>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niejasności

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
W tym temacie można zgłaszac jakiekolwiek blędy w regulaminie itp.
Jednak nie wszystkie bedą poprawiane bo trzeba umiec podawac swoje typy i robic to rzetelnie a nie na &quot;odwal się&quot;.

arzoo 63

arzoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
No to może ja zacznę :jezora: Mamy złożyć drużynę 6-cio osobową, w skład której będzie wchodził m.in. rozgrywający. Czy rozgrywający też będzie rozliczany ze zdobytych punktów? Czy może będzie uwzględniana jakaś specjalna klasyfikacja (jakieś klasyfikacje poszczególnych pozycji są przecież prowadzone)?

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
No to może ja zacznę :jezora: Mamy złożyć drużynę 6-cio osobową, w skład której będzie wchodził m.in. rozgrywający. Czy rozgrywający też będzie rozliczany ze zdobytych punktów? Czy może będzie uwzględniana jakaś specjalna klasyfikacja (jakieś klasyfikacje poszczególnych pozycji są przecież prowadzone)?

W regulaminie jest jasno podane że podajesz szóstke z podziałem na pozycje :
- rozgrywający
- dwóch środkowych
- atakujący
- dwóch przyjmujących

A jeśli chodzi o punktowanie to kazdy gracz ile zdobędzie pkt nawet rozgrywający ( ostatnio nawet Esko zdobył 9pkt w meczu z Polakami ) punktuje więc każdy gracz Twojego zespolu jest rozliczany tak samo.
Nie ma żadnych poszczegolnych klasyfikacji z podziałem na pozycje.

ding 125

ding

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Proszę o poprawienie mojego składu na LŚ. Z rozpędu wpisałem 3 Brazylijczyków. Ta zmiana to Sean Rooney (USA) za Murilo Endresa. Przepraszam za kłopot.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Nie żebym się czepiał, ale niektórzy dali sklady i wyniki pierwszych spotkań po ich rozpoczęciu.

H 0

howser

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zna ktoś jakas dobra stronke gdzie oprocz wynikow mozna zobaczyc ktory zawodnik ile zdobyl pkt??

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
kiedy i kto podlicza??
Czytać regulamin ;)
15. Nieprawidłowo przypisany zawodnik na pozycje nie punktuje w zgłoszonym zespole przez uczestnika.
16. To samo tyczy się w przypadku trzech graczy z jednego kraju, bo przypominam można podawac conajwyżej 2 z jednego kraju a niektórzy dawali po 3 ... W tym przypadku z punktowania odpada ten co zdobędzie najwięcej pkt z tego zespołu. Np Giba 7pkt, Bruno 2pkt a Visotto 10pkt to nie zaliczany będzie Visotto.
17. Wszystko na celu aby &quot;wynagrodzic&quot; poprawne zgłoszenie zespołu, bo niektórzy mają wyraźnie problemy.
18. Nie dopominac się każdego dnia o wyniki i aktualną tabele bo taka pojawi się dopiero po zakończeniu całego turnieju tak szybko jak to będzie możliwe.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
hehe, no ale ciekawy bylem, czy na bierząco podliczają:&gt;
Na bieżąco to jedynie typy &quot;codzienne&quot;. Bo zawodników to na koniec Robson pewnie doda.
Czuję, że chcesz mu pomóc 8)
Pamiętając Ciebie z Typera Bundesligi ;)

princeas 11

princeas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Na bieżąco to jedynie typy &quot;codzienne&quot;. Bo zawodników to na koniec Robson pewnie doda.
Czuję, że chcesz mu pomóc 8)
Pamiętając Ciebie z Typera Bundesligi ;)

a no mógłbym się tym zająć, ale dopiero od poniedziałku, a turniej sie konczy w niedziele, takze odpada. ale polecam się na przyszłość;) hehe

a ortograf=obciach:| grałem w pokerka i z pośpiechu:p

porky 104

porky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Jestem dzisiaj cały dzień w domu i ogólnie się nudzę..
Jeżeli brakuje Wam ludzi, to mogę się zająć podliczaniem punktów..

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Dzięki że wyraziłeś chęc podlcizania. Ale ja nie widze takiej potrzeby, nie ma zbyt dużo liczenia przy tym konkursie. Typy podlcizam na bieżąco można powiedziec u siebie w zeszycie mam wszystko rozpisane kto ile pkt, ale nie wrzucam na forum narazie bo nie widze takowej ptorzeby. Mecze są co dziennie więc za dużo z tym by było zachodu tak sądze. A tak usiąde w poniedziałek i ogarne koncową tabele;)
Cierpliwości po niedzieli będzie końcowa tabelka.

tiger2700 0

tiger2700

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak usunąć posta bo się pomyliłem i chciałem edytować a wyszedł drugi post;/?

porky 104

porky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak usunąć posta bo się pomyliłem i chciałem edytować a wyszedł drugi post;/?

Ty nie możesz usunąć. ;)
Moderator jest od tego. :]

tiger2700 0

tiger2700

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W takim razie proszę o usunięcie posta 14 w dziale 26 lipca-typowania, w którym pomyliłem się i zamiast na Brazylię postawiłem na Serbię

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
W takim razie proszę o usunięcie posta 14 w dziale 26 lipca-typowania, w którym pomyliłem się i zamiast na Brazylię postawiłem na Serbię
Konkurs nie jest skomplikowany... a Ty codziennie masz problemy...
Wczoraj podałeś typ o 18;22 jak mecz zaczął się o 17;30...
Trochę warto się skupić...

bam14 3K

bam14

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Te typy są i tak mało ważne. Dostarczają mało punktów w porównaniu do punktujących zawodników czy poprawnie wytypowania 1 i 2 miejsca. Więc dodatkowe kilka pkt. za wiele nie dają.
Uważam, że Vader ma rację.
Przy kolejnych konkursach można wziąć to pod uwagę.

pozd(R)awiam