>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

ROŻNE LIVE - PROGRESJA

andrzejpluuu 42

andrzejpluuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
Witam, postanowiłem sobie sprawdzić i udowodnić że rzuty rożne w piłce kopanej to syf , dlatego też ostrzegam , że typy moje nie muszą dać plusów ;)
A więc do rzeczy , obserwuję mecz na live od jego początku , wtedy na maksymalny próg rożnych kurs jest ok. 3,25 , czekam aż wzrośnie do 4,0 i gram płaską stawką 5j . Oczywiście zakładam że do tego czasu niema ani jednego rożnego .
W przypadku nie trafienia , w kolejnym meczu stawka wzrasta o 50% , sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie ????
Wybór meczu jest totalnie przypadkowy . Nie sprawdzam statystyk , te w tym temacie są bardzo zgubne .
Założenie jest takie , jak dojdę do -1000j to kończę ten temat , żeby nie męczyć .
Bet365 (only)

andrzejpluuu 42

andrzejpluuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
KUPON # 2 ⛔

MAT TETOUAN - MAS FES

ROŻNE : POWYŻEJ 9 (8)
KURS : 4,00
STAWKA : 7,5j
EW:22,5j

Z/C : ⛔ 12,5j

V 161

vogel22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Wtrące się, gram rożne i jestem na plusie a zasade mam jedną,
* tylko overy rożnych
* tylko po 2 połowie
* tylko mecze o stawke
* tylko przy otwartym wyniku (1:1) lub faworyt przegrywa (1:2)
Obserwuje mecz w ktorym widze ze od 1 minuty meczu pada dużo rożnych, przykładowo do przerwy 8,9 rogów jeśli taktyka sie nie zmienila to rogi będą padać po 2 polowie i jeśli zaczynają padać i mamy 10 rogów do 50 minuty wtedy gram over 14, 15 rożnych po dużej stawce a mecz kończy sie przeważnie z około 17,18 rożnymi ( nawet czasem więcej)
Jak będziesz sie tego trzymać to będziesz na plus. Ja tak gram i nie narzekam.

andrzejpluuu 42

andrzejpluuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
Wtrące się, gram rożne i jestem na plusie a zasade mam jedną,
* tylko overy rożnych
* tylko po 2 połowie
* tylko mecze o stawke
* tylko przy otwartym wyniku (1:1) lub faworyt przegrywa (1:2)
Obserwuje mecz w ktorym widze ze od 1 minuty meczu pada dużo rożnych, przykładowo do przerwy 8,9 rogów jeśli taktyka sie nie zmienila to rogi będą padać po 2 polowie i jeśli zaczynają padać i mamy 10 rogów do 50 minuty wtedy gram over 14, 15 rożnych po dużej stawce a mecz kończy sie przeważnie z około 17,18 rożnymi ( nawet czasem więcej)
Jak będziesz sie tego trzymać to będziesz na plus. Ja tak gram i nie narzekam.
Dziękuję za cenne uwagi ???? , spróbuję to przetestować . ale skoro mówisz że Ci wychodzi to pewnie tak jest .
Mimo wszystko temat pociągnę wg zasad poniżej , tak do -1000j , pewnie szybko pójdzie ????

andrzejpluuu 42

andrzejpluuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
KUPON # 3

EL JAISH SC - BUNYODKOR TASHEKENT

ROŻNE : POWYŻEJ 10