>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Jak sama nazwa wskazuje.

Jeżeli czegoś nie wiesz to przeczytaj REGULAMIN , jeżeli nie znajdziesz tam odpowiedzi na Twoje pytanie to przeczytaj drugi raz REGULAMIN , jak i to nie poskutkuje to zapytaj tutaj :]

Pytania, na które odpowiedź znajduje się ewidentnie w regulaminie, jasno napisane, mogą zostać ukarane, więc proponuje przeczytać REGULAMIN
Szybka rejestracja w Unibet

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Konkurs UCZTA PIŁKARSKA jest przeznaczony dla wszystkich użytkowników forum.bukmacherskie.com, którzy zapiszą się w odpowiednim temacie. Liczba miejsc ograniczona w konkursie to 128.
Nie wiem jak tam moderatorzy potraktują niektórych userów , ale wypadałoby już zamknąć rejestrację.

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Nie wiem jak tam moderatorzy potraktują niektórych userów , ale wypadałoby już zamknąć rejestrację.

każdy kolejny zapisany ponad limit jest na &quot;ławce rezerwowych&quot; tak więc jak będzie weryfikacja to będzie się dobierać z kolejności zapisów

bodzio9 247

bodzio9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
każdy kolejny zapisany ponad limit jest na &quot;ławce rezerwowych&quot; tak więc jak będzie weryfikacja to będzie się dobierać z kolejności zapisów
Najlepiej powiększyć ten limit, szkoda nie skorzystać z tak dużego zainteresowania wg mnie. ;)

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Najlepiej powiększyć ten limit, szkoda nie skorzystać z tak dużego zainteresowania wg mnie. ;)

spójrz na to z drugiej strony. Przy 128 osobach konkurs trwa około 3 miesięcy. Poszerzając listę trwałby z pół roku.

Uczta Piłkarska teraz to bardzo lubiany konkurs i mała wizytówka forum więc udział biorą zasłużeni mniej lub bardziej. Czyt - konkursowicze tu się nie pobawią.

mateo952 9

mateo952

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miasto
Nie rozómiem dlaczego zostałem wyrzucony z konkursu owszem moje posty to posty konkursowe lecz znalazłem kilka osób które także mają posty konkursowe nawet w mniejszych ilościach niż ja w regulaminie pisze ze aby brac udział w konkursie konto trzeba posiadac 2 tygodnie nie pisze nic o ilosci postów ..

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ffp +3 Punkty
konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Nie rozómiem dlaczego zostałem wyrzucony z konkursu owszem moje posty to posty konkursowe lecz znalazłem kilka osób które także mają posty konkursowe nawet w mniejszych ilościach niż ja w regulaminie pisze ze aby brac udział w konkursie konto trzeba posiadac 2 tygodnie nie pisze nic o ilosci postów ..

Nie chodzi tylko o staż i ilość postów.
Ktoś na forum może być 3 tyognie a zrobi więcej dobrego niż ktoś kto jest 3 lata. Z tego co widzę , Ty od roku ograniczyłeś się tylko do udzielania w konkursach , więc zgodnie z regulaminem nie masz prawa aby wziąć udział w tym konkursie. Doczytaj dobrze regulamin

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
spokojnie, weryfikacja nie jest jeszcze zakończona. Kto się nie udziela w dziełach sportowych to na pewno zostanie usunięty.

chaze 18

chaze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
3 x wyrzucony (za co ??????? ) .......................
???????????????????????????????????????????

ffp +3 Punkty
qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
31. Osoba, która się zapisze może zostać wykluczona/usunięta, gdy opiekun stwierdzi:
c) jest userem &quot;konkursowym&quot; i jego wkład ogranicza się tylko do uczestnictwach w nich, bez merytorycznego wkładu w innych działach sportowo-bukmacherskich.

U Ciebie występuje ten problem, przejrzałem Twoje posty to bodajże ani jeden nie był w dziale tematycznym.

Pozdrawiam.

chaze 18

chaze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
dla mnie bezsens zobacz moje posty mógłbym wszystkie kopiować do działów z piłki8 nożnej tylko po co ????

ffp +3 Punkty
qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
dla mnie bezsens zobacz moje posty mógłbym wszystkie kopiować do działów z piłki8 nożnej tylko po co ????

Zobaczyłem i nie mógłbyś ich kopiować do działu piłki nożnej ponieważ nie zauważyłem tam żadnych analiz do tych spotkań a o to głównie chodzi w działach tematycznych.

Konkurs ma limitowaną liczbę miejsc dlatego jest taka selekcja aby po części &#39;&#39;nagrodzić&#39;&#39; userów, którzy działają na rzecz forum.

Pozdrawiam.

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Tak masz rację nabiłbyś posty , czego moderacja nie lubi.
Czasami lepiej coś wkleić do działu , bo :
a) nie każdy przegląda Typy Dnia / inne konkursy
b) w dziale jest to lepiej widoczne aniżeli w konkursie/działach Kupony etc. , gdzie dziennie spora liczba userów umieszcza swoje posty
c) rozwija się w pewien sposób dyskusja nt. typu/spotkania

kukla +8 Punkty (prawda!)
koneser 241

koneser

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zapisałem sie do konkursu i mnie ktos wywalił ????
dlaczego tu takie zasady dziwne ?
malo pisze ale jak ktos bredzi bez sesu i ma 1000 postów jest lepszy w czyms ?
troche nie fer.

ffp +3 Punkty
dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
zapisałem sie do konkursu i mnie ktos wywalił ????
dlaczego tu takie zasady dziwne ?
malo pisze ale jak ktos bredzi bez sesu i ma 1000 postów jest lepszy w czyms ?
troche nie fer.
31 punkt regulaminu, podpunkt c.
&quot;Nie fer&quot; to by było gdybyś brał udział w tym konkursie. Twój wkład merytoryczny w forum jest znikomy by nie powiedzieć zerowy. W tym konkursie jest ograniczona liczba miejsc i pierwszeństwo mają Ci co się udzielają w działach tematycznych.

koneser 241

koneser

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W tym konkursie jest ograniczona liczba miejsc i pierwszeństwo mają Ci co się udzielają w działach tematycznych.
ok rozumiem i przyjmuję do wiadomości aczkolwiek spokojnie mógłbym Ci wskazać kilka osób NIC nie wnoszących do tego forum MERYTORYCZNIE, piszą sporo 3 po 3 bez ładu i składu i nabijają licznik ale czy to jest to czego tu oczekujecie ? skoro jednak ich pozostawiłeś widać taka jest tu linia obrana. kolesiostwo jak nic. pozdrawiam mimo wszystko i trudno, muszę się poprawić ;) może kiedyś będę mógł spróbować sił w tej elitarnej stawce :razz:

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ok rozumiem i przyjmuję do wiadomości aczkolwiek spokojnie mógłbym Ci wskazać kilka osób NIC nie wnoszących do tego forum MERYTORYCZNIE, piszą sporo 3 po 3 bez ładu i składu i nabijają licznik ale czy to jest to czego tu oczekujecie ? skoro jednak ich pozostawiłeś widać taka jest tu linia obrana. kolesiostwo jak nic. pozdrawiam mimo wszystko i trudno, muszę się poprawić ;) może kiedyś będę mógł spróbować sił w tej elitarnej stawce :razz:

Pokaż tych userów.

krzysztofix +2 Punkty (:()
koneser 241

koneser

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dla mnie temat zamknięty.
przyjąłem do wiadomości decyzje moda choć jest moim zdaniem kuriozalna.
jestem z rocznika gdzie donosicielstwo wywołuje odrazę to raz a dwa i tak była by to moja subiektywna ocena wywołująca bezsensowne i do niczego nie prowadzące dyskusje.
pozdrawiam.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Syców
Witam.
Nie wiem, ale chyba zostałem wyrzucony i zapisałem się jeszcze raz, ponieważ udzielam się na forum i od 2 miesięcy prowadzę systematycznie swój dział z kuponami ze statystykami które robię bardzo dokładnie i systematycznie. Brałem udział w tamtej uczcie i ,dlatego trochę się dziwię szczególnie, że ostatnio bardzo często udzielam się też w działach sportowych i tematycznych.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
trochę się dziwię szczególnie, że ostatnio bardzo często udzielam się też w działach sportowych i tematycznych.
Często? 3 posty. Zostawię Ci to zgłoszenie, ale masz się bardziej i merytorycznie udzielać w działach sportowych (2 ostatnie posty masz usunięte).