>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Sezon 2015/2016 - ciekawostki, pytania, rozmowy o NBA.

Status
Zamknięty.
quintana 425

quintana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
PANOWIE STAWIAĆ DOMY NA GSW W NASTĘPNYM SEZONIE. Będzie jednostronna liga

V 1,1K

viren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A niby czemu?
Nie bedzie juz tak?
https://www.youtube.com/watch?v=0-yh0hf7sBU
A przeciez on jest jeszcze slabszy niz ci supermocarze bo dopiero co dal sie objechac im jak dziecko.
Zawodnik slabszy dochodzi do superskladu niby i maja byc jeszcze silniejsi? Gdzie tu logika

M 172

mikolaj03

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A niby czemu?
Nie bedzie juz tak?
https://www.youtube.com/watch?v=0-yh0hf7sBU
A przeciez on jest jeszcze slabszy niz ci supermocarze bo dopiero co dal sie objechac im jak dziecko.
Zawodnik slabszy dochodzi do superskladu niby i maja byc jeszcze silniejsi? Gdzie tu logika
To tak jakby Messi ktory zostal z Barcelona wyrzucony z ligii mistrzow przez Atletico przeszedl wlasnie tam i czy by ich oslabil ? KD to jeden z prawdopodobnie 3 najlepszych graczy na swiecie , nieograniczony potencjal ofensywny , w ataku wzmocni Warriors niebywale lecz historia pokazuje nie raz ze takie super teamy nie dawały rade zdobyc mistrzostwa zatem z takim zastawianiem domów bym zaczekał. Teraz tylko czekac az niezadowolony z obrotu sprawy w Heat D-Wade wesprze Przyjaciela w Cleveland ????

V 1,1K

viren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pelne prawo powatpiewac czy to wypali. Smiem twierdzic ze nie.
Superteam Portland jakos nie zamieszal, Malone w Lakers tez nie zaszalal
Zapominacie o najprostszej zasadzie &#39;lepsze jest wrogiem dobrego&#39; i jesli caly swiat sie zachwyca to na bank bedzie cos nie tak. Za duze oczekiwania co do udzialu w grze, gwiazdorzenie, brak odwalania czarnej roboty, na bank to sie posypie i bedzie jeszcze gorzej niz w tym sezonie
Skoro GSW to taki swietny zespol to po co to zmieniac, wsadzac klin? Na dodatek Oklahoma na ogol jest latwa do objechania w play off przez cwaniakow jak sami siebie nie zalatwia co tez zdarza sie bardzo czesto przegrywaja przez wlasna glupote, co to daje ze rzuca 41 punktow jak w decydujacych momentach dostawali w czape i do domu. Zreszta nawet od LeBrona chyba 4-0 zaliczyli
W sumie Oklahoma jest takim dream teamem gdzie 5 na 5 zawodnikow to byli strzelcy i co jakos nie ma to odzwierciedlenia w tytulach.
Ja tam widze bardzo duzo potencjalnych negatywow, kasowo to tez napeewno ograniczy GSW.
To nie wypali

monta-ellis11 587

monta-ellis11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krakow
Viren ma sporo racji!
Nic pewnego ze wygraja.Kilku graczy odejdzie, a bez lawki bedzie ciezko o koncowy sukces.
Druga sprawa: Durant w OKC byl tym pierwszym, a teraz?
Tu moze byc sporo wewnetrznych tarc

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Trudno się dziwić Durantowi bo on na mistrza zasługuje ale do Warriors?Really? Z dupy decyzja jakos nie potrafię wyobrazić go sobie w koszulce Warriors i ze go nie będzie w Oklahomie.Zycze powodzenia i mam nadzieje ze król pokaze miejsce w szeregu cyrkowej ekipie.Teraz to ja juz naprawde nie lubię tego Warriors.Polamania nóg.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Jak LeBron poszedł do Miami szukać pierścieni to wszystko było spoko na forumku, jak KD idzie do GSW bo chce zdobyć mistrzostwo to życzą połamania nóg. Imbecyle ! Lol

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
brodaty-zolw +3 Punkty
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Jak LeBron poszedł do Miami szukać pierścieni to wszystko było spoko na forumku, jak KD idzie do GSW bo chce zdobyć mistrzostwo to życzą połamania nóg. Imbecyle ! Lol

Porównanie wsparcia Jamesa w Clevland sprzed decision a OKC z Durantem i Westbrookiem to jakos niesmacznie wygląda.LBJ nie miał szans zdobyć mistrza z tamtym teamem kim byli zawodnicy Clevland jak on odszedł???Sprzedawali watę cukrowa pod stadionem.OKC bylo teamem a ze Durant nie udzwignal presji przy 3-1 to poszedł do teamu który go zlał.

Pathetic.

Barnes i Bogut w Mavs czyli Warriors teraz bez obrony wzięli sobie Pachulie na Centra.
No zobaczymy ja jestem tez zdania ze będą zgrzyty i mistrza nie wezmą.
Mam nadzieje ze Król James idzie po 4 pierścień w tym sezonie.

V 1,1K

viren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I odwrotnie kim byli Miami bez Jamesa - niewiele wiecej znaczyli niz Cleveland osamotnione.
Mozna powiedziec zostali zbudowani od zera wszyscy znali swoje miejsce w szeregu a w GSW mamy samych &#39;mistrzow&#39; ktorych czesc z pewnoscia spojrzy krzywym okiem na transfer /konkurencja a i KD bedzie mial oczekiwania wobec partnerow inne pomysly na akcje
Bedzie tak jak z Costa w kadrzeHiszpanii bedzie stal z przodu i moze ktos do niego poda, ni w zab nie komponujac sie w druzyne. Zreszta nawet jesli to i tak jest za cienki zeby rzadzic w lidze, przereklammowany zawodnik

C 581

czajnol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
No I widzimy wielki hejt na KD ze odszedl I dolaczyl do GSW , czyz LBJ nie zrobil tak samo odchodzac do Miami wszyscy pisza ze KD odszedl to mistrzowskiej druzyny moze I tak ale to samo mozna o Lebronie Bo Miami tez bez niego wygralo , 2 sprawa to Thunder tez pozbywa sie zawodnikow np Ibaka I szanse wygrania NBA maleja KD odszedl GSW Bo widzi tam szanse wygrania NBA ktore zawodnikowi tej klasy sie nalezy I tyle. Viren Miami wygrywalo mistrzostwo zanim James dolaczyl wiec nie pisz ze nic bez niego nie znaczyli do tego oposcil swoje rodzine miasto ktorym obiecal zlota gory I cudem wygral w tym roku , wiec napijcie sie herbatki na rozluznienie I czekamy na nastepny sezon ????

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Właśnie przeczytałem. Dla mnie jeszcze większy news niż przejście Duranta do GSW. D-Wade po 13 latach opuszcza Miami. Brylantynowy Pat się zakiwał w negocjacjach i ma za swoje. Nie oszczędza się na hall-of-famerach, to nawet ja wiem.
Teraz chyba tylko zostało czekać na trade Westbrooka dokądś (może właśnie do Miami? Mają miejsce i kasę, tylko chyba nie bardzo mają co dac w zamian), teraz albo w trakcie sezonu, bo za rok oddadzą go za free. I tak mały dream team w OKC, który miał rządzić na lata w NBA, w 2 lata się rozsypał.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mówi się że jest to chyba idealny moment żeby Westbrook przeszedł w rodzinne strony do Los Angeles Lakers. Tego ponoć chcą obie strony. LALki mogą zaproponować D&#39;Angelo Russella oraz Brandona Ingrama czyli dwóch bardzo zdolnych i młodych zawodników. Mieliby optymalne warunki żeby się rozwijać i za kilka lat podbić ligę o ile ich talent jest rzeczywiście taki duży. OKC podobnie zaczynali parę lat temu budując zespół wokół KD i Westbrooka. Zobaczymy.
A Wade&#39;a szkoda. Niby rodzinne strony i wszystko pięknie ale dla mnie to on po prostu nie pasuje w innej koszulce niż Heat. Riley powinien wylecieć z roboty po takiej akcji. Miał być mega mocny offseason w Miami a tutaj się zapowiada na długoletni rebuilding i rozsprzedanie zespołu... A DW3 trafia do Bulls dwa lata za późno. Teraz nie ma tam drużyny. Niby doszedł Rondo i został Butler ale cała ta trójka nie za bardzo może grać efektywnie koło siebie, choć chciałbym się mylić...

his_airness 2,4K

his_airness

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
edzie tak jak z Costa w kadrzeHiszpanii bedzie stal z przodu i moze ktos do niego poda, ni w zab nie komponujac sie w druzyne. Zreszta nawet jesli to i tak jest za cienki zeby rzadzic w lidze, przereklammowany zawodnik
Nawet nie chce mi się z Tobą dyskutować na ten temat, bo Twoje opinie są w większości nietrafne, ale tu muszę przyznać, że ładnie sprowokowałeś ludzi do odpowiedzi. Uważasz się za nie wiadomo kogo i do tego piszesz bzdury. Jeśli kilkukrotny top scorer NBA jest przereklamowany, to kim jest cała reszta? ????
Tym lepiej dla GSW, że dojdzie Durant. Będzie dodatkową opcją w ataku. Jeśli nie będzie szło Splash Brothers, to oprócz Greena w odwodzie będzie właśnie KD. Zresztą, dlaczego piszę o nim w kontekście tego &quot;piątego koła u wozu&quot;? Jestem przekonany, że ta maszyna zatrybi i to szybko. KD jest zbyt dobrym zawodnikiem, by to nie wyszło, a nawet jak na początku nie będzie zachwycać, to w końcu się zgra z ekipą. Curry i Thompson nie będą musieli już w pojedynkę wygrywać meczów. Gra nie będzie oparta tylko na ich dyspozycji strzeleckiej. Dojdzie do nich 4-krotny król strzelców. Mam nadzieję, że Durantula szybko zamknie usta hejterom. Szczególnie takim jak ty. ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jonsnow11109 +3 Punkty (łap reputke , ciskanie virena zawsze spoko . to debil)
Status
Zamknięty.