>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

pawelek78 1,1K

pawelek78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
W święta miałem to robić ale czasu nie było do środy powinna już być opublikowana.

przemas92ck 1,3K

przemas92ck

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Ostatnia kolejka podliczona. Zanim opublikuje TOP5 i końcowa tabele proszę forumowiczów o przepatrzenie swoich postów i w razie błędów zgłaszanie tego na PW.

Witam pawelek78 pisałeś do mnie wiadomość prywatną w sprawie wygranej w kolejce 11 proszę o wysłanie nagrody na login: PrzemasCk piszę tą wiadomość ponieważ prywatnie nie mogłem wysłać odpowiedzi bo wyskakiwał komunikat że nie mam spełnionej ilości postów i mogę pisać tylko do administratorów.

valverde 5,3K

valverde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Allenstein
Z tego co widzę Betclub został zakończony z końcem roku. W związku z powyższym w jakiej formie zostaną wypłacone nagrody?
Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam

anzelmo 2,2K

anzelmo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
maja nowy cennik i jest straszna lipa dobrze ze to początek roku to może sie cos na stuka tych pkt i na koniec pości jakis kupon...

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Mam nadzieje ze te punkty przelicza wedlug starego cennika, zasad sie nie zmienia w trakcie gry. Bo wedlug tych cennikow co teraz sa to pula nagrod nie powinna wynosic wiecej jak 1000 zl...

franz100 113

franz100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fakt, straszna lipa, ale nie ma co się łudzić, że przeliczą nam po staremu. Nie zmienia się zasad podczas gry, ale obronią się, że suma punktów będzie taka jak założono, inna sprawa, że ich wartość jest już dużo mniejsza. Coś na kształt efektu inflacji. Analogicznie było na wiosnę tego roku, kiedy bodaj w maju też podnieśli cennik.
Przy okazji dzięki opiekunom konkursu za prowadzenie, graczom za rywalizację i szkoda tylko że totolotek taki prezent noworoczny nam przyszykował...

anzelmo 2,2K

anzelmo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
oni systematycznie podnoszę te pkt- co za tym idzie spada wartość nagród, bo nie oszukujmy sie nikt tam nie gra w miarę regularnie i za duze sumy. Taka polska specjalność pojawili sie po sponsorowali duzo konkursów na forach tematycznych- jeszcze jakby byla opcja zbierania tych pkt jak w kasynach, ze one nie przepadają...no ale na waciki będzie. Graty dla wygranych i prowadzonych za kolejny pewny qwest ;P

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Punkty za kolejkę 6-14 zostały dzisiaj dopisane.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Osoby, które nie otrzymały punktów za kolejki 1-14 to niech do mnie się zgłaszają z informacjami:
- która kolejka
- miejsce
- wysokość nagrody.
Przy wysyłaniu listy z klasyfikacji generalnej dopisze brakujące osoby.

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
Osoby, które nie otrzymały punktów za kolejki 1-14 to niech do mnie się zgłaszają z informacjami:
- która kolejka
- miejsce
- wysokość nagrody.
Przy wysyłaniu listy z klasyfikacji generalnej dopisze brakujące osoby.

U mnie sytuacja wyglada tak że nie mogę zerknąć na stan swoich punktów, dlatego mam ich po prostu 0. będzie to możliwe dopiero dnia 01.02.2016, nie wiem czemu tak jest,ale taką odpowiedź dostałem od supportu.

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
0 pkt , tyle tutaj pisalem i Pw równiez a nikt nie raczył się ze mną skontaktować ani razu ..