>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Różnica między bet365 i LiveSports

M 0

micsu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Zagrałem dzisiaj over na kartki w meczu Atl.Madrit - Sevilla. Sprawdzałem wynik na LiveSports i wyszło w sumie 6 żółtych kartoników, natomiast w bet365 jest 7. Czy ktoś się już spotkał z taką sytuacją?? Gdzie są poprawne stats&#39;y.
Załączyłem zrzuty okien z bet365 oraz livesport.

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
bet365 ma poprawne aczkolwiek nie do końca, gdyż tej ostatniej kartki nie dostał Denis Suarez, a Ever Banega

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
i bądź teraz mądry ????
a ja powiem: różnie. Bet czasem wali gafy i daje gole, jak ich nie ma, albo kartki, jak ich nie ma. Potem co prawda to cofają i porządkują, ale bałagan na stronie zostaje.
Livesports podobnie, czasem pokazują coś, czego nie miało miejsce, ale szybko to korygują.
W każdym razie, oglądałem to spotkanie jednym okiem i o ile mnie pamięć nie myli, to właśnie bet ma w tym przypadku rację. W każdym razie, nawet jeśli nie, to ciężko Ci będzie im udowodnić, że kartek było mniej niż oni mają u siebie ;)
@edit
o no właśnie. Kris dobrze powiedział - zawsze najlepiej sprawdzać jakieś oficjalne statystki w razie wątpliwości

C 0

czerwone10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zgadzam się ,czasami bet365 nie ogarnia tego co się stało, wisła-bełchatów to był chyba mecz, w becie był jeden mniej rożny niż w rzeczywistości ;)

R 0

ropcio92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak była czerwona karta to jest liczona za 2, poza tym kilka razy zdarzało mi się miec tam rozbieżną liczbę np rzutów rożnych w meczu.