>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niezgodności...

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wszelkie pytania, niezgodności i inne wątki związane z konkursem prosimy zgłaszać w tym miejscu.

princeas 11

princeas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
kursy można brać z różnych buków, np dwa kursy z betsafe, 1 z bet365 i 2 z expekta, czy na kuponie musi być 5 kursów z jednego? No i czy konieczne jest korzystanie z oferty bah?

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
konto bah miałem zablokowane na życzenie i prowadzę rozmowy o otwarcie nowego konta jak się nie uda to będę korzystał z obecnego.z linku otworze jak zezwolą na nowy rachunek, obecny także jest z pp FB

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niema problemu nie wiem czemu to tutaj napisałeś. ???? .

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
W sumie niepotrzebne info, ale nic się nie stało.
Pary kwalifikacji będą podane późnym wieczorem. Pierwszej trójki poprzednich edycji mają automatyczny awans do fazy grupowej. Oczekujcie na pary i zaczynamy :!: ????

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Heh,kurcze,myślałem ze mam czas do 5 Grudnia i nie zdąrzyłem się zapisać,rok temu zgarnąłem nagrodę,bo to mój ulubiony konkurs,no ale mój błąd,mogłem to zrobić w pierwszy dzień jak zobaczyłem że będzie kolejna edycja,z drugiej strony szkoda,że nie daliście szansy kolejnym osobom,w moim odczuciu bez problemu zapisało by się 256 osób,bo zapisy szły w piorunującym tempie,Powodzenia wszystkim;)

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, w trakcie losowania dokonanego przez jednego z moderatorów wkradły się błędy co słusznie zauważyliście. Losowanie tamto jest anulowane, wykonamy je ponownie i myślę że jeszcze dzisiaj nowo i prawidłowo rozlosowane pary zostaną przedstawione w odpowiednim temacie.
Zamieszczę także informacje w tym temacie jak sprawa będzie już załatwiona.
Przepraszamy za błędy, prosimy o cierpliwość.
Pozdrawiam

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystko zostalo poprawione niestety wdarł się bład za co wszystkich przepraszam. Już jest wszystko sprawdzone przeze mnie oraz Odisio wszystko jest już ok.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Podawajcie typy w temacie z parami. Tylko pamiętajcie o REGULAMINIE :!:

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rawa Mazowiecka
Mam pytanie (raczej nie ma odpowiedzi w regulaminie)

Co z NHL? To znaczy kolejka trwa tylko 5 grudnia czy np. jak było w przypadku Uczty Piłkarskiej kolejka trwała od np. niedzieli 8:00 do poniedzialku 8:00 i można było swobodnie stawiać mecze odbywające się w nocy.

Pozdrawiam

legia 122

legia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
można podawać typy dzisiejsze czy tylko i wyłącznie z 5go grudnia , bo nigdzie nie ma wzmianki o tym ?
każda runda będzie polegała na tym że wolno tylko typy z jednego dnia dawać ?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
można podawać typy dzisiejsze czy tylko i wyłącznie z 5go grudnia , bo nigdzie nie ma wzmianki o tym ?
każda runda będzie polegała na tym że wolno tylko typy z jednego dnia dawać ?
Tak trzeba dawać tylko z 5 Grudnia. Przeważnie tak zalezy od oferty dziennej

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RB 87 Po7eg7II
Mam pytanie (raczej nie ma odpowiedzi w regulaminie)

Co z NHL? To znaczy kolejka trwa tylko 5 grudnia czy np. jak było w przypadku Uczty Piłkarskiej kolejka trwała od np. niedzieli 8:00 do poniedzialku 8:00 i można było swobodnie stawiać mecze odbywające się w nocy.

Pozdrawiam

Tradycja zobowiazuje,czyli decyduje Polski czas i tylko typy z jednego dnia oferty buka.Koniec tematu.Pozdrawiam.