>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Roland Garros 2016 - kwalifikacje

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
ROLAND GARROS​

Oficjalna strona turnieju: http://www.rolandgarros.com/en_FR/in...promo=LANGUAGE
Drabinka kwalifikacji: http://www.rolandgarros.com/en_FR/dr....html?event=QS
Plan gier: http://www.rolandgarros.com/en_FR/sc...ule/index.html
Kursy: http://www.oddsportal.com/tennis/fra...p-french-open/

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malbork
Drabinka kwali juz jest , kursy podane zatem jakieś typy można zarzucić.
Jeden z nich to :
Sijsling - Skugor 1,66 bet365 ✅✅ jednak sobie poradził choc w 2 secie juz go skreśiłem ważne za ogarnał
Igor dziś zmierzy się z chorwatem o bój o dalszą rudne kwali i dalszą grę o drabinke główną.W tym meczu widze spore value , Igor powoli probuje odbudowywać forme z poprzednich lat gdzie na poziomie ATP grywał dobre turnieje , ostanio nawet dobry turniej w jego wykonaniu w Monachium.W tamtym roku udało mu się rownież przebić przez kwale i uczestniczyć w turnieju głównym RG.Znany jest z tego ze potrafi szybko przegrywać swoje gemy to mnie jedynie martwi , ale serwis posiada nie najgorszy i jednoreczny beckhend którym tez potrafi pokąsać rywali.Myśle ze dzis to wystarczy dzis na Skugora który jakąs wynikami mi nie imponuje , fakt mączka to chyba jego ulubiona nawierzchnia ale uważam ze dzis to mu nie pomoze w starciu z doświadczonym Igorem.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Volandri @1.50 Bet 365
Ja ide w strone Włocha! To co zagrał ostatnio z Ferrerem to było mega o_O przecierałem oczy jak mu ten backhand wchodził, serwis ma chłop mocny, gra agresywnie i lubi ziemie !
Dziś De Schepper nie bedzie miał łatwego zadania i moim zdaniem nie wygra tego meczu.
Licze na 0:2 Volandri

hahahah serwis Volandriego to serwis ala Agnieszka Radwańska, nie zakłamuj rzeczywistości

emson88 38

emson88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Basilashvili - Lamasine

Mógłby ktoś kto dobrze siedzi w temacie ocenić ten mecz. Myślałem postawić na zwycięstwo Nikoloza po 1.45, ale zawsze warto wcześniej poznać opinię eksperta ;)

W 9

w00ja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wydaje mi sięże Basilashvili wygra, nie patrze tu na H2H tylko na ogólne warunki. Ranking przemawia sam za siebie . . . Pokusiłbym się o obstawienie :
DW Basilashvili N. 2 - 0 Lamasine T. @ Bet365 2.0
Ranking nie gra. Podaj jakieś rzeczowe argumenty./Macko18

pawelstrzala 216

pawelstrzala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Basilashvili - Lamasine

Mógłby ktoś kto dobrze siedzi w temacie ocenić ten mecz. Myślałem postawić na zwycięstwo Nikoloza po 1.45, ale zawsze warto wcześniej poznać opinię eksperta ;)
Jak dlamnie Tristan strasznie chimeryczny gracz ostatni becki Rogerio Dutra Silva ....wcześniej dobry turniej na swojej ziemi wygrana z Robertem który przeżywa chyba juz trzecia młodość ...ogral też Rogera Vaselina ale ten ostatnio pod forma i walka 3 setowa z Olivo który wczoraj odpadł niespodziewanie z Bemelmansem który to raczej woli szybkie nawierzchnie i tam osiagał najwieksze sukcesy
Francuzi pokazali wczoraj oprócz Eysserica że walcza jak Guez czy Lokoli....Sidorenko .....Jezli gruzin zagra tak jak ostatnio w niemczech powinien wygrać .....franuz napewno tani skóry nie sprzeda.........

Olivo odpadł z Lindellem./Macko18

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malbork
a ja nie pójde w strone Gruzina lecz na dziś proponuje :
Rublev - Satral - 1,53 bet365 młody utalentowany Rusek kontra juz w dojrzałym wieku Czech. ✅✅:]
Mój typ opieram na umiejentosciach i mozliwościach Rosjanina , ma on je wieksze napewno niz jego przeciwnik. Juz pare razy zabłysnął w turniejach ATP i tu jest jego kolejna szansa by się jakaś bardziej przebić i pojawić sie w turnieju głównym.Fakt gdy patrzy się na forme Rubleva w tym roku to nie jest kolorowo 24-26 , na ziemi 3-5 . Wyniki nie są imponujące lecz wydaje mi sie ze tu powinien miec wieksza motywacje i uporać sie z Satralem którego bilans jest jeszcze gorszy bo 6-12. Zatem do przodu Andrey i trzymam kciuki !
Do tego jedno ako : ( faworyci którzy powinni wygrać, posiadają wieksze umiejentosci i doswiadczenie grania na mączce)
Gimeno Travel - Vianni ✅
Khachanov - Hamou ✅
Samper Montana - Weintraub ✅
Ymer - Popko ✅
ako : 1,90 bet365

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
uskok +1 Punkty
gawronix +4 Punkty (Fajna analiza, łap reputkę)
merida1879 +5 Punkty (Nie widziałem co analizowałeś ale za dobry tgyp masz + no i za RM Hala Madrit (y))
szelech +3 Punkty
pikarafa17 +7 Punkty (nalezy ci sie reputacja.. Atleti win tle UCL 2016 :D)
madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malbork
Przejrzałem juz pary na jutro i oto spotkania jakie wybrałem do grania :
Kamke - Gonzalez 1,5 bet365 ✅
Jutro probujemy w strone niemca który w tym roku grywa sobie z całkiem dobrym skutkiem.Jego bilans w tym roku 19-7 w tym ziemia 5-3 , juz wygrany w tym roku turniej w kazaniu i po malu pnie sie w rankingu. Jest to zawodnik kótry kiedys próbował grywać w turniejach ATP wiec posmakował troche wielkiego tenisa. W poprzedniej rundzie nie miał kłopotów z pokonaniem Bai.Mysle ze w tej rundzie bedzie rownież bezproblemowo. Jego rywalem jest A.Gonzalez który w tym roku wygrał 15 spotkan przegrał 14 czy to wynik dobry? wydaje mi sie ze forma nie błyszczy , w poniedzialek w pierszej rundzie mało co nie przegrał z Francuzem Chazalem. Jak sledzilem wynik wydawało mi sie ze slabnie z gema na gema lecz 100 % pewnosci nie mam. Niemca stawiam wyzej niz Kolumbijczyka , do tego dochodzi obecna forma i to skłania mnie do postawienia własnie na niego.
Carballes Baena - Kristin 1,40 bet365 ✅
Hiszpan kontra Serb . Mecz zapowiada sie ciekawie . Lecz w moim odczuciu górą bedzie Carballes ! Argumentami jakimi sie sugeruje to fakt iż mecz rozgrywany jest na ziemi , a kazdy hiszpan wychowywany jest własnie na tej nawierzchni zatem ograny na niej jest. W tym roku rozegrał juz 33 meczy własnie na mączce gdzie wygrał 19.Pnie sie w rankingu z miesiąca na miesiąc jest juz 115 , niedługo moze zawitać do pierwszej 100.Pokazuje sie juz w turniejach ATP i naprawde miło sie na niego patrzy w wymianach jest solidny.W madrycie przebrnął kwale pojawił sie w turnieju głównym tak samo sądze ze bedzie i tu ! Naziwsko jego rywala duzo mi nie mówi. Jest to młody serb który grywa sobie w chelkach z róznymi skutkami , fakt wygrał juz w tym roku jeden i własnie na ziemi i to robi wrażenie , lecz mimo to w tym starciu stawiam na Hiszpana !

i znów ako bez analizy i jeden mecz gdzie widze value
Martin - Blancaneaux 1,30 ✅
Millot - De Schepper 1,66 ???? ⛔⛔
Trungelitti - Novikov 1,36 ✅
ako : 2,7 bet365

i singiel
Gojowczyk - Paul 2,62 bet365 ✅ czułem to :cool:

adrian55 +1 Punkty
pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sky - niebo - heaven
Brown vs Hemery Brown 1.4 Bwin
Wpadl mi w oko ten mecz, gdyz nic mi nazwisko Hemery nie mowi.. W Rolandzie kupa siana do zgarniecia i Dustin na pewno celuje w glowny turniej.. Umiejetnosci chlopak ma, kazdy kto orientuje sie co do tenisa wie, ze z tych dwu panow lepszym tenisista jest Brown, wiec ide w niego..

Brown 2:0 No chociaz murzynek nie zawiodl ✅✅✅
Drugi mecz jest dla ryzykantow..
Bemelmans vs Darcis Bemelmans win 3.0 Bwin
Bemelmans mnie zaskoczyl.. pokonal Monteiro, ktory w tym roku mnostwo meczy na maczce rozegral i nawet pokonal Tsonge.. Jak dla mnie mecz z Darcisem, ktory nie blyszczy forma jak i Bemelmans stoi 50/50, po takim kursie wole Bemelmansa..
Darcis 2:0 .. masakra...⛔

A 498

adziu32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nishioka - Laaksonen 2 @2.25 bet365

Japończyk na ziemnej to żółtodziób- w pierwszej rundzie eliminacji męczył okrutnie z no name z Francji Sakharovem we wcześniejszych wystepach turniejowych w tym roku statystyka 0/3. Zawodnik klasyfikowany na 114 pozycji ATP dzieki dobrym wystepom w challengerach pod koniec roku 2015. Szwajcar Laaksonen czyni stałe postępy- w kwietniu ogrywal Schwartzmana. Tutaj ograł Ghema czyli goscia ktory byl faworytem. Moim zdaniem warto celowax w Szwajcara.

A 79

apiotrek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Nikoloz Basilashvili - Daniel Gimeno Traver 1 @1,83 Bet365
Gruzina widziałem dzisiaj, radził sobie na prawdę bardzo dobrze. W drugim secie młody Francuz miał po prostu lepszy moment, kiedy wszystko mu siedziało, ale generalnie Nikoloz na wysokim poziomie. Według mnie starczy to w zupełności na Gimeno-Travera. Hiszpan co prawda lubi mączkę, ale dzisiaj męczył się niesamowicie z będącym w fatalnej formie Vannim. Gruzin bardzo dobry w ofensywie, Hiszpan raczej bez większych atutów, łatwo go przełamać.
Laslo Djere - Nicolas Kicker 1 @1,72 Bet365
Serb świetnie w pierwszej rundzie, oddał tylko cztery gemy zaledwie raz tracąc serwis. Kicker z kolei męczarnie z Francuzem z końca pierwszego tysiąca w rankingu. Ziemia to optymalna nawierzchnia dla Djere i nie powinien mieć większych problemów z Kickerem.
Karen Khachanov - Jordi Samper-Montana 1 @1,22 Bet365
Ruski jest w gazie, po wygraniu challangera nie zwolnił tempa w Paryżu gniotąc jednego z gospodarzy. Samper-Montana już od jakiegoś czasu zawisł na niskim poziomie, zero poprawy.

meken +5 Punkty (Djere :))
leniwylen +5 Punkty
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jaki jest Berlocq - każdy wie. De Greef mimo, że robi ostatnio postępy, to względem starego wyjadacza na mączce, jakim jest Charly wygląda po prostu miernie i takich zawodników Carlos zwykł po prostu zjadać. Mimo, że dla Belga clay jest ulubioną nawierzchnią, tak sporo z tego imponującego bilansu zostało nabite na Futuresach, które mocno odbiegają poziomem od kwali do Roland Garros. Co prawda jeszcze w kwietniu eliminował w Neapolu całkiem uznane nazwiska: Vanni (który zabłysnął rok temu w Sao Paulo i wrócił do swego miernego poziomu), Krajinovic (dla którego był to pierwszy turniej na mączce w tym roku), Carballes-Baena czy Copil, ale miało to miejsce miesiąc temu i obecna dyspozycja nierówna się temu, z czym mamy do czynienia dziś, a tutaj bliżej porażki po kreczu z Krawietzem. W pierwszej rundzie pokonał Zoppa, ale jego nietrudno zdominować, gdyż Jurgen jest zawodnikiem jednowymiarowym. Sądzę, że Berlocq cięższego rywala miał w 1R i jeśli z Fallą uporał się w dwóch setach to De Greef nie powinien przysporzyć mu większych problemów.
Carlos Berlocq @ 1,25 (Bet365) 2:1 (6:3; 5:7; 9:7) ✅
Drugim klarownym typem, jaki widzę jest Elias Ymer. Szwed jako solidny prospekt, gracz określany mianem &quot;next-gen&quot; mimo młodego wieku miał okazję występować już podczas French Open. W poprzednim roku, po pokonaniu m.in. Roli czy Carballesa-Baeny przebrnął kwale i zagrał w turnieju głównym. Donati nie może poszczycić się takimi osiągnięciami, gdyż jest to zawodnik co najwyżej przeciętny. Niezłe mecze (wygrana z Giraldo w kwalach do Rzymu) przeplata z meczami bardzo słabymi (porażki z Napolitano czy Arevalo). Matteo nie potrafi ustabilizować formy przez dłuższy okres, dlatego meczu z Wardem nie brałbym jako wyznacznik, zwłaszcza, że dla Brytyjczyka clay nie jest ulubioną nawierzchnią. Ymer w ostatnim czasie dwa półfinały czelków we Francji, czuje klimat i nawierzchnię. Widzę go po raz drugi w karierze w turnieju głównym.
Elias Ymer @ 1,25 (Bet365) (2:6; 6:2; 5:7) ⛔
Dalej widzę Francisa Tiafoe, kolejny zawodnik z generacji &quot;next-gen&quot;. Mimo najmniejszego kursu czuję wobec niego pewne wątpliwości. Amerykanie nie są przyzwyczajeni do europejskiej mączki, chociaż Tiafoe zdążył się z nią zmierzyć i co nieco pograł - rok temu zagrał dzięki wild card w turnieju głównym Roland Garros, a także bezpośrednio przed Szlemem przebrnął kwale i zagrał 1R w Nicei, a więc clay europejski nie powinien mieć determinującego wpływu na wynik meczu. Osobiście myślałem, że nie będzie Amerykaninowi dane zagrać w 2R kwali. Clezar postawił trudne warunki i w 2. secie prowadził już z przełamaniem, jednak Francis pokazał wolę walki i odwrócił wynik spotkania. Myneni to nie jest zawodnik skrojony na clay, dodatkowo - w odróżnieniu od Tiafoe - nie ma doświadczenia z meczów na Szlemach - nawet na hardzie. W zasadzie Hindus nie tyle dostaje bęcki na europejskiej mączce (półfinał z An-Ning imo nie jest wyznacznikiem), co po prostu na niej nie gra, a więc w odróżnieniu od Tiafoe nie ma dodatkowego doświadczenia. Myślę jednak, że Francis po takim boju, jaki stoczył z Clezarem nie powinien mieć problemów z dotarciem do 3R kwali.
Francis Tiafoe @ 1,16 (Bet365) 2:0 (7:6; 7:5) ✅
Całość daje nam przyjemne AKO:
1,82 (Bet365) ⛔
Następny typ... i następny gość &quot;next-gen&quot; ???? . Analiza Adzia jest mocno żartobliwa, Nishioka na clayu to żółtodziób, dobre, w końcu 91/33 (najlepszy bilans ze wszystkich nawierzchni, na hardzie 96/47) zrobiło się samo ????. Japończyk w tym roku nie grał za wiele na clayu, ale w zasadzie rok temu wyszedł z podobnego założenia - nie katował mączki jakoś nadzwyczajnie przed RG. Jedynie turnieje w Ameryce, gdzie - napiszę po raz kolejny - clay odbiega od tego europejskiego i Heilbronn. W tym roku również wystartował w Niemczech, ale natrafił na dobrze dysponowanego Kovalika. Niemniej jednak - nie zapominajmy, że Nishioka rok temu przebrnął kwale, gdzie pokonał solidnego Gombosa i niezłego Clezara, po czym zagrał całkiem przyzwoity mecz z Berdychem - po wyjęciu kupy z majtek po pierwszym secie prezentował się naprawdę fajnie - oglądałem wówczas cały mecz. Laaksonen robi postępy, bo pokonał miesiąc temu Schwartzmana, który notabene był wówczas w słabej formie ????. Czas zrozumieć, że to, co miało miejsce miesiąc temu, w zupełnie innym zakątku świata, ma małe znaczenie w kwestii dzisiejszego meczu. Laaksonen to nic więcej jak przeciętność, fajnie, że pokonał faworyzowanego Ghema, ale Andre nigdy nie był wybitny, a teraz to się zaczyna co najwyżej odcinanie kuponów od solidnej gry w czelkach. Mimo, że Nishioka jest 3 lata młodszy sądzę, że górę weźmie doświadczenie i Japończyk znów ma szansę zagrać w turnieju głównym.
Yoshihito Nishioka @ 1,57 (Bet365) 2:1 (6:2; 2:6; 8:6) ✅ Przyjemny kurs na Kamke. Żadne kosmiczne value, gdyż Alejandro Gonzalez to solidny zawodnik, potrafi grać, kurs w miarę dobrze wystawiony, ale sądzę, że Tobias sięgnie po zwycięstwo. Niemiec notował w tym roku bardzo dobre wyniki w hali, ale to jednak clay jest jego ulubioną nawierzchnią. W ostatnim czasie zdarzały się wpadki takie jak z Bachnigerem, ale to nic w porównaniu z Gonzalezem, który jest w słabej formie i wygrywa jedynie z dużo słabszymi przeciwnikami. Dość powiedzieć, że w 1R problemy sprawił mu Chazal, dla którego w ogóle kwale do RG to debiut (!). Kamke lubi grać w Paryżu, oczywiście zazwyczaj miał zapewniony turniej główny dzięki rankingowi, tylko raz przebrnął kwale (przy trzech próbach), ale poza tym regularnie osiągał 2 rundę. Dla porównania Gonzalez takie osiągnięcie zdobył tylko raz - dwukrotnie odpadał w kwalach. Liczę, że Kamke budował formę właśnie na wejście do co najmniej głównej drabinki RG, z pewnością posiada na to umiejętności. W 1R zmiażdżył Yan Baia, słabego bo słabego, ale jednak zmiażdżył. Moim zdaniem da radę, niekoniecznie w dwóch setach, ale osiągnie 3R.
Tobias Kamke @ 1,5 (Bet365) 2:0 (6:4; 6:4) ✅

choke +1 Punkty
A 132

acemilan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nishioka brał medicala po przegranym secie z Shakarovem i przez te 5 czy 7 gemów które oglądałem wyglądał po prostu słabo, mało agresywnie jak na niego. Laaksonen grał jak na niego całkiem regularnie i jeśli dziś zagrają podobnie to może go wypunktować. Poza tym oglądałem praktycznie cały mecz Baeny- gość wybiegał, mając masę szczęścia w wymianach (taśmy z 4 razy ratowały mu dupę w 1 secie). Gość co hebla na fh złapał to jest skandal na poziomie zawodowym, wiadomo dziś inny mecz i rywal stylowo leżący ale po 1,3 to bym go nie ruszał jednak. To tak informacyjnie z Paryża ???? . A i Darcis się fajnie technicznie prezentował, ale w kurs też skandaliczny już to można live spojrzeć ewentualnie.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stakhovsky vs Ilhan
Stakhovsky |1,68| Unibet

Miałem nic nie grać przed wystawieniem kursów bo spodziewałem się na naszego sąsiada kursu około 1,35 a tutaj proszę, 1,68 i grzech z tego nie skorzystać bo buki znów dają prezencik. Ukrainiec w tym sezonie grał tylko raz na mączce i to było wczoraj gdy pokonał Kleina pewnie 2:0, ale mimo to idę w jego stronę. Gdyby panowie grali na hardzie to bym się nie zastanawiał i uderzał 2:0 w niego bo już nie razu udowadniał, że potrafi się postawić najlepszym choć by na przykład w Dubaju spokojnie mógł pokonać Wawrinkę, ale ostatecznie przegrał 2:1 a pięć dni wcześniej znów grał ze Stasiem i znów przegrał 2:1 przegrywając trzeciego seta w taju.
Jeśli chodzi o poprzedni sezon na mączce to był po prostu &quot;słaby&quot; ale tak samo było w przypadku Turka. Ilhan w tym sezonie 6 spotkań na mączce i bez rewelacji. W Barcelonie poleciał w pierwszym spotkaniu z amatorem Samperem, w Istambule gdzie wydawało się, że powalczy przed własną publicznością odpadł w pierwszym spotkaniu przegrywając z Carballesem. W Rzymie poleciał od razu z Vesleyem a w Niemczech pokonał Berankisa 2:1, ale następnie odpadł z Berlocq. Wczoraj pokonał Smirnova. Dla mnie sprawa jest prosta i Ukrainiec jest zawodnikiem o klasę lepszym i dziś może go poskładać w dwóch setach. Ja uderzam czysty win mocno.

leniwylen +5 Punkty
P 2

pro_przemo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Carballes Baena - Krstin 1 @ 1,33
bukmacher : bet365
Zupełnie nie rozumiem tak zawyżonego kursu na bardziej doświadczonego, bo o rok starszego hiszpana. Roberto jak każdy hiszpan został WYCHOWANY na mączce, dlatego z pewnościa ta nawierzchnia nie jest mu obca. W poprzedniej rundzie pokonał on zawsze groźnego na tej nawierzchni ołboja ze Stanów Zjednoczonych Ameryki - Daniela Nguyena. Jest to dla mnie wystarczający sprawdzian dla jego formy i nie będę się dłużej nad nim rozwodził. Po drugiej stronie siatki zawodnik z Serbii, czyli kraju dalece odległemu od paryskich klimatów (nie sądzę aby Pedja był wychowywany na mączce). W pierwszej rundzie kwalifikacji oddał aż 8 gemów jakiemuś francuskiemu &quot;nołnejmowi&quot;. Powiem szczerze, szkoda szczempić ryja na tego zawodnika. Na zakończenie dodam, że obu panów dzieli przepaść rankingowa ( 45 miejsc !) więc nie ma o czym mówić, czysta jedynka.
Pomogłem? kliknij dzięki

T 86

tenisowywariat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mecz: Andrea Arnaboldi vs. David Guez ✅
Typ: Andrea Arnaboldi wygra
Kurs: 1.44 Bet365

Analiza:
Obaj panowie nie mają w tym sezonie dobrych wyników na mączce, ale w poprzednich sezonach na tej nawierzchni o wiele lepiej spisywał się Włoch. Obaj grają na poziomie Challengerów, z małymi próbami w głównym Tourze. Na RG już grali po jednym meczu i były to dwa zgoła odmienne spotkania.

Guez pokonał rozstawionego z nr1 w eliminacjach - Kravchuka i zaprezentował się solidnie patrząc po statystykach. Co prawda dał aż 8 break pointów, ale jak na taki poziom rozgrywek nie jest to oszałamiająca liczba. Mimo to uważam, że właśnie ten czynnik może być kluczowy w rywalizacji przeciwko Włochowi.

Andrea gładko ograł Souzę, który na mączce grać umie i sam zdziwiłem się z jaką łatwością mu to przyszło. Nie stracił żadnego serwisu, zdobył 4 asy i tylko 1 DF, więc jest potencjał w jego podaniu. Cieszy też mała liczba niewymuszonych błędów, jednak nie to będzie tutaj kluczowe.

Z tą w ostatnich tygodniach różnie u obu zawodników, jednak większe aspiracje wykazywał Arnaboldi, który próbował swoich sił w ATP. W Bukareszcie przebrnął przez eliminacje, w I rundzie przegrał z Haase, w Estoril powtórka z rozrywki, w I rundzie uległ Coricowi, w Rzymie trafił na znakomitego w tym sezonie Pouille w eliminacjach i porażka wcale nie dziwi.

Co na to Guez? Starty w Challengerach i to marne... Turin Challenger (I runda), Ostrava Challenger (II runda), Aix En Provence Challenger (I runda, chociaż przegrał już w finale eliminacji), a w Bordeaux Challenger nie przebrnął nawet eliminacji.

Sami sobie możecie odpowiedzieć, dlaczego Włoch jest tutaj faworytem. Moim zdaniem będzie regularniejszy w wymianach i to wygra.

Proszę dopisać bukmachera./Macko18

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Radze uważac na Stakhovskiego bo może być to niezła pułapka, Ilhan zagrał bardzo dobrze z Berankisem i rozegrał całkeim niezłe spotkanie z Berloqiem, jak serwis będzie dobrze funkcjonował to powinien poskłądać Ukraińca który na mączce jest zerowy, wprost przeciwnie Ilhan grywa tutaj najlepiej.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Z drugiej strony jak spojrzeć na historię meczów Ilhana, nie bardzo sobie radzi z zawodnikami mocno serwującymi i biegającymi do siatki ????

keenan 49

keenan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Khachanov - Samper-Montana ktoś wie czemu mecz przerwany? Chyba nie przez deszcz, skoro reszta meczy jest grana normalnie.

Status
Zamknięty.