>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niezgodności

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
W tym temacie można zadawać pytania, zgłaszać niezgodności oraz poruszać wszelkie kwestie związane z funkcjonowaniem Ligi Typerów.
Przed zadaniem pytania proszę o przeczytanie regulaminu - tam może być odpowiedź na Twoje pytanie.

zibi16 11,9K

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
do kiedy trzeba wpłacić minimalny depozyt ?

arass1 1,7K

arass1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy depozyty złożone wcześniej np. miesiąc temu liczą się czy trzeba teraz wpłacić pieniądze?

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Czy depozyty złożone wcześniej np. miesiąc temu liczą się czy trzeba teraz wpłacić pieniądze?
liczą się, chodzi, żeby konto było aktywne i minimum raz złożony na nim depozyt.

koneser 241

koneser

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hej, gdzie można typować, bo nie widzę ?

arass1 1,7K

arass1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Regulamin mówi:
Aby się zalogować wystarczy wcisnąć ikonkę forum, a strona automatycznie zarejestruje nas danymi forumowymi. Nie trzeba nic wpisywać w polach login i hasło!!!

Niestety po kliknięciu w ikonkę forum, strona automatycznie nie loguje mnie z danymi forumowymi, ręczne wpisanie loginu i hasła też nie działa.

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Regulamin mówi:
Aby się zalogować wystarczy wcisnąć ikonkę forum, a strona automatycznie zarejestruje nas danymi forumowymi. Nie trzeba nic wpisywać w polach login i hasło!!!
Niestety po kliknięciu w ikonkę forum, strona automatycznie nie loguje mnie z danymi forumowymi, ręczne wpisanie loginu i hasła też nie działa.
Wlasnie tak jest i niema mozliwisci logowania i typowania
Jaki błąd Wam wyskakuje? Przy pierwszej próbie klikaliście na ikonkę czy wpisywaliście loginy?
Hej, gdzie można typować, bo nie widzę ?
Typujesz w zakładce &quot;Typuj&quot;

arass1 1,7K

arass1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po kliknięciu w ikonę mam komunikat:
Hi arass1
You&#39;re now signed in with your XenforoProvider account but you are still one step away of getting into our website.

I do wyboru:
Already have an account?
Link your existing account on our website to your XenforoProvider ID.
New to our website?
Create a new account and it will be associated with your XenforoProvider ID.
Po wybraniu pierwszej opcji wyskakuje okno do logowania. Wpisuje swój login i hasło do forum i dostaje komunikat:
ERROR: Invalid username or incorrect password.

maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Kto nie może się zalogować do ligi typerów - proszę o informację na PW. Założę konto ręcznie i wyśle hasło.
Ja się normalnie zalogowałem i nawet oddałem typy na 1 spotkanie ale zastanawia mnie czemu w klasyfikacji tzn ranking są tylko 3 osoby czyli sumada90 , waldi1979 oraz wielki_gracz a mnie nie ma a do konkursu się zapisałem?
Chyba że sumada90 ręcznie dodajesz do rankingu?

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
W rankingu pojawicie się po pierwszym meczu kiedy zdobędziecie punkty. Nasza trójka testowała stronę więc jesteśmy uwzględnieni.
Pamiętajcie!!!
Po każdej zmianie typów musicie wcisnąć &quot;Zapisz&quot; na samym dole strony, inaczej typy nie zostaną zapamiętane.

K 162

kuraso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napisałem wiadomość na PW z prośbą o założenie konta. Ponadto mam pytanie dotyczące nagród - czy lądują na koncie użytkowników w postaci bonusu i trzeba je obrócić 4x2.0 jak to forBet ma w zwyczaju?

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Przepraszam za wprowadzenie w błąd - należy teraz lub w trakcie mistrzostw złożyć przynajmniej minimalny depozyt, żeby otrzymać nagrodę. Taką informację dostałem od sponsora.

Napisałem wiadomość na PW z prośbą o założenie konta. Ponadto mam pytanie dotyczące nagród - czy lądują na koncie użytkowników w postaci bonusu i trzeba je obrócić 4x2.0 jak to forBet ma w zwyczaju?
Prawdopodobnie klasyczny obrót ale jeszcze to sprawdzę.
Jak bede przy komputerze to Ci zaloze konto.

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Przepraszam za wprowadzenie w błąd - należy teraz lub w trakcie mistrzostw złożyć przynajmniej minimalny depozyt, żeby otrzymać nagrodę. Taką informację dostałem od sponsora.
Prawdopodobnie klasyczny obrót ale jeszcze to sprawdzę.
no to trochę...z ich strony. Jaki jest ten minimalny depozyt?

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Minimalny możliwy czyli jakikolwiek.
Ponadto mam pytanie dotyczące nagród - czy lądują na koncie użytkowników w postaci bonusu i trzeba je obrócić 4x2.0 jak to forBet ma w zwyczaju?
Obrót 4 razy po kursie łącznym 2, czyli tak jak pisałeś.

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Proszę o wcześniejsze sprawdzenie, czy możecie się zalogować do ligi typerów. Żeby nie było takiej sytuacji, że ktoś się obudzi w czwartek przed meczem, bo mogę być w tym czasie niedostępny i komuś pierwsza kolejka przepadnie i pytanie bonusowe.