0 musi_lg Użytkownik Dołączył Sierpień 19, 2008 Posty 23 Reaction score 0 Punkty 0 Październik 3, 2008 #1 Witam może mi ktoś wytłumaczyć dokładnie bukmachera Pinnacle? Dokładnie chodzi mi o opcje over 0,5 gdzie znajde taka opcje ?
Witam może mi ktoś wytłumaczyć dokładnie bukmachera Pinnacle? Dokładnie chodzi mi o opcje over 0,5 gdzie znajde taka opcje ?
0 musi_lg Użytkownik Dołączył Sierpień 19, 2008 Posty 23 Reaction score 0 Punkty 0 Październik 3, 2008 #2 wie ktos o co tu chodzi, dla kazdej duzyny jest osobny bet , jak zabetowac normalne 1X2 ? ;o
P 0 preton Użytkownik Dołączył Listopad 4, 2006 Posty 82 Reaction score 0 Punkty 0 Październik 4, 2008 #3 Normalnie ... Szukasz soccer betting-->Germany i wybierasz Germany - Bundesliga 1. Wyswietlaja Ci sie typy z z asian handi (0,5;-0,5) czyli nie biora pod uwage remisow oraz mozesz obstawic dodatkowo sam remis. Do tego masz ML i under/over
Normalnie ... Szukasz soccer betting-->Germany i wybierasz Germany - Bundesliga 1. Wyswietlaja Ci sie typy z z asian handi (0,5;-0,5) czyli nie biora pod uwage remisow oraz mozesz obstawic dodatkowo sam remis. Do tego masz ML i under/over