>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Różne dane

jajczak 236

jajczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Witam
Postanowiłem że pogram sobie na bet365 nie dla większych zysków(oby jakichkolwiek ), ale żeby siebie sprawdzić. I tu pytanie, czy mogę wysłać pieniądze z konta rodzica ( niedawno skończyłem 18 i nie widzę sensu zakładania konta w banku tylko po to) na skrilla a potem na bet365 ?
Nie będzie żadnych problemów z tym że dane się nie zgadzają czy soś w ten deseń ? możliwe że pytanie banalne, ale się nie znam.

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Witam
Postanowiłem że pogram sobie na bet365 nie dla większych zysków(oby jakichkolwiek ), ale żeby siebie sprawdzić. I tu pytanie, czy mogę wysłać pieniądze z konta rodzica ( niedawno skończyłem 18 i nie widzę sensu zakładania konta w banku tylko po to) na skrilla a potem na bet365 ?
Nie będzie żadnych problemów z tym że dane się nie zgadzają czy soś w ten deseń ? możliwe że pytanie banalne, ale się nie znam.
Na skrilla przez p24 możesz wplacac z byle jakiego konta. Założenie konta to kwestia 5-10 min bez żadnych umów czy chodzenia do banku, wszystko załatwisz przez internet. Pomyśl nad tym bo bez konta w dzisiejszych czasach nic nie zdziałasz.

jajczak 236

jajczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Jestem tego świadom, ale nadal mi nie odpowiedziałeś na pytanie. Chcę tylko raz wpłacić hajs na skrilla.

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Jestem tego świadom, ale nadal mi nie odpowiedziałeś na pytanie. Chcę tylko raz wpłacić hajs na skrilla.
Na skrilla przez p24 możesz wplacac z byle jakiego konta . Założenie konta to kwestia 5-10 min bez żadnych umów czy chodzenia do banku, wszystko załatwisz przez internet. Pomyśl nad tym bo bez konta w dzisiejszych czasach nic nie zdziałasz...
....