>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, opinie i dyskusja na temat forumowych turniejów.

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Warunki i zasady dostepu do strefy VIP beda opisane w najblizszym czasie .Teraz jest jeszcze na to troche za wczesnie. Musimy bardziej poznac osoby tu piszace bo nikt przypadkowy nie uzyska tam dostepu .

neoppl 18

neoppl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
takie pytanko male gdzie znajde ten dzisiejszy turniej w Crazy Poker w zakladce private on bedzie czy gdzie??

chris7 7

chris7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
takie pytanko male gdzie znajde ten dzisiejszy turniej w Crazy Poker w zakladce private on bedzie czy gdzie??

Przestraszyłeś mnie tym pytaniem :grin: Turniej od początku jest w zakładce special .

G 46

gosiam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam takie pytanko ;) Czy moderatorzy Mark i Chris7 biorą udział w turniejach czy tylko organizują ? ;)

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja czasem zagram ,ale akurat po 20:00 mam sporo zajec .:-(

chris7 7

chris7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam takie pytanko ;) Czy moderatorzy Mark i Chris7 biorą udział w turniejach czy tylko organizują ? ;)

To zależy, jak lepsza pula to zagram, ale też raczej tak jak Mark nie mam czasu na grę.
Wczoraj grałem Twobit, pamiętam ktoś grał all in każde rozdanie i odpadłem KK na Q9 to długo nie pograłem . Dzisiaj też zagram , nick taki jak w zapisach, nawet dzisiaj się zapisałem , żeby nikt nie miał pretensji , że moderator gra i się nie zapisuje :grin:

G 46

gosiam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Właśnie jak to jest z tą pulą? Niby jest, że za pierwsze miejsce 120$, ale w nawiasie jest 120€ ;) w nawiasie powinna byc podana suma € względem $.

//edit

ok, widze ze jest przeliczone podczas zapisów do turnieju

A 15

artiz5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
*****ane te crazy poker...godzine sie instlauje...idz w chu z tym

A 15

artiz5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
taaaa u mnie wogole nie chce ruszyc!!!!!!!!!!!!!!!!! fajny turniej i lipa...ale jestem zły;/
edit: 1 min = 1%-2%....mega prędkośc

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Cala siec microgaming ma dzis jakies dziwne objawy . Gralem wczesniej w rebuy to co pare minut robilo mnie sitoutem .nic na to nie poradzimy a softu na ostatni moment tez nikt nie kazal sciagac turniej jest na forum juz dlugi czas opisany

chris7 7

chris7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Akurat trafiło na problemy w całej sieci microgaming . Podobna sytuacja pewnie jest w Ladbrokes , albo Betway jeżeli ktoś gra dzisiejsze turnieje dla Polaków.

M 79

mariuszck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dokladnie tobet tez to samo... a i betson tez...
Betsson jest w ongame chyba, że nagle coś się u nich zmieniło :p
Ja Ongame nie odpalam nawet, jak dla mnie nie ma gorszego softu