>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Serie B i niższe ligi włoskie 2016/17

Status
Zamknięty.
szwedzik 1,9K

szwedzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SZA
Dyscyplina:⚽ Piłka nożna , Włochy Serie B⚽
Godzina: 15:00
Spotkanie: Entella - Latina
Typ: Entella
Kurs: 1.61
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Witam serdecznie, dzis zabieram do Włoch na drugi poziom rozgrywkowy na mecz pomiędzy drużynami Entella i Latina.
Gospodarze zajmują 8 miejsce mając 51pkt na koncie (12-15-10) i walczą o Play-offy. Entella w ostatnich 5 meczach zdobyła tylko 5pkt więc nie jest to najwyższa forma tej drużyny.
Goście z prowincji Bergamo zamykają tabele Serie B i prawdopodobnie pożegnają się z ligą. Na 37 meczów Latina wygrała tylko 5. i od 10 meczów nie wygrała.
Mecze bezpośrednie drużyn :

Latina - Entella 1 : 1
Latina - Entella 0 : 1
Entella - Latina 1 : 0
Entella - Latina 2 : 0
Latina - Entella 1 : 1
Podsumowując, Entella mimo delikatnie słabszej formy,jest zdecydowanym faworytem w tym meczu. Musza wygrać bo za plecami czają się inne zespoły które walczą o Play Offy i Gospodarze nie mogą pozwolić sobie na stratę punktów.Kurs 1.61 jest idealny do dubla,ja osobiscie gram Atletico over 1,5
Powodzenia!

pielus 1,7K

pielus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Latina ma duże braki w kadrze, nie zagra kilku podstawowych zawodników, więc popieram typ i polecam go ????

L 0

luki10012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czym może być spowodowany tak wysoki kurs na Avellino w meczu z Ascoli?

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Frosinone - Trapani typ: Frosinone @1.73 Unibet peffka
Frosione walczy awans a zostały 3 kolejki do zakończenia sezonu, u siebie mają bardzo dobre rezultaty. Goście chcą uniknąć walki o utrzymanie, ale forma i umiejętności są po stronie gospodarzy i to ich dzisiaj gram. Frosione ostatnio 2 wygrane. Goście na wyjazdach 3-6-10 więc szału nie ma.

W 10,3K

wielki_gracz

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie B
Godzina: 15:00
Spotkanie: Benevento Calcio - Frosinone
Typ: 2
Kurs: 2,18
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Na początek tabela:

Do końca rozgrywek pozostały 2 kolejki. Tutaj stawiam na Frosinone. Gospodarze są już pewni gry w play offach o awans do Serie A, natomiast goście wciąż mają szanse na 2 miejsce i bezpośredni awans. Frosinone ostatnio w dobrej dyspozycji i 3 ostatnie mecze wygrywali, dziś myślę, że też wygrają, bo raz, że Benevento mocno ostatnio opuściło z tonu a dwa oni już mają pewny udział w barażach i raczej będą się bardziej oszczędzać aby nikt nie wypadł ze składu.
Absencje w Benevento:
obrońcy Camporese (27 występów w tym sezonie) i Bagadur (1 występ w tym sezonie), pomocnicy Ciciretti (35 występów w tym sezonie, 6 goli na koncie), Chibsah (35 występów w tym sezonie, 5 goli na koncie), Buzzegoli (29 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie), Lopez (29 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie) i Jakimovski (10 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie) i napastnik Cisse (27 występów w tym sezonie, 4 gole na koncie)
Absencje w Frosinone:
obrońcy Kragl (28 występów w tym sezonie, 3 gole na koncie) i Brighenti (13 występów w tym sezonie) i pomocnik Churko (11 występów w tym sezonie)
⛔ 2-1

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Jutro ostatnia kolejka w Serie B

Jakieś propozycje ? ???? Veronie wystarczy remis i na remis kurs jest najniższy. O utrzymanie też kilka drużyn walczy.

forzajuve1897 295

forzajuve1897

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
moje a w nim....
Cesena - Verona

Kurs 1.7 na remis? taki kurs przeważnie jest gdy obydwie ekipy urządza remis chociaż nie zawsze takim wynikiem się kończy mecz a tu mamy ekipą walcząca o awans i Cesene która nie gra o nic zajmujac 12 lokatę. Ja tu idę w stronę Verony po kursie 2.75 (sts) , wyadaję mi się że będą chcieli spokojnie awansować do Serie A no chyba że w grę wchodzą jakieś inne związki między tymi ekipami o których nic nie wiem.

Verona 2.75 sts

loj99 530

loj99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Cesena - Verona

Kurs 1.7 na remis? taki kurs przeważnie jest gdy obydwie ekipy urządza remis chociaż nie zawsze takim wynikiem się kończy mecz a tu mamy ekipą walcząca o awans i Cesene która nie gra o nic zajmujac 12 lokatę. Ja tu idę w stronę Verony po kursie 2.75 (sts) , wyadaję mi się że będą chcieli spokojnie awansować do Serie A no chyba że w grę wchodzą jakieś inne związki między tymi ekipami o których nic nie wiem.

Verona 2.75 sts

Jeszcze się powiększa zwyciestwo Verony ja jestem za tym 1000% idę za duża stawkę a kurs z dupy więc warto remis urządza Verona ale będą ryzykować 1 bramkę w razie kontr nie sądzę

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac kase, gdy stary przestal sponsorowac?
Kurs 1.7 na remis?
Bukmacherzy pozostali w okresie Imperium Rzymskiego. Zgoda, kiedyś Italia słynęła z ustawek, ale to już zamierzchła przeszlość.
Obecnie najbardziej skorumpowane są ligi angielskie i hiszpańskie.
Remis w meczu Hellas byłby bardzo podejrzany, więc moim zdanie warto postawić na gości po kursie kosmicznym.
Poza tym myślę, że warto pósć w stronę Ascoli. Kurs też niczego sobie.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Ascoli handi +1 @1.75 A także Novara +1 @1.75 . Uważam że warto. Podobnie myślę jak kolega i mozna grac Verone .

S 0

sobierk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OLSZTYN
AS Roma Youth lamali w tym sezonie z
Virtus Entella Youth
Cagliari Youth
Cagliari Youth
AS Monaco Youth
Genoa Youth

Inter Youth lamali w tym sezonie z
Cagliari Youth
Genoa Youth

Jedni i drudzy lamali z Cagliari Youth i Genoa Youth
Cagliari Youth nas nie interesuje bo sa na dnie tabeli.
Inter,Roma i Genoa sa na gorze zaznaczone jakimis kolorowymi kwadracikami czyli o cos walcza ( mistrzostwo,young LM czy Young LE)

13.05.2017 Genoa 3-1 Inter Milano lamak
27.05.2017 AS Roma 2-1 Genoa lamak
08.06.2017 Inter Milano 2/1 AS Roma
Polfinal
W finale czeka Fiora z drugiej grupy.

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
Włoska Cesena pozyskała Tomasza Kupisza z Chievo Verona. 27-letni pomocnik ostatni sezon spędził na wypożyczeniu w Novarze.

Status
Zamknięty.