sytuacja jest taka: postawiłem 50zł na 2 sektor - wypadło 0. co się dzieje? powinienm odzyskać 50zł bo 0 nie nalezy do żadnego sektora, czy pieniądze są przegrane?
Ja teraz jak gram za troche wieksze stawki to zero zabezpieczam tymi 5 czy 10 zł, więc zero to mój sprzymierzeniec ???? możesz postawić zero jak każdą inną liczbe.
Oczywiście aczkolwiek, na 0 często gęsto masz limit stawianej stawki, nie jestem super expertem i nie wiem czy wszędzie, ale jak ja grałem na poszczególne liczby mogłem postawić więcej niż na 0.
Oczywiście aczkolwiek, na 0 często gęsto masz limit stawianej stawki, nie jestem super expertem i nie wiem czy wszędzie, ale jak ja grałem na poszczególne liczby mogłem postawić więcej niż na 0.
BandeoDublin, ale ja pisałem z własnego doświadczenia, wyraźnie zaznaczyłem, że nie wiem czy we wszystkich, ja np w kilku kasynach miałem następująco.. 1 euro na 0 max, a 2-3 euro na kazdą inną, także wbrew pozorom nie mówię , że tak jest wszędzie.
Ale ja ci nie ublizam, jedynie poprawiam bo zle powiedziales ???? No ale jesli mowisz ze w innych kasynach tak jest to jestem o cos madrzejszy, bo naprawde nie wiedzialem ????