20:00 Real M. - Getafe 1.40 3.60 7.10 1.05 2.39
http://www.sts.pl
Krótka zapowiedź:
Kadra na ten mecz:
Real: Casillas (Gk), Salgado, Pavón, Helguera, Carlos, Gravesen, P. Garcia, Beckham, Guti, Zidane, Robinho, López (Gk), Diogo, Mejia, Bravo, Jurado, Baptista, Soldado
Getafe: Calatayud (Gk), Belenguer, Tena, Pernia, Cotelo, Rivas, Celestini, Gavilan, Paunovic, Riki, Güiza, Sito (Gk), Contra, Pulido, Nano, Vivar Dorado, Craioveanu, Pachón
Tabela:
Kursy:
betandwin.com - 1.30; 4.50; 9.00
Sportingbet - 1.333; 4.50; 9.00
Unibet - 1.36; 4.30; 9.00
Bet-at-home.com - 1.35; 4.35; 8.50
Sts - 1.40; 3.60; 7.10
Expekt -
Moja analiza:
Mecz pomiędzy Realem a Getafe jest spootkaniem derbowym, jak każdy kibic wiemy, że derby należą do najcięzszych meczy.
Real musi wygrać, jak chcedalej brać udział w walce o mistrzostwo już nie może przegrywac limit jest wyczerpany, ma stratę 26pokt. do Barcelony a ją czeka teraz cięzkie wyjazdowe starciue z "żółtą łodzią podwodną" - Villareal!
W nRealu napewno nie zagra Raul (kontuzja) i Sergio Ramos(czero. kartka)
Do składu może powróci Ronaldo, a napewno Zidane.
Mój typ: 3:1 :wink:
http://www.sts.pl
Krótka zapowiedź:
Niezwykle interesująco zapowiadają się sobotnie derby Madrytu, w których Real podejmie Getafe.
Goście po dobrym początku sezonu, ostatnio znacznie obniżyli loty, co zmniejsza ich szanse na urwanie punktów renomowanemu rywalowi, który także nie błyszczy formą.
Kadra na ten mecz:
Real: Casillas (Gk), Salgado, Pavón, Helguera, Carlos, Gravesen, P. Garcia, Beckham, Guti, Zidane, Robinho, López (Gk), Diogo, Mejia, Bravo, Jurado, Baptista, Soldado
Getafe: Calatayud (Gk), Belenguer, Tena, Pernia, Cotelo, Rivas, Celestini, Gavilan, Paunovic, Riki, Güiza, Sito (Gk), Contra, Pulido, Nano, Vivar Dorado, Craioveanu, Pachón
Tabela:
Kursy:
betandwin.com - 1.30; 4.50; 9.00
Sportingbet - 1.333; 4.50; 9.00
Unibet - 1.36; 4.30; 9.00
Bet-at-home.com - 1.35; 4.35; 8.50
Sts - 1.40; 3.60; 7.10
Expekt -
Moja analiza:
Mecz pomiędzy Realem a Getafe jest spootkaniem derbowym, jak każdy kibic wiemy, że derby należą do najcięzszych meczy.
Real musi wygrać, jak chcedalej brać udział w walce o mistrzostwo już nie może przegrywac limit jest wyczerpany, ma stratę 26pokt. do Barcelony a ją czeka teraz cięzkie wyjazdowe starciue z "żółtą łodzią podwodną" - Villareal!
W nRealu napewno nie zagra Raul (kontuzja) i Sergio Ramos(czero. kartka)
Do składu może powróci Ronaldo, a napewno Zidane.
Mój typ: 3:1 :wink: