki jak poda 10/10 i wtedy out i dodać stawke 10/10 Va banque czyli coś tak pewnego że mozna stawiać cały budżet to zmusza do ponoszenia większej odpoweidzialności. To tylko mój punkt widzenia ;).
Regulamin przeczytałem.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dobra jutro pomyśle nad tym. Załóż temat w prywatnych typach.
Każdy zobowiązany jest od podawania typów w prywatnych typach. Mamy dwóch nowy tutaj, któzy bardzo dobrze przeszli przez weryfikacje. Każdy z was ma 3 dni na załorzenie tematu w prywatnych, nie musi od razu podawać typów, ale musi mieć założony temat --&gt; to oznacza, że chce być dalej w strefie.

pzDr

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Super sprawa Benek. Ja chciałem z Tobą porozmawiać żeby zrobić coś w stylu jak jest w innych grupach zamkniętych. Normalnie typowanie. A nie że każdy codziennie ma fixy... przecież to dziwne żeby każdy miał fixy codziennie.
Dobra poczytam trochę co i jak. Ale już widzę bardzo fajnie wygląda.
Później jeszcze może skomentuje te niby fixy hokejowe z Rosji.
Bo to nic innego jak logiczne myślenie. Myślenie pod kątem wała w ruskich.
Edit:
3. Każdy zakłada temat ze swoim nickiem np. Benek_18. Kto chce prowadzi statystyki, kto nie nie musi.
Benek a właśnie nie byłoby lepiej jak każdy by prowadził statystyki? Zwykłe stawkowanie w jednostkach. Jaki ma zysk/ stratę? Tak jest w profesjonalnych grupach typerskich. Nawet admin prowadzi statsy w exelu. I co jakiś czas publikuje. To daje wtedy jasny obraz tego kto, co i jak.

M 0

mazine

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam wszystkich ???? Czyli mam rozumieć, że teraz typy podajemy tylko i wyłącznie w swoich tematach ? Dział Fixed and Insiders odpada tak ? ????

damian77 34

damian77

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Moim skromnym zdaniem nie znajdzie sie teraz nikt odważny żeby podać typ 10/10. Ja bym był za czymś takim że ktos może mieć np dwie wpadki jak poda 10/10 i wtedy out i dodać stawke 10/10 Va banque czyli coś tak pewnego że mozna stawiać cały budżet to zmusza do ponoszenia większej odpoweidzialności. To tylko mój punkt widzenia ;).
Regulamin przeczytałem.

Ktoś odważny? Hmm...jeśli ktoś , ma mocne info , i mu napiszą 10/10...to czemu ma się bać?
To każdy mam rozumieć , fixa bedzie traktował 9/10? By nie wylecieć? Daj spokój...

Moim zdaniem , powino byćtak.. Jesli ktoś po 10 typach ma bilans ujemny , to powinien , już opuscić , Grupę..

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Ktoś odważny? Hmm...jeśli ktoś , ma mocne info , i mu napiszą 10/10...to czemu ma się bać?
To każdy mam rozumieć , fixa bedzie traktował 9/10? By nie wylecieć? Daj spokój...
Moim zdaniem , powino byćtak.. Jesli ktoś po 10 typach ma bilans ujemny , to powinien , już opuscić , Grupę..
Tak jest w większości poważnych grup. Każdy prowadzi swój bilans. Jeśli wypada mizernie to i człowiek wypada z grupy...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Mazine, Fixed i Insiders normalnie obowiązuje. Tam piszesz uż pewne ustawki oraz insidery. Przeczytaj regulamin tamtego działu.

Co do statystyk Vader to ok masz rację, każdy niech prowadzi statystyki.

pzDr ;)

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
St. Patricks - Cork City
Typ: 2
Kurs ~ 3,00
7/10
Typ z DT, GB albo Memos etc.
5. 1-4/10-zwykły typ z analiza
5-6/10-typ z bardzo konkretną informacją.
7-9/10- Insider
10/10- Fix
Ted ale z Twojej stawki wynika, że to jest insider tak? Bo taki jest regulamin...

T 0

typbuk90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trochę, można się pogubić w tym wszystkim:p
Mam pytania, ilu członków liczy nasza grupa, i jakie są wymogi na każdy miesiąc?
Proponuję, aby ustalić minimalny yield np. po miesiącu czy po 10 typach....
Pozdro

rty007 0

rty007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moja propozycja, aby rozdzielić stawki na kupon i stawkowanie (prawdopodobienstwo)

rty007 0

rty007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tzn?
przeciez jest dobrze
tzn, że inna sprawa jest jakie stawkowanie(prawdopodobienstwo, a inna to stawka. ktora sie manipuluje w pewnym celu.. jak chociazby progresja, czy inwestycja itd...

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
ale tutaj podajemy tylko insidery i fixy, chcesz grac progresje lub inwestowac to załóż sobie temat w KzS

rty007 0

rty007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale tutaj podajemy tylko insidery i fixy, chcesz grac progresje lub inwestowac to załóż sobie temat w KzS
po namyśle, masz 100% racje. nie było tematu...

damian77 34

damian77

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wole..podawać pojedynczo..(jezeli mogę) a u siebie w temacie...robić stats.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
to juz nie rozumiem po co nam tematy prywatne:] jesli i tak sa osobne dzialy na 3za3, insidery i fixy.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Bo jest jeszcze taki punkt jak własna analiza i wtedy stawkujesz max 4 i trudno zebys to wklejał do fixow i insiderów

Status
Zamknięty.