>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Rewanż: Juventus Turyn - Chelsea FC

Status
Zamknięty.
miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
Wynik meczu w Londynie: wygrana Chelsea 1:0

[1x2] Juventus - Chelsea 2.25 3.10 3.15
[Awans] Juventus - Chelsea 3.20 1.30

Kursy by bet-at-home

luniu 20

luniu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WSCB
Nastroje kibiców Juve po wczorajszym meczu z Chelsea na pewno nie są dobre. Nie wiem jak inni myślą , ale wynik 1-0 dla The Blues na Stamford Bridge nie przekreśla w żadnym wypadku szans Juventusu na awans do dalszej części rozgrywek. Ja osobiście bardzo liczyłem na wywiezienie korzystnego wyniku jakim byłby na pewno remis. No ale trudno stało się jak stało aczkolwiek uważam że obie ekipy są bardzo wyrównane.
Mecz w Turynie będzie niezwykle emocjonujący i na pewno nie pozwoli kibicom na spokojne śledzenie meczu. Sądzę że pojedynek ten przyniesie wiele dramaturgi i nerwów bo Juventus aby myśleć o awansie musi pokonać Chelsea dwoma bramkami, w przypadku 1- bramkowego zwycięstwa Juve np 1-0 dojdzie do dogrywki. Wynik 2-1 przekreśli te szanse. Mam nadzieje że &quot;Stara Dama&quot; nie zawiedzie swoich kibiców którzy oczekują od nich zwycięstwa i walki. A walczyć na pewno umieją czego dowodem były 2 zwycięstwa z Realem pewne zwycięstwo w grupie. Nie miałbym nic przeciwko aby to właśnie Alex poprowadził ekipę Juve do dalszej rundy. Rozum podpowiada mi że będzie potrzebny dodatkowy czas aby wyłonić lepszego, może także dojść do rzutów karnych. Lecz w regulaminowym czasie gry stawiam na zwycięstwo Juve.
Moj typ : zwycięstwo Juve

N 0

nekkid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Tak , te ekipy są dość wyrównane co prawda Chelsea ma więcej indywidualności w składzie ale Juve wydaje się być lepsze pod względem kolektywu .... obie drużyny są w dołku i intryguje mnie pytanie czy któraś z tych drużyn zdąży się podnieść z tego kryzysu przed tym meczem.. Juventus miał kryzys w tamtym roku który zakończył się w pierwszym meczu z realem , później nastąpiła seria zwycięstw.... mam nadzieje ze teraz będzie podobnie chociaż biorąc pod uwage najabrdziej realny scenariusz wydaje mi się że w tym meczu padnie wynik 1:0 dla Juve a sprawa awansu roztrzygnie się w dogrywce bądź karnych.....

brat-boom 0

brat-boom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla mnie ten mecz to pewny remis i tak właśnie będę obstawiał.

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
jak dla mnie w tym meczu to under. widac hiddink lubi taki malo efektowny styl gry (tzn mało otwarty futbol) zreszta swiadcza o tym ostatnie wyniki chelsea. dodac do tego ze jest to kolejny angielsko wloski pojedynek to juz na pewno bedzie ostra sieka ???? chelsea zapewne bedzie bronic wyniku , a z takimi obroncamy jak Terry czy w bramce Ceh z powodzeniem moga sie nastawiac na defensywny futbol

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Oglądałem 3 mecze ligowe Chelsea za Hiddinka + troszkę meczu dzisiejszego i oczywiście spotkanie z Juventusem i rzeczywiście muszę się zgodzić z tym co piszesz. Hiddink nie nastawia swojej drużyny w taki sposób jak zwykł to ostatnio czynić. Chelsea ciśnie 15-20 minut w meczu a potem gra dość rozważną i spokojną piłkę. Niektórzy eksperci w Anglii uważają nawet, że Chelsea nie jest dobrze przygotowana pod względem kondycyjnym stąd taka gra, choć ja w to akurat średnio wierzę. Może rzeczywiście jakieś tam zmęczenie sezonem jest ale pewnie to taka taktyka jednak. Londyńczycy cierpią troszkę na brak skrzydłowych a drużyny Holendra zawsze miały niesamowitych piłkarzy na skrzydłach.
W pierwszym meczu Chelsea mocno przycisnęli na początku a potem gra jak Milan czyli obrona, obrona, obrona i czasem jakieś kontry. Moim zdaniem w pierwszym meczu najsprawiedliwszy byłby remis ale Juventus wciąż ma problem ze skutecznością. I to kolejny argument za underem. Moim zdaniem Juventus nie ruszy od początku z jakimś ultraofensywnym nastawieniem. Strata bramki to tak naprawdę strata szans na awans, bo wątpie by Anglicy dali sobie wbić trzy gole. 60-70 minut będzie pewnie spokojnych a ostatnie 20-30 minut Juventus spróbuje przycisnąć. Dlatego undery do przerwy, 0-0 do 60 minuty wydaje mi się być dobrym rozwiązaniem. Z drugiej strony jak Chelsea strzeli szybko bramkę to będzie pewnie bardzo obfite w bramki spotkanie bo Juventus na własnym stadionie napewno się nie podda. Ciekawy mecz, ja zagram sobie lekko te dwa typki jakie podałem + jeszcze zakład na awans (Juve) ale też lekko bo główny argument to przeczucie :p

jancio09 35

jancio09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Borków
Mi sie wydaje ze ten mecz to bedzie takie wyczekiwanie na jeden blad, na jedna akcje ktora moze przesadzic o losach meczu.No i ani Juve ani Chelsea to nie sa zespoly jakos nastawione na gre ofensywna.No wiec under 2,5 jak najbardziuej realny.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
no realny realny , ale nie wiadomo , jak właśnie zagra Chelsea , czy postawi więcej na ofensywę i zdobycie nawet kilku bramek , czy może postarają się o jedną bramkę i wtedy w tyłach grać będą. Na pewno będzie to ciekawy mecz , ale nie sądzę , że aż tak ciekawy jak FC Barcelona - Lyon ???? W tym meczu na pewno Barca będzie za wszelką cenę chciała zdobyć 2 bramki i grać spokojnie , ale z drugiej strony , jeśli Lyon zdobędzie bramkę , to już raczej jest po meczu.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
chyba cie coś boli...
barca na swoim boisku spokojnie jest wstanie strzelić cienkiemu lyonowi nawet 4 bramki.

no zobaczymy , czy tak się stanie , bo ja liczę , że Barcelona przejdzie dalej , ale jeśli straci bramkę , to już mam spore wątpliwości . I Ty nie bądź taki pewien tej &quot;twojej&quot; Barcy , bo 4 bramki to strzeli chyba , jak Lyon będzie grał w 9 :jezora:

kowalinho1910 0

kowalinho1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no realny realny , ale nie wiadomo , jak właśnie zagra Chelsea , czy postawi więcej na ofensywę i zdobycie nawet kilku bramek , czy może postarają się o jedną bramkę i wtedy w tyłach grać będą. Na pewno będzie to ciekawy mecz , ale nie sądzę , że aż tak ciekawy jak FC Barcelona - Lyon ???? W tym meczu na pewno Barca będzie za wszelką cenę chciała zdobyć 2 bramki i grać spokojnie , ale z drugiej strony , jeśli Lyon zdobędzie bramkę , to już raczej jest po meczu.

No już widze Chelsea jak rzuca się w do ataku żeby strzelić hilka bramek :-D Pewnie zrobią to żeby rozerwać kibiców przybyłych do Turynu hahaha.
I na pewno mecz Barcelona- Lyon będzie ciekawszy, widać że jestes jakimś ślepo zapatrzonym fanem Barcy albo nie masz pojęcia o piłce.
A tak na poważnie- u siebie Juventus jest bardzo groźny, ale nie wolno im jako pierwszym stracić bramki bo wtedy już koniec marzeń. Ale jeśli w obronie zagrają pewnie to z przodu coś wpadnie. Del Piero, Trezegeut, Nedved, Buffon, młody Giovinco (który pewnie nie zagra, ale mam cichą nadzieje, że wejdzie chociaż na 10 min)- po prostu trzymam kciuki za Juve bo tak wielu piłarzy reprezentujących styl to nie ma w żadnej innej druzynie w Europie.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
moim zdaniem wygra juventus , inwestuje w nich dom , samochod i dwie krowy :jezora: ???? hehe chlopie jak chcesz stawiac oszczednosci na chelsea to moze bys to czyms potwierdzil ?? ????

pozniej mozna usunąć ????

Oprócz tego że pierwszy mecz wygrali , że duży kurs co mnie skusił wierzę nadal w Lamparda i Ballacka , że poprowadzą środek pola który otworzy napastnikom drogę do bramki. Z tymi oszczędnościami to taka a nie inna sprawa że to nie chodziło o wszystko łącznie z gaciami tylko kwota rzędu 500zł. Jak to mówią bez ryzyka nie ma zabawy. Dla niektorych to mało dla mnie dużo dlatego tak napisałem ????

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
No już widze Chelsea jak rzuca się w do ataku żeby strzelić hilka bramek :-D Pewnie zrobią to żeby rozerwać kibiców przybyłych do Turynu hahaha.
I na pewno mecz Barcelona- Lyon będzie ciekawszy, widać że jestes jakimś ślepo zapatrzonym fanem Barcy albo nie masz pojęcia o piłce.

A tak na poważnie- u siebie Juventus jest bardzo groźny, ale nie wolno im jako pierwszym stracić bramki bo wtedy już koniec marzeń. Ale jeśli w obronie zagrają pewnie to z przodu coś wpadnie. Del Piero, Trezegeut, Nedved, Buffon, młody Giovinco (który pewnie nie zagra, ale mam cichą nadzieje, że wejdzie chociaż na 10 min)- po prostu trzymam kciuki za Juve bo tak wielu piłarzy reprezentujących styl to nie ma w żadnej innej druzynie w Europie.

Fanem barcy to chyba jesteś TY jak te inne dzieciaki neo , kibice na jeden sezon , bo im dobrze idzie. Ale nie na temat więc kończę.
Co do Juventusu to nie sądzę , żeby prezentował aż tak wysoki poziom , by pokonać Chelsea ???? szczerze to nawet mnie ten mecz nie interesuje , już wolę poczekać na mecz Panathinaikos - Villareal , ale wolałbym aby to Chelsea przeszła dalej , bo mecze w Lidze Mistrzów w ich wykonaniu są znacznie ciekawsze ( na pewno ) niż Juventusu...

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oczywiście masz racje, wszyscy pamiętamy ekscytujące mecze pomiędzy Liverpoolem i Chelsea w Champions League.

Ekscytujące ? hehehe....mam gdzieś oglądanie takich meczów....

0-0 jak zawsze i nic po za tym.......

A co do meczu......mam wielką nadzieję, że Juventus sprawi sensację i wykopie Chelsea z LM !! ????

Będzie ciezko, ale zasluzyli sobie na to.

kowalinho1910 0

kowalinho1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie rozumiem , czego porównujesz teraz mecz Liverpoolu i Chelsea ... ale to pewnie twoja tajemnica , więc nie wnikam.
Porównuje bo sam napisałeś że mecze Chelsea w Champions League są o wiele ciekawsze niż Juventusu co jest oczywistą bzdurą więc podałem kontrargument. Kłania się czytanie ze zrozumieniem.
Do Damianczyk: radze sprawdzić pojęcie ironii w słowniku.
Jak już wszystko wyjaśnione to skończcie robic burdel w temacie i zacznijcie myśleć zanim napiszecie. Pozdrawiam

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
Kończcie z pisaniem postów na dwie linijki, które są tylko kłótnią z innymi użytkownikami lub są suchymi typami!

Co do samego spotkania, to moim faworytem jest Chelsea. Sam fakt, że Hiddink przejął The Blues samym piłkarzom pozwolił uwierzyć, że są w stanie wygrywać z najlepszymi. Ostatnio wygrywają z każdym i na pewno stać ich nawet na pokonanie Juve w Turynie. Osobiście upatruję tu remisu chociaż nigdy nic nie wiadomo. Stara Dama nie zachwyca, natomiast Chelsea słabszy okres mają już za sobą. Londyńczycy nie wygrali LM z Mourinho, Grantem to może postarają się z Hiddinkiem? Pożyjemy, zobaczymy...

vatoloco123 3

vatoloco123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomaszów
Według mnie Chelsea po przyjściu Hiddinka wcale nie gra o wiele lepiej niż za Scolariego. Udało im się pokonać Juve ale tylko 1-0 i to chyba strzelili ze spalonego (jeśli był to minimalny :]). Poza tym pokonali Watford, Wigan,Portsmouth i Coventry a więc nie można jeszcze powiedzieć że odzyskali formę i są w stanie powalczyć w Lidze Mistrzów. Ja osobiście nie daję im żadnych szans. Myślę, że ten mecz zakończy się zwycięstwem Juventusu 1-0 i po rzutach karnych Stara Dama przejdzie dalej.
Jeśli chodzi o absenscje to na pewno w Juve nie zagra Sissoko.

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
akurat Baczo ostatnie ligowe mecze mają najmniej do tego jaki będzie wynik w rewanzu choc by dlatego że szkoelniowcy mieli wlasnei pod uwagą właśnie ten rewanż i mogli nie co z mniejszym zaangazowaniem podejsc do tych meczów , aczkolwiek zgodze sięz tobą że Chelsea powinna awansowac.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
W tym meczu wygląda mi na undera jak nic... Może i się mylę, ale moim zdaniem Hiddink koncentruje się na skutecznej grze w defensywie i sporo wagi przywiązuje właśnie do taktyki. Przypomina mi to nieco czasy Jose Mourinho. Co prawda dopiero 5 meczy pod wodzą Hiddinka, ale zmiana systemu gry bądź co bądź jest widoczna. Czy na lepszy ? Póki co jest skuteczniejszy, ale na pewno mniej efektowny.

Jak będzie w meczu z Juventusem ? Stara Dama hurra do przodu też grać raczej nie będzie, bo stracona bramka praktycznie przekreśli ich szanse na awans gdyż będą musieli zdobyć aż o dwie więcej od The Blues.

Obie drużyny powinny zagrać rozważnie, z dużą wagą do taktyki. Mecz ten może być widowiskiem właśnie dla koneserów takiej gry. Zbyt wielu bramek się nie spodziewam jedna... może dwie. Ogólnie typuję under 2,5, ale czy aby na pewno tak będzie ???? ?

B 0

belialek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam - to moj pierwszy post na forum.

W ostatnim meczu ligowym pierwszoplanowa postac Juventusu w srodku pola - Sissoko - doznal urazu zlamania kosci srodstopia, tak wiec po kontuzji podstawowego obroncy Legrotaglie, jest to kolejne oslabienie turynskiego klubu. Prawdopodobnie w pierwszym skladzie na srodku pola zagra nieprzewidywalny Tiago oraz mlodziutki i nieograny w europejskich pucharach Marchisio. Legrotaglie zapewne sprobuje zastapic Mellberg. Istnieje rowniez mozliwosc ustawienia Juve przez Ranieriego w dosyc nietypowej dla tego klubu formacji 4-3-3. Biorac pod uwage sile ataku Juve (Trezeguet, Del Piero, Amauri, Iaquinta), kontuzje kluczowego zawodnika srodka pola, ktorego raczej nie ma kto zastapic (mlodziutki Marchisio, albo grajacy w kratke Poulsen), oraz fakt, iz Juve musi strzelic przynajmniej 2 bramki aby spokojnie awansowac, takie ustawienie wydaje sie byc calkiem realne - nie od parady w koncu trener Claudio Ranieri zyskal przydomek &quot;Tinkerman&quot;. Ustawienie dosyc ryzykowne, ale w przeszlosci bylo juz stosowane z powodzeniem.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Chelsea nie strzela zbyt wielu bramek , to prawda , również Juventus , więc tym under 2,5 jest prawdopodobny , chociaż może być różnie. Juventus na pewno ruszy do przodu , bo nie ma już nic do stracenia , a jeśli zdobędą bramkę , to stawia ich to w komfortowej sytuacji. Chelsea gra dobrze , chociaż te wielkie pieniądze wpompowane w angielski klub tak wiele już w tym sezonie nie dają. Nie jestem wielkim fanem angielskiej drużyny , ale mimo wszystko uważam , że zdołają przejść do dalszej fazy . Jak ktoś wcześniej pisał w jakimś temacie , liga włoska bardzo się wyrównała i nie ma już wielkich różnic punktowych w tabeli Serie A (bardzo dużych). Juventus mimo wszystko nie jest ligowym średniakiem , tylko się wyróżnia, to prawda , ale nie grają też na jakimś niewiarygodnym poziomie. W moim przekonaniu może być tutaj różnie , jednak sądzę , że Chelsea przejdzie dalej , co nie oznacza , że jestem pewien ich awansu , bo jak napisałem tutaj może być każdy wynik i nie będzie go można uznać za niespodziankę.

Status
Zamknięty.