>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tutaj możecie zamieszczać swoje pytania odnośnie Ligi Typerów.
Ale przed zadaniem pytania poczytaj regulamin :!: :!:
Może znajdziesz tam odpowiedz.

ffp 0

ffp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z domu
Jeżeli nigdy nie brałem udziału w Lidze Typerów to rozumiem, że muszę na stronie file:///C:/DOCUME%7E1/ADMIN/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.pnghttp://www.liga.bukmacherskie.com/ stworzyć &quot;nowego użytkownika&quot; i jako login podać swój login z forum?

yaro8 21

yaro8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostroleka
Regulamin:
3. Nagrody są wpłacane tylko i wyłącznie na konto danej osoby w Betsson.com

Nagrody są wpłacane w postaci bonusow na konta graczy w Betsson.com . Wygraną kwotę należy obrócić 3-krotnie w zakładach sportowych przed dokonaniem z konta gracza jakiejkolwiek wyplaty, badz tez transferem jej do innych produktow. Gra w Supertoto, Kasynie, Grach oraz Pokerze nie jest take wliczana do wymaganego obrotu.
Nagrody:
Nagrody są wpłacane w postaci bonusow na konta graczy w Betsson.com . Wygraną kwotę należy obrócić 5-krotnie w zakładach sportowych przed dokonaniem z konta gracza jakiej kolwiek wyplaty, badz tez transferem jej do innych produktow. Gra w Supertoto, Kasynie, Grach oraz Pokerze nie jest także wliczana do wymaganego obrotu. Minimalny kurs po jakim należy obrócić bonus to 1.50
To jak w końcu 3 razy czy 5 razy?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Jeżeli nigdy nie brałem udziału w Lidze Typerów to rozumiem, że muszę na stronie file:///C:/DOCUME%7E1/ADMIN/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.pnghttp://www.liga.bukmacherskie.com/ stworzyć &quot;nowego użytkownika&quot; i jako login podać swój login z forum?
Tak, musisz założyć konto na stronie liga.bukmacherskie.com, najlepiej z takim samym loginem jak na forum
Regulamin:

Nagrody:

To jak w końcu 3 razy czy 5 razy?
5 razy, w regulaminie jest drobna pomyłka.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
nie podaje się nicku na betssonie przed konkursem? bo nie widzę nigdzie na stronie Ligi Typerów takiej rubryki.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
nie podaje się nicku na betssonie przed konkursem? bo nie widzę nigdzie na stronie Ligi Typerów takiej rubryki.

Skąd taki pomysł?
Masz regulamin - musisz posiadać konto w betssonie PRZED konkursem.
To tyle

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Skąd taki pomysł?
Masz regulamin - musisz posiadać konto w betssonie PRZED konkursem.
To tyle

pomysł stąd, że brałem już udział w ligach typera kiedy podawało się nick przed rozpoczęciem konkursu, ale skoro tutaj jest tak to OK ????

G 35

gesio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie podawałeś w poprzedniej edycji i w tej też nie podajesz, tylko się podaje w razie zdobycia nagród z tego co mi wiadomo.

V 0

venividivici

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam

Jest godz 19.55 w sumie okoł 3 minuty przed rozp 2 meczy (schalke i anderlechtu)

Dlaczego nie mogę już typować?

Czy to jest w ogóle uczciwe? Wg mnie nie
Proszę o wyjaśnienie

V 0

venividivici

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Muszę sprostować nawet...

2 mecze rozpoczynają sie o godzinie 20-30 i nie jest zrozumiałem dlaczego system nie pozwala na typowanie

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Witam
Dla wszystkich graczy informacja.
System mecze blokuje 30 minut przed rozpoczęciem danego spotkania! (czasami, co rzadko 15minut). Dlatego prosimy o nie zwlekanie na ostatni moment z oddawaniem typów!
Kolejna informacja
Mecze rozliczane są przeważnie w niedziele lub w poniedziałek, po zakończeniu ostatniego meczu, które można typować

madizks 7

madizks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczorajsze mecze zostały na pewno zablokowane o 19.30 (miał rację Marcin-Odra z czasem blokowania meczów). Z tym że nie wiem dlaczego w Lidze typerów mecze odbywały się o 20.00 a w rzeczywistości o 20.30 .

M 13

maak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To samo jest dzisiaj z meczem ManU-zaczyna sie o 13.30 a o 12.50 juz zablokowany. Rowniez Breda - Feyenoord jest zablokowany a graja dopiero jutro!

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Poprawiłem spotkania, które mają się odbyć jutro, a w konsoli są wpisane na dzisiaj.
Można te spotkania dalej obstawiać.

G 35

gesio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
będzie możliwość zmiany wyniku w meczu Vilarreall - Espanyol, mecz odbywa się w niedzielę

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
ja pytanie z innej beczki, nagrody za zwycięzcę kolejki też wypłacane dopiero na koniec konkursu czy po kolejce?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
ja pytanie z innej beczki, nagrody za zwycięzcę kolejki też wypłacane dopiero na koniec konkursu czy po kolejce?
Tak. Wszystkie nagrody są wypłacane po zakończeniu konkursu.
Można to wywnioskować pośrednio z tego zdania regulaminu.
BARDZO WAŻNE!! Warunkiem udziału w konkursie, jest posiadanie konta gracza w Betsson.com w momencie przyłączenia się do zabawy - jest to konieczny warunek do otrzymania ewentualnej nagrody na koniec zabawy.

M 0

mario1601

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
Za co można dostać punkty bonusowe? W tabeli jest taka rubryka, a nigdzie nie widzę wzmianki na ten temat.