>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania,propozycje,niezgodności

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak sama nazwa wskazuje - pytania, propozycje i niezgodności

Jeżeli czegoś nie wiesz to przeczytaj REGULAMIN , jeżeli nie znajdziesz tam odpowiedzi na Twoje pytanie to przeczytaj drugi raz REGULAMIN , jak i to nie poskutkuje to zapytaj tutaj.

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Ja mam pytanie formalne. Nie jest to zapisane w regulaminie. Czy można stawiać w typach dziennych zwycięzcę konkursu czy też TOP3/TOP6?

Ja osobiście myślę, że podawanie tylko par podczas typowania dziennego jest najlepszym rozwiązaniem bo wtedy wygra prawdziwy znawca skoków, a nie ten który wyłapał wysokie typy lub też wpisał 5 różnych zwycięzców.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tak można podawać również typy na zwycięzcę oraz TOP3. Tak było w poprzedniej edycji i tak będzie tym razem ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sumada90 +11 Punkty (dzięki za wyjaśnienie ;))
adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W drugim punkcie regulaminu jest :&quot; Konkurs jest w pełni darmowy, w którym udział mogą brać wszyscy użytkownicy forum, którzy posiadają swoje konto u bukmachera Betsson/Betsafe&quot;
Znak &quot;/&quot; zwyczajowo stosuje się jako oznaczenie alternatywy, w sekcji zapisy natomiast obowiązującym wzorem zapisu jest Betsson i Betsafe czyli koniunkcja .
Czy któraś wersja jest nadrzędna?
Pytam bo chcę rozwiać wątpliwości czy na pewno trzeba mieć konto w Betsson i Betsafe czy wystarczy mieć konto w Betsson lub Betsafe ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Należy posiadać w obu firmach konto z minimum jednym depozytem.
Aktualnie jest na forum dodatkowa promocja promocja w obu firmach, więc jak ktoś nie ma konta to warto skorzystać. Przy okazji jest duża szansa na wygranie bonusu w konkursie, gdyż nie przewiduje dużej ilości uczestników.

pompon67 122

pompon67

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy typy na konkurs w Oberstdorfie należy podać do rozpoczęcia kwalifikacji czy można jutro również?

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Czy typy na konkurs w Oberstdorfie należy podać do rozpoczęcia kwalifikacji czy można jutro również?
Podajemy do momentu rozpoczęcia konkursu. Należy jednak pamiętać, że oferta zamykana jest już przed treningiem poprzedzającym konkurs. ;)

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A 26

arka-gdynia-82724

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
prosze o dodanie pojedynku Richard Freitag - Jernej Damjan1 1.71 z góry dziękuje
// gotowe. następnym razem podaj link

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
Można jeszcze podawać typy długoterminowe ? bo w regulaminie termin był wczoraj o 14:40 a niektórzy dalej sobie podają ?
NIE

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystkie posty w typach długoterminowych, które zostały podane po wyznaczonym terminie zostały skasowane.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mam problemy z moim laptopem, dlatego tabelka pojawi się dopiero po konkursie w Ga-Pa (tego samego dnia wieczorem lub następnego). Z robsonem już podliczyliśmy 1 konkurs, tak więc można sprawdzać. ;)

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
To zapoznaj się z regulaminem. ???? tam masz odpowiedz