>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytanie o bonus 100%

K 0

kukiz1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam konto w gb i mysle o depozycie na mecze eliminaci mś , konto mam objete bonusem 100% do 100 zł i teraz mam pytanie , na chłopski rozum powinienem wplacic to 100 zł i odrazu dostac dodatkowe 100 zl bonusu prawda ? tak jak zreszta jest wszedzie , jednak napisałem do supportu z pytaniem czy faktycznie tak jest odpisali mi cos takiego
Kwota bonusu dodawana jest do salda konta dopiero, gdy użytkownik spełni warunki obrotu. Mianowicie należy postawić zakłady o kursie min. 1.7 równe sześciokrotnej wartości bonusu w ciągu 90 dni.

Po spełnieniu tych warunków bonus zostanie dopisany do konta automatycznie i będzie go Pan mógł wypłacić od razu.

Jak jest naprawde ?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No a jak ma być, tak jak piszą.
DOXXbet ma podobnie. Niewiele buków ma takie chore zasady ale są. Po prostu obracasz tą stówką razy 6 po 1.70 i po spełnieniu tego warunku dopisują Ci bonusową 100 i koniec. Możesz nią grać albo wypłacić od razu.

K 0

kukiz1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziwne na stronie pisze co innego a mowia co innego
Poznaj fascynujący świat BETTING. Gdy tylko dokonasz pierwszej wpłaty, zasilimy Twoje konto kwotą do PLN 100!

K 0

kukiz1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja mam normalnie na zakłady tez , jak sie loguje to nęka mnie to cały czas wplac 100 zl i otrzymaj dodatkowo 100 zł bonusu konto robiłem miesiac temu max

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
ja mam normalnie na zakłady tez , jak sie loguje to nęka mnie to cały czas wplac 100 zl i otrzymaj dodatkowo 100 zł bonusu konto robiłem miesiac temu max
Konto mam już ze 3 lata ale info o promo żadnego nie mam. Mniejsza z tym bo i tak promo nieciekawe.
Kwota bonusu dodawana jest do salda konta dopiero, gdy użytkownik spełni warunki obrotu. Mianowicie należy postawić zakłady o kursie min. 1.7 równe sześciokrotnej wartości bonusu w ciągu 90 dni.
Wpłacasz stówę , masz 3 miesiące na zagranie w sumie za 600zł po nie mniejszym kursie niż 1.70. Robisz ten obrót to wtedy dostajesz bańkę, którą możesz od razu wypłacić. Tak support pisał to tego się trzymaj.

K 0

kukiz1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ok ,wiec rezygnuje z tego buka całkowicie ;/ wole na wiliam hilla zrobic bonus , dzieki za pomoc