>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

majzel 3

majzel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi jeszcze za biathlon z tamtego tygodnia freebeta 20 nie oddali
Ja napisałem im wiadomość chyba 2-iego dnia to po 1h była odp. i kasa. Trzeba się po prostu przypomnieć. Jak sam nie zadbasz to oni tym bardziej :razz:

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja mam inne pytanie, czy w związku z tym, że to jest nagroda to normalnie traktowana jest ona przez Tobet jako depozyt i mogę brać udział teraz w tej promocji, że zwrot stawki do 100zł za mecze Ligi Europejskiej?

qwerty16 86

qwerty16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
a ja mam inne pytanie, czy w związku z tym, że to jest nagroda to normalnie traktowana jest ona przez Tobet jako depozyt i mogę brać udział teraz w tej promocji, że zwrot stawki do 100zł za mecze Ligi Europejskiej?

Wlasnie rowniez jestem ciekaw, a napisz do supportu i daj znac co Ci odpisali w tej sprawie, okej?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Osoby, które mają kasę na koncie - prawdopodobnie po raz pierwszy wygrali taka nagrodę w konkursach tobet.
Osoby, które nie mają kasy na koncie muszą dokonać depozytu na kwotę bonusu tj. jeśli ktoś wygrał 200zł to musi wpłacić 200zł aby uwolnić bonus. Później bonus trzeba obrócić według standardowego regulaminu.
Po depozycie najlepiej napisać do supportu z przypomnieniem: w jakim konkursie, kiedy i na jakim forum wygraliście bonus.

pr0napek 31

pr0napek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oka

Ja zaryzykowałem i postawiłem (LE + NHL). Nhl nie weszło mi i kase mi zwrócili : )
Więc można stawiać.

Pamiętajcie, musicie napisać kod promocyjny (EUROCHRISTMAS).

B 2K

borek149

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj wpłacałem depozyt, dziś kontakt z supportem i po godzince mi dopisali pieniążki ????

legia 122

legia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nasza cierpliwość została nagrodzona ;)
???? warto było tyle czekać na tak dopieszczony kuponik :cool:

Życzę wszystkim pomyślności