>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niezgodności

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
W tym temacie zadajecie pytania oraz zgłaszacie niezgodności. W jak najkrótszym czasie otrzymacie odpowiedź.

unicaja 886

unicaja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Witam i od razu spytam o rzecz która budzi moje wątpliwości. Mianowicie chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób będą te nasze typy podliczane. Tj. domyślam się że decyduje liczba poprawnie wytypowanych zdarzeń ale co będzie decydować o kolejności w tabeli? Czy wyżej będzie sklasyfikowany ten uczestnik zabawy, który swoje typy poda wcześniej? Proszę o sprecyzowanie bo takiego punktu nie widzę w regulaminie. Być może moja niewiedza wydaje się rażąca, ale spowodowana jest faktem, że niezbyt często biorę udział w tego typu konkursach. A w tym chciałbym wziąć udział, bo wydał mi się ciekawy. Z góry dziękuje za odp i sorki za kłopot.
Pozdrawiam;)

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, Nie ma żadnych kłopotów w odpisaniu od tego jesteśmy. Więc tak o wszystkim decyduje liczba punktów jeżeli będzie ona równa wtedy decyduje oddanie typów o której godzinie i kto szybciej ten wygrywa, Ponieważ niestety Puchar trwa krótko, Jednak jest sporo kolejek więc i liczba punktów do uzyskania spora.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Ja proponowałbym rozszerzenie zakresu typów, które można podawać, bo wg mnie trochę bez sensu jest to, że jest opcja, żeby dawać under/over rożnych, a nie ma wyniku do przerwy albo under/over goli drużyny

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja proponowałbym rozszerzenie zakresu typów, które można podawać, bo wg mnie trochę bez sensu jest to, że jest opcja, żeby dawać under/over rożnych, a nie ma wyniku do przerwy albo under/over goli drużyny

Wedle życzenia... ;) Żeby było sprawiedliwie zmiany wprowadzimy od drugiej kolejki. Od 12 stycznia będzie dodatkowa możliwość typowania: under/over do przerwy, Zakłady Draw No Bet.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Chodziło mi bardziej o 1x2 do przerwy.
I ilość goli drużyny też by się przydała, bo sportingbet ma takich zakładów sporo.

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chodziło mi bardziej o 1x2 do przerwy.
I ilość goli drużyny też by się przydała, bo sportingbet ma takich zakładów sporo.
No patrzcie, ale ma wymagania... :razz:
Do listy typów od Drugiej kolejki dołączą: 1X2 do przerwy, Ilość goli drużyny. Zmiana regulaminu zostanie wprowadzona po zakończeniu I Kolejki.
A &quot;stara&quot; pierwsza runda bedzie brana pod uwage?
Runda I według starego regulaminu nie jest brana pod uwagę.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
No patrzcie, ale ma wymagania... :razz:
Do listy typów od Drugiej kolejki dołączą: 1X2 do przerwy, Ilość goli drużyny. Zmiana regulaminu zostanie wprowadzona po zakończeniu I Kolejki.

Runda I według starego regulaminu nie jest brana pod uwagę.

No ma wymagania, bo chcę mieć jakieś możliwości typowania, a nie, że są rożne under/over, a nie ma do przerwy 1x2, to trochę nietrafione było :-|

A wcześniej jakoś nie zwróciłem uwagi.

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No ma wymagania, bo chcę mieć jakieś możliwości typowania, a nie, że są rożne under/over, a nie ma do przerwy 1x2, to trochę nietrafione było :-|
A wcześniej jakoś nie zwróciłem uwagi.
Olo, ja przecież żartuje ;) Jestem tu po to żeby pomagać. Rozumiem Twoją prośbę, więc została ona rozpatrzona pozytywnie ;)
Powodzenia...

pietras-pl 269

pietras-pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Jeśli podałem typ z kursem 4.75, czyli wyższym niż jest to napisane w regulaminie to będzie on podliczony po regulaminowym kursie 4.00?

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Trzeba podawac typy na dana kolejke w 1 poscie czy mozna na raty?

lukasz80 88

lukasz80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Ponawiam prośbę osoba rozliczjąca wyniki pomyliła się i zamiast ✅zaliczyła ⛔ w meczy Angola-Mali (0-1)EH Typ-2.
Trzeci post od góry
Belchior89// Zrobione ;)

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam mam takie pytanie czy można jeszcze sie zapisać do konkursu

Niestety raczej jest to niemożliwe. Jeszcze porozmawiam z resztą opiekunów na ten temat. ;)

P 0

penkers

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
witam z tej strony kris6891 zapisałem sie do konkursu ale złapałem w miedzy czasie bana czy jest mozliowsc ze Penkers bedzie za mnie podawał typY? ban traci waznosc 15 stycznia