>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Rozliczenie zakładu

P 13

pusty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Został mi źle rozliczony zakład. w celu udowodnieni im ze źle rozliczyli mi zakład wysłałem link do meczu na youtube aby zobaczyli o której minucie padł gol, odpisali mi ze link nie działa-- mi działa. Zrobiłem print scirna z dokładnym czasem zdobycia gola ze strony z wynikami rzuciłem go darmowy hosting zdjęć i wysłałem odpowiedz link nie otwiera sie --mi oczywiści dziala wszystko. Miał ktoś podobnie, bo już brak mi sil na nich

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Podaj dokładnie którego meczu dotyczy ta sytuacja, oraz jaki zawarłeś zakład tzn. na bramkę do której minuty.

P 13

pusty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chodzi o ten mecz mialem gol do 30 minut, gol padł w 29:45 a oni twierdzą gol padł w 31 minucie

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wg tego co jest na https://www.youtube.com/watch?v=eZOsMOS1QVk
bramka faktycznie padła w 29:45 ale to jest przecież już 30. minuta meczu - bo czas idzie od 0:00 tak więc dlatego przegrałeś, gdyż zakład był na bramkę przed 30. minutą.
Tu masz info z regulaminu buka http://help.marathonbet.com/pl/sports_rules/rules_sport_by_sport/football/
W ramach rozliczania zakładów, jeśli bramkę zanotowano z czasem 23:00, jest ona zaliczana do okresu liczonego od pierwszej do 23. minuty.
Bramka zanotowana z czasem 23:01 jest uznawana za strzeloną w 24. minucie.
Tak więc bramka z 29:45 jest uznana za bramkę zdobytą już w 30 min. a zatem nie do 30. minuty, jak się zakładałeś.

P 13

pusty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
edi gram na bet 36 i zakład powinien być wygrany, już trochę gram ten system wiem jak rozliczają zakłady.
Bardziej mi chodzi o to ze jak wysylam im print screen to odpisują Uprzejmie informujemy iż link, który Pan przesłał nie otwiera się, a u mnie link normalnie otwiera się.
Wysłałem jeszcze im dzisiaj 3 linki z print screenami i zobaczmy co tym razem odpiszą, jak znowu ze link nie otwiera się to daj se spokój, szkoda czasu.

S 13

szymon__1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LPU
Zaklad byl bramka do 30 minuty, padla nie DO tylko W 30 minucie wiec zaklad przegrany, nie ma co roztrzasac sprawy.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Zaklad byl bramka do 30 minuty, padla nie DO tylko W 30 minucie wiec zaklad przegrany, nie ma co roztrzasac sprawy.

Jak już odkopujesz temat to chociaż głupot nie pisz....

A autor też mogłby podawać dokładne informacje bo zakład na bet365 nie brzmi gol przed 30 min tylko gol przed 30:00. Chyba że to był jakiś inny zakład specjalny na dany mecz.

Reklamowałem u nich pare razy taki zakład i zawsze bez problemu. Najlepiej z oficjalnej strony ligi link i wystarcza.