>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tutaj możecie zamieszczać swoje pytania odnośnie Ligi Typerów.
Ale przed zadaniem pytania poczytaj regulamin :!: :!:
Może znajdziesz tam odpowiedz.

&lt;iframe allowtransparency=&#39;true&#39; src=&#39;http://www.Betway.com/at?action=asset_req&amp;new=0&amp;aff_id=404&amp;asset_id=111&#39; width=&#39;468&#39; height=&#39;60&#39; marginwidth=&#39;0&#39; marginheight=&#39;0&#39; scrolling=&#39;no&#39; frameborder=&#39;0&#39; style=&#39;border-width:0&#39;&gt;&lt;/iframe&gt;

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Marcin- Gratuluję po raz kolejny pozyskania sponsora. Świetna robota.

M 0

michal1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie odnośnie klasyfikacji na aktywnych użytkowników w Betway. Czy aby być na niej sklasyfikowanym trzeba wpłacać pieniążki? Czy wystarczy tylko aktywny obrót posaidanymi pieniędzmi? Acha i jeszcze: Czy konkurs będzie prowaszony na tej samej stronie co ostatni?

P.S.
Dołańczam się do postu powyżej. Super!

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie odnośnie klasyfikacji na aktywnych użytkowników w Betway. Czy aby być na niej sklasyfikowanym trzeba wpłacać pieniążki? Czy wystarczy tylko aktywny obrót posaidanymi pieniędzmi? Acha i jeszcze: Czy konkurs będzie prowaszony na tej samej stronie co ostatni?

P.S.
Dołańczam się do postu powyżej. Super!

Zalecam przeczytać Regulamin tam wszystko jest napisane ???? Przeanalizuj dokładnie , Będzie prowadzony na tej samej stronie co ostatnio ;)

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Czy aby być na niej sklasyfikowanym trzeba wpłacać pieniążki? Czy wystarczy tylko aktywny obrót posaidanymi pieniędzmi?

Jeżeli masz złożony depozyt to już nie musisz wpłacać, chyba, że masz taką potrzebę. Nowym klientom Betway, którzy chcą załapać się w tej klasyfikacji doradzam wpłacić i obracać jak największą sumą gotówki.

3bynio 0

3bynio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kwidzyn
&quot;Warunkiem udziału w konkursie, jest posiadanie konta gracza w Betway.com w momencie przyłączenia się do zabawy&quot;

czyli nie trzeba mieć gotówki na koncie w Betway wystarczy mieć konto żeby wziąć udzaił w zabawie :gool:

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Jeżeli nie jesteś jeszcze zarejestrowany na liga.bukmacherskie.com należy to uczynić jak najszybciej. Jest to strona, na której będzie rozgrywany konkurs.
Należy mieć taki sam login jak na forum, a hasło oczywiście może być inne.

M 15

maja81szn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli nie jesteś jeszcze zarejestrowany na liga.bukmacherskie.com należy to uczynić jak najszybciej. Jest to strona, na której będzie rozgrywany konkurs.
Należy mieć taki sam login jak na forum, a hasło oczywiście może być inne.

Prawie mnie ta odpowiedz satysfkacjonuje ???? jednakze mam juz konto na stronie gdzie odbywa sie konkurs z poprzedniej edycji wiec zakładam ze nie musze znów sie rejestrować?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Nie musisz, bo masz konto z poprzedniej edycji.

kry19 0

kry19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Borkowice
Czy można jakoś usunąć konto na lidze ponieważ zapomniałem o moim pierwszym koncie i zarejestrowałem drugie a nie chcę być potem posądzany o multikonta albo jakieś tam oszukiwanie

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Nagrody przyznawane są po zakończeniu konkursu

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
U wszystkich bukmacherów trzeba mieć 18 lat, więc musisz zarejestrować się na kogoś dorosłego.