>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytanie o rozliczone kupony.

candida 45

candida

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam, zdaje sobie sprawę z faktu, jak banalne jest moje pytanie, ale proszę o pomoc. Otworzylem konto w Willian Hill i nie moge znaleźć... rozliczonych kuponów. Czy ktos może mi powiedzieć gdzie ich szukać? Z góry dzięki :)

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Marracash
Witam, zdaje sobie sprawę z faktu, jak banalne jest moje pytanie, ale proszę o pomoc. Otworzylem konto w Willian Hill i nie moge znaleźć... rozliczonych kuponów. Czy ktos może mi powiedzieć gdzie ich szukać? Z góry dzięki :)
siema,
zaloguj się, następnie obok zakładki &quot;główne saldo&quot; za lewej strony masz zakładkę &quot;moje konto&quot;. Kliknij w to. Pojawi ci się &quot;Podgląd mojego konta&quot; z podziałem na &quot;płatności&quot; (wpłata, wypłata, cofnij wypłatę, przelej środki, dodaj metodę płatności).
Niżej masz zakładkę &quot;zestawienie&quot; i właśnie tu masz wejście w &quot;twoje zakłady i transakcje&quot; oraz &quot;twoje otwarte zakłady&quot;. Klikasz w to co cię interesuje i masz. Wybierasz okres zawartych zakładów, lub wszystkie jakie zawarłeś i bingo :cool:
pozdro i zielonych kuponów! :grin:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kacperolszynsk +1 Punkty (dzięki!)
candida +4 Punkty (Dzięki za odpowiedz! Pytanie banalne ale miło że tak bez spiny mi odpisałeś krok po kroku, wielkie dzięki za pomoc! Pozdrawiam ;))