>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

rozliczanie zakladów

anonymous 5

anonymous

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zauważyłem pewien niuans w rozliczeniach zakladów,
zawarłem niedawno dwa zdarzenia, ta sama liga, oba live, oraz ta sama pora gry..
typ przegrany zostal rozliczony natychmiast, zaś wygrany jest &quot;odbedzię się&quot; mimo iż mineło już 30 minut.
Wiec moje pytanie, jak to jest możliwe że jeden zaklad jest rozliczony a drugi już nie? rozlicza to automat czy celowo jest zaprogramowane by opóźniać rozliczanie zakladów trafionych?????

P 0

p2mgrup

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czasem tak jest, czesto live jest pozniej rozliczany ale ogolnie bardzo szybko rozliczaja zaklady.

cineck 45

cineck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nazwa tematu podobna do problemu, więc nie zakładam nowego.

Po rzutach karnych wygrał Slovan. Pytałem na live chat, dlaczego tak rozliczyli to odpowiedziano mi że dogrywka nie jest wliczana. W zasadach napisane jest:
&quot;Wygra mecz (łącznie z dogrywką/serią rzutów karnych)/zdobędzie trofeum/zakwalifikuje się - dogrywka/seria rzutów karnych liczą się&quot;
Co poradzicie?

favago 69

favago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wschód
W zasadach napisane jest:
&quot;Wygra mecz (łącznie z dogrywką/serią rzutów karnych)/zdobędzie trofeum/zakwalifikuje się - dogrywka/seria rzutów karnych liczą się&quot;

W zasadach jest też to:

90 minut gry
Wszystkie rynki są oparte na wyniku na koniec wyznaczonych 90 minut gry, chyba że podano inaczej. Jest w to wliczany czas doliczony oraz czas zatrzymany, ale nie jest wliczana dogrywka, czas przeznaczony na rzuty karne lub złoty gol.

Skąd dokładnie jest Twój cytat? Podaj linka.