>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

RC Drift!

szymiaczek 0

szymiaczek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
szymiaczek 0

szymiaczek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oj zalezy, zalezy. Ceny autek(z niskiej polki) to 350 w zwyz, z sredniej to 700 w zwyz, a takie profecjonalne to z tysiakiem trzeba sie lyczcyc;) Ja kupuje uzywke za 350zl i jesli mi sie to spodoba to kupie cos porzadniejszego:jezora:

reeq 13

reeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostroleka
Ja miałem Subaru WRC ale jednak mój Brat cioteczny zbił se ze sciną domową te subaru kosztowało mnie około 400zł .

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ile takie samochody ida srednio/max na godzine? za 2 stowki szlo by kupic cos sredniego, dla poczatkujacego? ;]

szymiaczek 0

szymiaczek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hehe... Myslisz jak ja. Otoz za 200zl(moze za 200zl trudno ale juz za 250zl) mozna kupic ale szczerze mowiac pol chinskie, ale na poczatek mysle, ze jest to dobre. Sam od tego zaczynam(za 300zl kupuje). Co prawda ma to luzy jezdzi 35km/h(ale za to rozpedza sie do v-maxu w 3sek.), ale da sie przezyc. Mnie jesli sie to spodoba to bede kupowal cos za 1000zl, a jesli nie to sprzedam za 300zl i strace na przesylce. Co do jakiego modelu i ceny to zapraszam na fora:
http://www.rcauto.pl - ogolnie o autkach RC
http://www.pdmrc.yoyo.pl/index.php o Drifcie!

PS. Sa rozne odmiany autek:
-off-rad to takie, ktorymi mozna po ziemi, pagorkach, mozna nimi skakac, przewracac sie(takie monstertracki)
-on-road na droge, czyli na asfalt;) Ja kupuje on road z silnikiem z przodu i oponami do driftu(chociaz opony mozna zawsze dokupic, a silnik mozna czesto przesunac)

Naprawde zachecam wszystkich do kupna modelu. Cos czuje, ze bedzie niezla zabawa:jezora ???? jesli Cie interesuje temat driftu takimi samochodzikami to zapraszam na forum, ktore podalem wyzej-te drugie)

B 0

bokusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hejka mam pytanie czy opyla sie kupic dla poczatkujacego &quot; driftera &quot;:-D tani samochodzik czy zeby auto dobrze driftowalo musi wywalic 300 czy 500 zl ??

bo ja chcialbym kupic za gora 200 i znalazem takie jak mi radzicie ????:kwasny4565:

S 0

szyjka_66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No trudno bedzie, ale jakbys dolozyl ze 100zl, to za 300zl masz uzywke np. E-10. Wejdz na forum http://www.pdmrc.pl i tam jest pelno watkow , w ktorych znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie ????

P 0

playa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ile kosztuje takie autko z silnikiem spalinowym?

szymiaczek 0

szymiaczek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
oj...:-D autko spalinowe nie dosc, ze nie da sie za bardzo driftowac, to kosztuje 800zl w gore i potem jeszcze utrzymanie... Wszystko mozecie znalezc na www.pdmrc.pl:jezora:

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale ten ryk silnika gdy osiaga prawie 3 konie przy 66tyś obrotów ????

B 0

bokusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jest jakis sposub zeby kupic tanio auto rc do driftu nowe a jak uzywane to zeby miec pewne ze ktos nam nie wysle szajsu , zepsutego , lub calkiem co innego ????????:kwasny4565::kwasny4565::-|

S 0

szyjka_66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tanio i nowe - nie da sie; uzywane i pewne -tez sie nie da, wiesz zycie to ryzyko :p