>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ruletka nr 1

T 0

tomek37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wygrywam w Ruletkę, ale na darmowych, co chwilę dochodzę do 100.000 zł z 20.000.
Mam skreeny, gdzie mam nawet 350 000 zł...... ale nie mogę ich pokazać, bo muszę napisać 10 postów, kto zainteresowany zapraszam do dyskusji.

S 1,2K

sobolekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie ma strategii ktora by w long runie w ruletce prowadzila do wygranej. Podstawy rachunku prawdopodobienstwa

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Jest wiele metod gry w ruletkę które zwiększają szansę wygranej. Nie chodzi mi o system który zawsze wygrywa (taki nie istnieje) ale o sposob gry. Można to porównać do zakładów bukmacherskich. Tam również nie da się przewidzieć wszystkie wyniki ale odpowiednio zarządzając kapitałem , trzymając się ustalonej strategii można zwiększyć szanse na wygraną w długim terminie.

T 0

tomek37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Potrafię wygrać 50 a nawet 100 razy z rzędu.... na liczbach gram, jestem samoukiem, od 10 lat gram na darmowych by rozwiązać system. Zrozumiałem, że to jest program, ktoś(człowiek) go stworzył i postanowiłem to rozwiązać, i na darmowych już mi wychodzi..... nie z małymi problemami, to podstępna gra, ale chyba się da, pomalutku będę sprawdzał na prawdziwych pieniądzach.

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Jaką masz powtarzalność tych serii wygranych ? Ile liczb obstawiasz podczas jednego spinu ? Podaj więcej szczegółów.

kamyk76 2

kamyk76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
Matematyka, matematyka i jeszcze raz matematyka.. dlugofalowo w ruletce ZAWSZE BEDZIE MINUS.
Tez kiedys gralem systemami i innymi kombinacjami ale.. matematyki nie oszukasz.
Szkoda czasu i pieniedzy.