Zaczniemy w następny weekend. Wiele spotkań jest przekładanych i tak na dobrą sprawę w ten weekend nie byłoby wielkiego wyboruKonkurs rozpoczynamy wraz z otwarciem tematu na pierwszą kolejkę. Będzie trwał przez 12 wyznaczonych przez moderatorów kolejek rundy wiosennej II, III i IV ligi piłkarskiej w naszym kraju.
Zaczynamy w ten łikend? ????
a z jakiego powodu zostali oni usunięci ???
czyżby znowu "WidziMiSie" Moderatora ???
Osoba, która się zapisze może zostać wykluczona gdy opiekun stwierdzi:
a) dany gracz jest umieszczony na czarnej liście konkursowej
b) zarejestrował się na forum w celu konkursowym
b) jest userem "konkursowym" i jego wkład ogranicza się tylko do uczestnictwach w nich, bez merytorycznego wkładu w innych działach sportowo-bukmacherskich.
Teraz już widzisz, że osoby co nic nie wnoszą merytorycznego na forum nie mają prawa udziału w konkursach. Zamiast narzekać zrób coś pożytecznego dla forum (zacznij mieć wkład merytoryczny) to nie będziesz miał problemów z udziałem w konkursach i nie będziesz wylewał żali.Coraz bardziej żenujące jest to usuwanie zapisanych. Przy poprzednich konkursach było tłumaczenie, że "my userzy `konkursowi` zabieramy miejsce `zasłużonym`w konkursie". Ok rozumiem. Ale w tym konkursie nie ma limitu zapisów a mimo wszystko zakompleksiony moderatorek kuba86 musi potwierdzić swe "zasługi" dla rozwoju forum i usuwa userów z konkursu. Działanie typowe, jak za komuny. Co z tego, że ktoś lepiej może typować, najważniejsze, żeby był "zasłużony".
Osoba, która się zapisze może zostać wykluczona gdy opiekun stwierdzi:
a) dany gracz jest umieszczony na czarnej liście konkursowej
b) zarejestrował się na forum w celu konkursowym
b) jest userem "konkursowym" i jego wkład ogranicza się tylko do uczestnictwach w nich, bez merytorycznego wkładu w innych działach sportowo-bukmacherskich.
Bardzo rozsądna wypowiedź. Ale nikt też nie oczekuje od Ciebie pisania codziennie analiz... Polecam poczytać ->Niestety nie każdy ma często czas coś dodać od siebie i pisać rozległe analizy,jeśli to coś zmieni to mogę co kolejkę opisać 2-3 mecze z III ligi małopolsko-świętokrzyskiej i IV świętokrzyskiej zaczynając od najbliższej...Jestem na tym forum już długo i nie tylko w celach konkursowych bo przez 5 lat miałbym dużo więcej niż sto kilka postów,po prostu brak czasu...
Mógłbym się dowiedziec, dlaczego mój wcześniejszy post został usunięty a nie otrzymałem odpowiedzi? Co pewnie tak wygodniej?
Widzę, że się znasz (orientujesz) w niższych polskich ligach. Jeżeli dasz gwarancję, że na tym jednym poście się nie zakończy i dalej będziesz pisał chociażby raz na tydzień (to chyba nie jest dużo) to możesz wziąć udział w konkursie.Chciałem się ostatecznie dowiedzieć czy w końcu mogę wziąć udział w tym konkursie,bo w weekend mogę nie mieć dostępu do neta,pierwsze mecze z analizami tak jak pisałem wyżej już dodałem http://forum.bukmacherskie.com/f19/nizsze-ligi-iii-iv-2010-2011-a-47266-9.html