>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania/propozycje/niezgodności/sugestie

M 15

maja81szn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam propozyjce może 5 drużyny tabeli A i B zagraja baraże o wejście do 9 turnieju? Będzie napewno ciekawie. Tylko nie wiem czy będzie na to czas

Za ten pomysł :zoltakartka: a co na to powiedza druzyny, które zajeły 6 i 7 miejsce? Zacznie sie ogólny protest ekip które nie zajeły 5 miejsca w dół i prostet ekip powyżej 5 miejsca gdyz po co im kolejny przeciwnik :grin: pomysł moim zdaniem słaby :jezora:

kaczor44 0

kaczor44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Kurde ludzie ja Was nie rozumiem odnośnie tych walkowerów Przykładowo jeśli jakaś drużyna teraz będzie miała awans i zdobędzie go w czysto sportowy sposób .... A następnie zacznie się wyliczanie walkowerów i szukanie różnych błędów i drużyna ta straci na rzecz innej drużyny miejsce w pierwszej czwórce to wtedy możemy równie dobrze zapytać gdzie jest sprawiedliwość... W ten sposób pretensje będzie miał każdy i życzę powodzenia w szybkim i pomyślnym wyjaśnieniu które drużyny awansują

Jesli druzyna gra pierwsze 3-4 kolejki i w tym czasie urywa komus punkty a potem do konca oddaje walkowery to to jest wlasnie niesprawiedliwe, pozatym walkowery dostana wszyscy wiec nie wiem w czym problem, bo liczys sie beda mecze bezposrednie z zainteresowanymi druzynami wiec jesli ktos bedzie mial przejsc dalej to i tak przejdzie... A po przeczytaniu tego co napisales to widze ze mamy rozne definicje sprawiedliwosci ;-)

Ale i tak pozdro! :mrgreen:

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
W mojej drużynie jedna osoba robiła przekręty... Nikt z nas w druzynie nie wiedział czyli ja i lencio) a my przez to &quot;cierpimy&quot;. My z lenciem gralismy fair-play a jestesmy zdyskwalifikowani wszyscy..

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
W mojej drużynie jedna osoba robiła przekręty... Nikt z nas w druzynie nie wiedział czyli ja i lencio) a my przez to &quot;cierpimy&quot;. My z lenciem gralismy fair-play a jestesmy zdyskwalifikowani wszyscy..

&#39;&#39;Jeden za wszystkich , wszyscy z jednego&#39;&#39; Trudno takie dobraliście sobie partnera my teraz nie będziemy wyciągać kto co i jak

M 15

maja81szn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i dyskwalifikacja FC Typer przez RADĘ BEZSTRONNYCH...
Skąd mam wiedzieć, że nie jest to spisek adminów dzięki któremu w/w Doberman utrzymał się w Champions... i tylko on na tym skorzystał.

Oskarżono, skazano, wyrok wykonano a dowodów nikt nie zobaczył (historia rodem z PRL).

Tutaj zabiore głos :mrgreen: nie jest to spisek, złamany punkt 4 regulaminu przez FC Typer, nawet jeden z zawodników tej druzyny, kiedy zobaczył dowody co zrobił? Wyraził sie dość jasno o tym kto robił &quot;wałki&quot; ze gdybym cytował to trzeba byłoby wykropkować, jesli chcesz dowodów no potwierdzenie wiesz gdzie mnie znaleźć :grin: są tak mocne jak pozycja Leo na stanowisku trenera Reprezentacji Polski :mrgreen:

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Gratuluję pomysłu odnośnie wyroku....
heheh... bardzo mnie to rozbawiło. Od 13 kolejki zastanawiałem się co zrobi MGPW. Czy zdarzy się cud? I otrzymałem odpowiedź...

Całe eliminacje do Champians przebiegły w atmosferze ciągłego łamania regulaminu, niedomówień. Do ostatniej chwili nie wiadomo było jak grać, na ile goli, ponieważ admini nie byli w stanie podjąć na czas odpowiednich decyzji o ewentualnych karach i ekipy musiały grać na tzw &quot;przypał&quot; zakładając w marginesie błędu ewentualną karę czyli ostro i ryzykownie...
Przez CAŁE rozgrywki regulamin był (że się brzydko wyrażę) nagminnie olewany (np: drużyny które oddały walkowery powinny zostać wyrzucone na początku rozgrywek), a kiedy drużyna moderatora Dobermana (sam udział w konkursie bezstronnych adminów jest już żenadą a co dopiero &quot;podejmowanie słusznych i nieodwołalnych decyzji&quot;...) zaczęła topić mecz za meczem, przypomniano sobie o regulaminie hehheheehh...

Niestety leniwi admini postanowili pozostawić tabele taką, jaka jest, zamiast rozpisać na nowo wszystkie kolejki czarno na białym i stworzyć nową tabelę, tę SPRAWIEDLIWĄ.

Warto by zadać pytanie czy admini przechowują skany kursów zgodnie z tym, co mówi regulamin.

No i dyskwalifikacja FC Typer przez RADĘ BEZSTRONNYCH...
Skąd mam wiedzieć, że nie jest to spisek adminów dzięki któremu w/w Doberman utrzymał się w Champions... i tylko on na tym skorzystał.

Oskarżono, skazano, wyrok wykonano a dowodów nikt nie zobaczył (historia rodem z PRL).

Ktoś z pierwszej czwórki musiał polecieć... W kolejce 13 przeprowadzono bez powodzenia zamach na Gryf (Doberman chciał nas ukarać stratą punktów w 13 kolejce i -2 gole w kolejce 14 co przekreślało nasze szanse na awans już wtedy hehhehheheh) zostaliśmy ukarani mniej surowo po burzliwej dyskusji (do tej pory nie mam pojęcia w czym była nasza wina...).

Pewnie ten text zostanie wycięty, a moja skromna osoba wyrzucona z forum przez w/w, bo ośmieliłem się splamić nieskazitelną biel naszych adminów, którym słowo SPRAWIEDLIWOŚĆ jest obce, a już na pewno zasnute czerwonym suknem prywaty.

Miłej zabawy. Pozdrawiam.

Fisher zaatakowałes mnie za darmo więc powodzenia ;) Wiesz czym się różnimy my potrafimy przegrywać a ty niestety nie potrafisz , teraz szukasz dziury w całym to my ustaliliśmy regulamin był przestrzegany i będzie a nie teraz ci nie wyszło i próbujesz różnego rodzaju ataków a to ci się niestety nie uda jeżeli masz dalej jakiś problem zapraszam na PW lub GG i wyjaśnimy to bo publicznie brudów takich bezsensownych nie będę bo nie widze problemów które ty tutaj dostrzegasz a moja drużyna awansowała sprawiedliwie !

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
heheheh dla mnie wszystko jest już jasne i nie ma o czym dyskutować...
Miłej zabawy.
PS: A jednak miałem rację, niewygodny post zniknął. heheh

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
@fisher77

To ma być akt desperacji? Trzeba umieć przegrywać i umieć wygrywać... Chciałeś werdyktu to masz.
Szkoda mi klawiatury na twoje wypociny, które są jednym wielkim kłamstwem. Jakoś wczoraj nic wielkiego nie miałeś do powiedzenia, a dziś już masz...

Jeżeli prosisz się o bana to daj znać na priv (tylko nie na nick, a na IP, tym razem 2 konta sobie nie założysz)
Poza tym twój post zacytował w całości Doberman, więc wszyscy mogą się pośmiać z twoich oszczerstw ;)

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@fisher77

... Jakoś wczoraj nic wielkiego nie miałeś do powiedzenia, a dziś już masz...

Jeżeli prosisz się o bana to daj znać na priv

Właśnie z tego powodu NIKT nie może się sprzeciwić lub przedstawić swojego zdania, odmiennego niż zdanie RADY BEZSTRONNYCH..., odważni już dawno są w piachu heheh (znów powtórka z historii PRL)...

...(tylko nie na nick, a na IP, tym razem 2 konta sobie nie założysz)...

a może z blokowej sieci lokalnej klikam i wszyscy użytkownicy z tej sieci mają ten sam IP detektywie SOWA...

Jak już wcześniej napisałem: bez komentarza i miłej zabawy...
Pozdrawiam

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
W nowym sezonie (myślę, że we wrześniu) będziesz miał możliwość do zrewanżowania się...

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziękuje, poczekam... :spokodfhgfh:
Pozdr.

tediboyz 0

tediboyz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Taka mała propozycja, może w końcu Marcinie zakażesz moderatorom brania udziału w konkursach, żeby nie było taki akcji jak ta tutaj i kilka innych wcześniej. To nie pierwszy raz kiedy ktoś zarzuca moderatorom stronniczość. Wierze, że sytuacja gdy moderatorzy nie biorą udziału w konkursach spowoduje zmniejszenie niepotrzebnych napięć, natomiast gdy mod bardzo chce brać udział w konkursie niech zrzeknie sie swoich przywilejów, takie jest moje zdanie na ten temat.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Nie mam pojęcia co teraz masz na myśli tym razem. Wszystko jest zgodnie z regulaminem i żadnego naruszania &quot;prawa&quot; przez moderatorów nie ma, nie było i nie będzie.

Moderator to tak jak Wy, użytkownicy forum i chyba mogą mieć takie same szanse wygrać konkurs jak Wy. Może niektórzy mają większą wiedzę w danej dyscyplinie, ale to nie znaczy, że można im zakazywać brania udziału.

tediboyz 0

tediboyz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mówię o tym, ze to nie jest 1 przypadek kiedy ktoś zarzuca modom przekręty, więc chyba łatwiej jest zakazać modom brania udziału w konkursach. Mod to raczej nie jest zwykły user bo ja nie mam takich uprawnień jak on...

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Do tego działu mają dostęp tylko członkowie zaufanej grupy tzw. Mod Team. Normalni moderatorzy nie mogą zmieniać od innych postów tylko swoje (zresztą tak jak Wy).

tediboyz 0

tediboyz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra ujme to inaczej, dlaczego doberman90 uczestnik konkursu jest modem działu?? Tak samo jets z Wiślakiem w konkursie &quot;Typy dnia&quot;, wydaje mi sie że gdyby oni utracili mozliwość moderowani konkursów w których biorą udział ograniczyło by to ilość podejrzeń o nieuczciwość.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra ujme to inaczej, dlaczego doberman90 uczestnik konkursu jest modem działu?? Tak samo jets z Wiślakiem w konkursie &quot;Typy dnia&quot;, wydaje mi sie że gdyby oni utracili mozliwość moderowani konkursów w których biorą udział ograniczyło by to ilość podejrzeń o nieuczciwość.
Skoro tak sądzisz to kto by to podliczał , Aha i dlaczego sądzisz że jestem nieuczciwy podaj mi chodź jeden argument. Widze jesteś bardzo oto zazdrosny jeżeli chcesz moge zrezygnować ale ty zoobowiązujesz się podliczać wszystko