>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytanie do graczy fortuna

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bullerbyn
Kolega mi podał typy na fortunę, które radzi mi zagrać na najbliższe dni. Zarejestrowałem się na efortuna.pl. Problem polega na tym, że ja chcę je zagrać, ale u internetowego buka. Dał m.in. nr 9927-2. I czym jest to 2? Kursem na 2 na zakład bez remisu? Over 2,5 goli? Narazie rozszyfrowałem tylko tyle, że 02 to tak naprawdę 1x, ale reszty nie jestem w stanie. Kolega wyjechał i nie mam z nim kontaku, dlatego będę wdzięczny za wszelkie rady i pomoce

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dożyliśmy ciekawych czasów, ludzie pierw zaczynają grać u netowych, a nie u naziemnych.

Kolega mi podał typy na fortunę, które radzi mi zagrać na najbliższe dni. Zarejestrowałem się na efortuna.pl. Problem polega na tym, że ja chcę je zagrać, ale u internetowego buka. Dał m.in. nr 9927-2. I czym jest to 2? Kursem na 2 na zakład bez remisu? Over 2,5 goli? Narazie rozszyfrowałem tylko tyle, że 02 to tak naprawdę 1x, ale reszty nie jestem w stanie. Kolega wyjechał i nie mam z nim kontaku, dlatego będę wdzięczny za wszelkie rady i pomoce

Może sprecyzowac pytanie?, bo troche namieszałeś.

Jeśli coś obstawiłeś to masz napisane na kuponie co to jest.

Jeśli Wisła - Legia 1X to 1X, jeśli 2 na DNB to pisze że to jest DNB, a o/u też tylko jak pamiętam oznaczony jest minusem lub plusem z liczbą nad meczem.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
enriquess +1 Punkty
enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bullerbyn
Dożyliśmy ciekawych czasów, ludzie pierw zaczynają grać u netowych, a nie u naziemnych.
Mieszkając na wsi ciężko o bukmachera naziemnego... tu nawet ciężko o dobry internet.

Dobra już doszedłem. Poprostu strona fortuny nie robiła mi kuponów - wina przeglądarki i cookies. Teraz po kliknięciu na dany nr widzę już na kuponie co mam zagrać. Dzięki za fatygę