>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Słowenia w sezonie 2019/2020 - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska

Zapraszamy do dyskusji oraz do podawania Typów. ​

kibic-zwierze 2,1K

kibic-zwierze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzecia kolejka ligi slowenskiej i mecz dwóch najlepszych drużyn Maribor - Ljubljana

https://www.betexplorer.com/soccer/slovenia/prva-liga/maribor-o-ljubljana/jJEAbMVn/

Obie drużyny maja za sobą mecze w Europie.
Maribor walczy o LM a goście o LE i obie maja szansę na awans. Moim zdaniem na początku sezonu, żadna z drużyn mając za sobą ważne mecze i przed sobą ważne mecze nie będzie się zabijać o nie wiadomo co. Warto w takiej sytuacji brać remis. 

3.20 w Fortunie jak dla mnie baaaardzo git. Wjezdzam.

Edit: boooom 0-0        

lepszy-szkodnik 961

lepszy-szkodnik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Triglav - Rudar V. 3-2
typ 2DNB
kurs 1,86
Fortuna
Pierwsze mecze nic konkretnego nie pokazały. W tej lidze tak na prawdę z reguły rządzą 4-5 ekip pozostałe nie mają żadnych szans do poważnej, długofalowej konfrontacji. Tym razem pod statystykę pasuje spotkanie jak wyżej. 
Z ostatnich 10 spotkań Triglav wygrali tylko 2 razy a kiedy grali przed własną publicznością to smak zwycięstwa udało się im osiągnąć tylko 3 razy z ostatnich 10 meczy.
Rudar z ostatnich 10 spotkań przegrali tylko 2 razy, na z 10 ostatnich występ[ów zanotowali także  2 porażki na boiskach Mariboru i Aluminij odpowiednio w kwietniu i marcu.
Bezpośrednie konfrontacje to niewiele zwycięstw ekipy Triglav i co ciekawe miały one ostatnio miejsce na boisku zawodników drużyny Rudar. U siebie piłkarze Triglav wygrali z Rudar w 2013 roku.

successful 24,7K

successful

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Ol. Lublana - Triglav
Data: 25.02.2020 g. 16:00
over 3,5 gola  
@1.80
Fortuna

Obydwaj dzisiejsi rywale charakteryzują się kończeniem meczów ze stosunkowo sporą ilością overów. Jest wysoce prawdopodobne, że mecz zakończy się wynikiem over 2.5 gola, ale postanowiłem podbić typ o jeszcze jedną bramkę. W trzech ostatnich spotkaniach z udziałem Triglav padło aż 19 goli, co daje średnią 6,33 na mecz. Zaś trzy ostatnie spotkania z udziałem Ol. Lublana kończyły się sumą trzynastu goli, co daje również niemałą średnią 4,33 na spotkanie. W czterech rozegranych w ubiegłym roku bezpośrednich spotkaniach padło w sumie dwadzieścia bramek, a więc mamy średnią pięć goli w meczu. Historia niejednokrotnie lubi się powtarzać, stąd mój typ na over 3.5 gola w rywalizacji ligi słoweńskiej.