>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niejasności

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Zapisy zapisami, ale przypominam o podaniu swoich typów długoterminowych. Nie jest to obowiązkowe, ale chyba warto zyskać kilka/kilkanaście punktów.
Typy można podawać w tym temacie --&gt; KLIK &lt;--

davido21 0

davido21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli można, to prosiłbym moderatora o dwie kosmetyczne zmiany w moim poście z typami długoterminowymi (#19), usunięcie “ fice:smartags&quot; name=place&quot;&gt;” z początku postu i w typie na wicemistrza Elite League pozostawienie tylko Wolverhampton Wolves, a usunięcie niepotrzebnych znaków.&lt;o&gt;:p&gt;&lt;/o&gt;:p&gt;
Z góry dziękuję.

Zrobione / Robson_26

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedy będzie można typować GP Skandynawii, bo chyba już jutro jest? ????

pierzakrys 172

pierzakrys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przy typie Andreas Jonsson - Rune Holta prosze zazaczyc holte jako zwycięzce pojedynku a co do pojedynku Tai Woffinden (-1.5) - Thomas H. Jonasson to Jonasson apewno pojedze??

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
przy typie Andreas Jonsson - Rune Holta prosze zazaczyc holte jako zwycięzce pojedynku a co do pojedynku Tai Woffinden (-1.5) - Thomas H. Jonasson to Jonasson apewno pojedze??
Poprawione. THJ pojedzie.

D 134

_danonek_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wielkopolski
Uzytkownik legus123 wyjechał na wesele i aktualnie nie posiada dostepu do komputera. W zwiazku z tym zwraca sie do Was z pytaniem czy przez najblizszy tydzien moglbym ja jego imieniu przekazywać typy ?

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Uzytkownik legus123 wyjechał na wesele i aktualnie nie posiada dostepu do komputera. W zwiazku z tym zwraca sie do Was z pytaniem czy przez najblizszy tydzien moglbym ja jego imieniu przekazywać typy ?
Oczywiście, tylko odpowiednio zaznacz, że to jego typy.

S 0

szypol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Możecie umozliwic podawanie typow dlugoterminowych do dzisiaj do rozpoczęcia GP? Myślę, że nie jest to problemem

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Możecie umozliwic podawanie typow dlugoterminowych do dzisiaj do rozpoczęcia GP? Myślę, że nie jest to problemem
Nie, nie możemy.
Regulamin jasno określał, do kiedy można podawać swoje typy. Były prawie 2 tygodnie, na wpisanie swoich typów.
Pzdr.

zigi 57

zigi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Proszę o poprawienie typu: Czy Tomasz Gollob będzie na podium? na TAK.
Zrobione / Robson_26

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Zdarzenia dotyczące odwołanego meczu w Tarnowie pozostają te same. W momencie odjechania tego pojedynku, punkty zostaną dopisane do Waszych wyników.
Nie będzie nowej kolejki specjalnie dla tego spotkania. Nowe typowanie odbędzie się jedynie wtedy, gdy zostaną odwołane wszystkie mecze danej kolejki lub jej większość. Unikniemy w ten sposób niepotrzebnego bałaganu.

kartonik 85

kartonik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NYSA
Witam mam pytanie , czy punkty zawodnika poniżej/powyżej liczymy w całym spotkaniu /ze zmianami taktycznymi i zz -czyli teoretycznie może być 7 biegów/ czy tak jak większość buków tylko pierwsze pięć biegów danego zawodnika.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Większość buków (bynajmniej prawie wszystkie internetowe, jeżeli nie wszystkie) liczy wszystkie starty zawodników, wyjątkiem są ziemniaki.
Ponadto zostało to uściślone w regulaminie, w punkcie 11. Polecam zobaczyć.
11. Punkty za rezerwy taktyczne (w tym jokery) oraz ZZ są brane pod uwagę.

power30 1,6K

power30

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie odnoście meczu Unia Tarnów - Unia Leszno. Spotkanie zostało przełożone na czwartek. Ten mecz będzie liczony do konkursu?
Edti Verti /// Trzy posty wyżej znajdziesz odpowiedź ...