>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Reklamówka niemiecka...

krz_siek 0

krz_siek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chcialem ją zobaczyc, prawda jest taka ze ta reklama bedzie skuteczna... Choć piłki nożnej w niemczech nie trzeba tak reklamowac i tak kazdy wie o ME. Reklama powinna byc wycofana bo obraża polaków..

celahim 4

celahim

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom / Kraków
kpina, kpina i jeszcze raz kpina !

Jak dla mnie, to mozemy przegrac z Austria i Chorwacje nawet po 10:0, pod warunkiem, ze dowalimy tym szwabom. Normalnie bierze mnie, jak takie cos ogladam:-?

fokus 0

fokus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
ehh nie pozostaje nic innego tylko Wojna! :p

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trochę się sami załatwili wg mnie, pokazywać jak kolesie szczają na tle własnego hymnu to takie dość przykre. ;)

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lol według mnie wyszli na chamów niedość że leją na swoim hymnie narodowym to jeszcze pokazują Nas jako złodzieji grrr !!!!!

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
8 czerwca tak powinno być :p
Wg mnie bardziej debilnego narodu niż Niemcy nie ma.
Najpierw rozpętują wojne i zabijają miliony ludzi , a póżniej gadają że są pokrzywdzeni i chcą majątków.
Jak dla mnie mozemy nie wyjsc z grupy , ale pokonać tych *#%*$% :p

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Akurat w tym przypadku to ja nic złego nie widzę. Ot takie podgrzewanie emocji przed meczem . Zamiast jak zwykle płakać że nas obrażają sami powinniśmy coś wyśmiewającego wymyślić. A że mamy taki stereotyp to cóż. Czytając choćby taki temat http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=19462 trudno się dziwić ;]

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
8 czerwca tak powinno być :p
Wg mnie bardziej debilnego narodu niż Niemcy nie ma.
Najpierw rozpętują wojne i zabijają miliony ludzi , a póżniej gadają że są pokrzywdzeni i chcą majątków.
Jak dla mnie mozemy nie wyjsc z grupy , ale pokonać tych *#%*$% :p

Nie generalizuj całego narodu sprawka wybuchu II wojny jest bardziej złożona,
i to była grupa Niemców a 90 % udziału ma sam Hitler. A to z odzyskiwaniem majątku jest z ich strony bezczelne, no ale co każdy walczy o swoje.

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Sztuczna napinka. Reklama jest śmieszna i wszyscy wiedzą że swego czasu hasło &quot;przyjedź do nas, twój samochód jest już u nas od dawna&quot; było całkiem uzasadnione. To teraz nie ma co się wściekać na germanów że się z tego zbijają i robić sobie wyścigi kto jest bardziej patryjotą. Jak dla mnie to sami się ośmieszyli, że szczają do swojego hymnu... a że fure im zwinęli, bywa;)

jako47 130

jako47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
grzesio masz racje ???? ale dla mnie reklama spoko ten ukradziony samochod dla mnie oznacza zwyciestwo 1:0 ???? dla polakow

J 0

jabolek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
tu tyle slabych typów? ;d
Nie generalizuj całego narodu sprawka wybuchu II wojny jest bardziej złożona,
i to była grupa Niemców a 90 % udziału ma sam Hitler. A to z odzyskiwaniem majątku jest z ich strony bezczelne, no ale co każdy walczy o swoje.

To niech Niemcy nie generalizują, że Polacy to złodzieje aut, bo ja jeszcze w życiu im samochodu nawet nie dotknąłem... Banda palantów, ten kraj to jakaś komedia. Do boju Polsko, jakby wygrali z helmutami to bym 2 lata nie posiadał się z radości ????

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
To niech Niemcy nie generalizują, że Polacy to złodzieje aut, bo ja jeszcze w życiu im samochodu nawet nie dotknąłem... Banda palantów, ten kraj to jakaś komedia. Do boju Polsko, jakby wygrali z helmutami to bym 2 lata nie posiadał się z radości ????

Aż do MŚ ???? ???? ????

P 0

profi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Jak dla mnie, to mozemy przegrac z Austria i Chorwacje nawet po 10:0, pod warunkiem, ze dowalimy tym szwabom.

Dokładnie, mam takie samo zdanie.

A swoją drogą jeśli już Niemcy robią reklamy prezentujące Polaków jako złodzieji, to ja proponuję zrobić coś ciekawego z Hitlerem w roli głównej.
Jeśli ja jestem ukazywany jako złodziej w ich reklamie mimo tego, że nigdy nic nie ukradłem, poza kapslem z Gwiezdnych Wojen w przedszkolu, przez co do dzisiaj mam wyrzuty sumienia, to w takim razie KAŻDY NIEMIEC TO HITLER!
Nie posiadam szacunku do Niemców ????

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dla mnie to oni w tej reklamie sami z siebie zrobili debili :/ Lać w rytm hymnu narodowego i nie skapnąć się że odjeżdża stojący 2m za nimi samochód.
Co do tego że żądają odszkodowań to jest szczyt chamstwa ale polski rząd totalnie nie ma jaj i na to pozwala. Żaden normalny kraj nie oddaje dobrowolnie swojego majątku, zwłaszcza państwu przez które był kiedyś prawie doszczętnie zniszczony. Parodia. Takie rzeczy to tylko w Polsce :/