>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Quesh zbiera na wakacje!

Q 0

quesh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1. O mnie:
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie!
Jak sama nazwa wskazuje zbieram kasę na wakacje. Nie mam teraz czasu, żeby pracować (3 liceum, matura - wiadomo), dlatego postanowiłem &quot;dorobić się&quot; na obstawianiu meczy.
Grałem już jakiś czas temu z marnym skutkiem, wróciłem do tego dwa tygodnie temu wpłacając swoje ostatnie 30zł na bet365.com, w dniu dzisiejszym jestem 600zł na plus.
Chciałbym zatem dzielić się z Wami moimi typami!
Oto &quot;tagi&quot;, których będę używał przy typach:
[PN] - piłka nożna
[T] - tenis
- snooker

Obstawiam tylko piłkę nożną, snookera i czasami tenis. Oto &quot;dziedziny&quot;, w których czuję się najlepiej:
  • [PN] Liga Angielska
  • [PN] Ekstraklasa (głównie typy zespołów z dolnej połówki tabeli)
  • [PN] Liga Turecka
  • [PN] 2. Bundesliga
  • [PN] Międzynarodowe
  • [T] Wszystkie mecze TOP30 światowych rankingów
  • Bardziej prestiżowe turnieje (na których zawodnicy przykładają się w 100% do spotkań)

2. Depozyt:
Zaczynamy &quot;zabawę&quot;. Obecnie na bet365 mam 100zł.

3. Moje statystyki:
Snooker: 25% (1/4)
Tenis: 66,66% (2/3)
Piłka nożna: 90% (4,5/5)

Q 0

quesh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na pierwszy ogień lecą mecze międzynarodowe - Eliminacje do Euro 2016
Piątek (27.03.2015) 20.45
Anglia - Litwa
Typ: Anglia (-2.00) ✅
Kurs: 1,825
Komentarz: Anglia dostała zastrzyk wielu młodych zawodników, który mają okazję się &quot;wyszaleć&quot; i pokazać selekcjonerowi kadry, że nie mylił się z powołaniem ich do reprezentacji. Takim zawodnikiem jest np. Harry Kane, który z pewnością zdobędzie jakąś bramkę, a może nawet więcej. Według mnie pewne jest, że Anglia wygra ten mecz różnicą większą, bądź równą niż 2 bramki.

Słowacja - Luksemburg
Typ: Słowacja (-2.00) ✅
Kurs: 1,975
Komentarz: Nie ma sensu porównywać klasy obu reprezentacji. Słowacja jest liderem w swojej grupie i zwycięstwo, a w szczególności różnica zwycięstwa jest dla nich bardzo ważna. Nasi sąsiedzi pokonali niedawno u siebie Hiszpanię i z pewnością zakładają, że na wyjeździe już tak gładko im nie pójdzie, dlatego będą chcieli wykorzystać ten mecz do nabicia kilku bramek do bilansu. Mając takich zawodników jak Hamsik, Kucka, czy Sestak Słowacja da sobie spokojnie radę z drużyną Luksemburga.
Liechtenstein - Austria
Typ: Austria ✅
Kurs: 1,16
Komentarz: Nie ma tutaj co komentować. Zwycięstwo Austrii jest tak pewne jak to, że Robben zejdzie na lewą nogę.
Sobota (28.03.2015) 20.45
Belgia - Cypr
Typ: Belgia (-2,0 ; -2,5) ✅
Kurs: 1,925
Komentarz: Lukaku i Benteke ostatnio wracają do swojej najwyższej dyspozycji. Bracia Hazard to klasa sama w sobie, podobnie jak reszta składu. Nie ma tutaj co kalkulować - myślę, że Belgia urządzi sobie po prostu trening strzelecki w tym meczu.
Niedziela (29.03.2015) 20.45
Gruzja - Niemcy
Typ: Niemcy (-2,0) ✅ / ⛔
Kurs: 1,750
Komentarz: Niemcy są obecnie w słabej sytuacji w grupie. Muszą wygrać ten mecz wysoko, aby uzyskać lepszy bilans od Polaków, którzy świetnie poradzili sobie z Gruzinami (4:0), także myślę, że Niemcy nie będą gorsi i wklepią co najmniej 2-3 bramki.

Dając to wszystko na AKO dostajemy kurs 14.16.
Ja dałem na ten zakład 25zł (dorzucając do tego takie betony jak Szkocja-Gibraltar itp.)
Podsumowując:
Stawka: 25zł
Kurs: 14.16
Ew. Wygrana: 354zł.

Q 0

quesh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Snooker
Mark King - Judd Trump
Typ: Judd Trump
Kurs: 1.25
Stephen Maguire v Michael Holt
Typ: Stephen Maguire
Kurs: 1.33
Neil Robertson v Mark Davis
Typ: Neil Robertson
Kurs: 1,30
Shaun Murphy v Martin Gould
Typ: Shaun Murphy
Kurs: 1.40

Stawka: 20zł
AKO: 3,025
Ew. wygrana: 60,50zł

Q 0

quesh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Snooker
Mark King - Judd Trump ✅
Typ: Judd Trump
Kurs: 1.25
Stephen Maguire v Michael Holt ⛔
Typ: Stephen Maguire
Kurs: 1.33
Neil Robertson v Mark Davis ⛔
Typ: Neil Robertson
Kurs: 1,30
Shaun Murphy v Martin Gould ⛔
Typ: Shaun Murphy
Kurs: 1.40

Stawka: 20zł
AKO: 3,025
Ew. wygrana: 60,50zł
To, że Maguire nie wygrał to jeszcze jakoś ścierpię, bo miał po prostu pecha, ale Murphy i Robertson grali tak jakby im się totalnie nie chciało. No cóż, postaram się kolejnym razem dodać jakieś typy ze Snookera z handicapami, bo na jednym kuponie dałem Trumpa (-1,5) i by mi w sumie weszło.

Q 0

quesh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tenis ATP Miami

Jerzy Janowicz - Edouard Roger-Vasselin ✅
Typ: Jerzy Janowicz
Kurs: 1,57

Lleyton Hewitt - Thomaz Bellucci ⛔
Typ: Lleyton Hewitt
Kurs: 2,00

Tim Smyczek - Jo-Wilfried Tsonga ✅
Typ: Jo-Wilfried Tsonga
Kurs: 1,40

Stawka: 10zł
AKO: 4,39
Ew. wygrana: 43,90 zł

Q 0

quesh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na pierwszy ogień lecą mecze międzynarodowe - Eliminacje do Euro 2016

Piątek (27.03.2015) 20.45

Anglia - Litwa
Typ: Anglia (-2.00) ✅
Kurs: 1,825
Komentarz: Anglia dostała zastrzyk wielu młodych zawodników, który mają okazję się &quot;wyszaleć&quot; i pokazać selekcjonerowi kadry, że nie mylił się z powołaniem ich do reprezentacji. Takim zawodnikiem jest np. Harry Kane, który z pewnością zdobędzie jakąś bramkę, a może nawet więcej. Według mnie pewne jest, że Anglia wygra ten mecz różnicą większą, bądź równą niż 2 bramki.

Słowacja - Luksemburg
Typ: Słowacja (-2.00) ✅
Kurs: 1,975
Komentarz: Nie ma sensu porównywać klasy obu reprezentacji. Słowacja jest liderem w swojej grupie i zwycięstwo, a w szczególności różnica zwycięstwa jest dla nich bardzo ważna. Nasi sąsiedzi pokonali niedawno u siebie Hiszpanię i z pewnością zakładają, że na wyjeździe już tak gładko im nie pójdzie, dlatego będą chcieli wykorzystać ten mecz do nabicia kilku bramek do bilansu. Mając takich zawodników jak Hamsik, Kucka, czy Sestak Słowacja da sobie spokojnie radę z drużyną Luksemburga.

Liechtenstein - Austria
Typ: Austria ✅
Kurs: 1,16
Komentarz: Nie ma tutaj co komentować. Zwycięstwo Austrii jest tak pewne jak to, że Robben zejdzie na lewą nogę.

Sobota (28.03.2015) 20.45

Belgia - Cypr
Typ: Belgia (-2,0 ; -2,5) ✅
Kurs: 1,925
Komentarz: Lukaku i Benteke ostatnio wracają do swojej najwyższej dyspozycji. Bracia Hazard to klasa sama w sobie, podobnie jak reszta składu. Nie ma tutaj co kalkulować - myślę, że Belgia urządzi sobie po prostu trening strzelecki w tym meczu.

Niedziela (29.03.2015) 20.45

Gruzja - Niemcy
Typ: Niemcy (-2,0) ✅ / ⛔
Kurs: 1,750
Komentarz: Niemcy są obecnie w słabej sytuacji w grupie. Muszą wygrać ten mecz wysoko, aby uzyskać lepszy bilans od Polaków, którzy świetnie poradzili sobie z Gruzinami (4:0), także myślę, że Niemcy nie będą gorsi i wklepią co najmniej 2-3 bramki.

Dając to wszystko na AKO dostajemy kurs 14.16.
Ja dałem na ten zakład 25zł (dorzucając do tego takie betony jak Szkocja-Gibraltar itp.)

Podsumowując:
Stawka: 25zł
Kurs: 14.16
Ew. Wygrana: 354zł.

Nie weszło dokładnie wszystko (Niemcy), ale zgaraniamy połowę kasy dzięki handicapowi azjatyckiemu, który nas uratował.

Statystki:
Wkład początkowy: 100zł
Stan konta na dzień dzisiejszy: 247zł ✅