Granie takiej ilości meczy prędzej czy później musi przynieść straty gdyż buki dobrze obliczyły prawdopodobieństwa tego typu zdarzeń i kursy na pewno są odpowiednie do tego żeby w długodystansowym biegu przynosiły dla nich zyski - moja rada - czasem nie podnoś stawek i graj pojedyncze mecze (1-3 maks). I jak ugrasz troche to sobie odpuść.
Ale moim zdaniem łatwiej jest ugrywać kasę obstawiając że ktoś kogoś pojedzie poza zakres - popatrz na NJ albo WAS w tym sezonie, albo na drużyny bardzo overowe czy tez bardzo dobre (ATL, BOS, DEN). I tak na przykład dzisiaj mamy:
Atlanta -21 pkt kurs 11.0 (mało prawdopodne chociaż po tym co PHX odwalili w drugiej połowie wygranego meczu w Indianie po tym jak Nash dostał w "dziub" - bardziej możliwe niż raz na 11 razy)
Indiana -10 lub więcej - tu trzeba by zawrzeć kilka zakładów po kursach żeby pokryć wszystkie zakresy jakie oferuje bet365 od 8.0 do 17.0 - i pokombinować ze stawkami żeby realny kurs wyszedł na jakieś 4,0 - co jest moim zdaniem znacznie bardziej prawdopodobne niż raz na 5x patrząc na to co wyprawia NJN - pomimo iż Indiana odwala kichę na wyjeździe na całej linii jak dotąd - ale dzisiaj mają ładną szansę wyżyć się na najgorszej drużynie
GSW -14-16 (15.0) + -17-20 (17.0), 21 lub więcej co sumarycznie da nam kurs realny jakieś 5,5 minimum, a ostatnie 2 spotkania w GSW z Milwaukee rok temu zakończyły się łomotem dla Milwaukee. Można się obawiać znów odbudowy szpitala w GSW, ale w Milwaukee bez Redda też nie ma rewelacji i chociaż Jennings i spółka mogą nawet ten mecz wygrać to drużyną która odwala wariacje z 260pkt nieraz na mecz z Monta Elisem na czele jak się rozkręci to wszystko możliwe. Opcjonalnie można też zagrać to samo na... Milwaukee -14 lub więcej po jeszcze bardziej odjechanych kursach (od 21.0 do 31.0 i tak wykręcając realny kurs ok 10.0 ) równocześnie w takim meczu gdzie powinno pęknąć 230pkt ;]
Kursy dużo bardziej zachęcające - a moim zdaniem łatwiej tak coś ugrać długodystansowo - myślę że powinno to dać dobry rezultat przeciwko drużynom słabym, overowym oraz tych u których mamy szpital lub kontuzjowana jest główna gwiazda (zwłaszcza pokroju Kobe, Lebron, Nash, Wade, Paul, Durant etc etc etc
Zagrasz jak uważasz - ja mogę tylko życzyć powodzonka. Granie na takich kursach z głową i szczęściem może przynieść sukcesy.