>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Puchar Polski 2012/2013 [Runda przedwstępna]

Status
Zamknięty.
n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wstępny zestaw par, wystawiony przez bet365. Jak ktoś znajdzie u innego buka pozostałe mecze - wrzucać:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
szef-elity +4 Punkty (dobre info z Iławy)
n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sokół Ostróda - Jeziorak Iława 1 2.50 Bet365
Jako, że jestem dosyć blisko klubu postaram się przedstawić sytuacje panującą w ekipie z Iławy. Na pewno jest ona nadal niejasna. Nie wiadomo, w której lidze zagrają iławianie i kto będzie trenerem. Zajęcia prowadzi na razie trener juniorów starszych - Tomasz Wojewoda i to właśnie jego podopieczni są głównymi bywalcami treningów. Szkoleniowiec ma do dyspozycji zwykle od 13 do 20 graczy, których średnia wieku nie przekracza 20 lat. Z seniorów i zawodników grających w minionym sezonie regularnie w zajęciach bierze udział podstawowy bramkarza Dawid Kręt oraz młodzieżowcy, którzy jednak niewiele grali w minionej rundzie II ligi: Aleksander Kowalczyk, Tomasz Kolibowski, Arkadiusz Wietecha, Piotr Suchocki i Maciej Kula. Resztę drużyny stanowią juniorzy zarówno starsi jak i młodsi(!). Na jednym z zajęć pokazał się także podstawowy obrońca Haik Czilingarjan, ale jego udział w meczu z Sokołem jest wątpliwy. Na chwilę obecną w zespole z Iławy nie ma szans na lepszą kadrę na pucharowe spotkanie. A jeśli chodzi o Sokół, to jak każdy klub mają swoje małe problemy, ale idą na fali awansu z IV ligi. Mają wybieganych i zdolnych zawodników, dodatkowo grają przed własną publicznością, przy sztucznym oświetleniu i na nowo wybudowanym stadionie. Kursy zdecydowanie zachęcają do zagrania na gospodarzy i ja się na to skuszę. Jutro około 16 będę miał mniej więcej oficjalny skład na mecz, także napiszę jeszcze troszkę. Póki co polecam łapać kurs 2.50 na Sokół.

zksstal +4 Punkty (dzięki wielkie za typ i żałuję że Twój klub poległ ;))
ciumar1 +4 Punkty
zanziba +3 Punkty
jakerrrr +1 Punkty
ripperpl +1 Punkty (^^ ładnie)
adwokat_typera 107

adwokat_typera

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koscierzyna
Szkoda, że nikt nie wystawił pełnej oferty meczowej. Może być trochę niespodzianek, więc można nieźle zarobić ????

B 178

becks-59091

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bet365 widze, że wystawił kursy na spotkanie Łysica - Stal St. Wola a ten mecz się nie odbędzie co było wiadome wczoraj rano, więc jak ktoś chciał to grać radzę nie mrozić kasy ;)
Piłkarze Stali Stalowa Wola nie zagrają jutro w meczu rundy przedwstępnej Pucharu Polski z Łysicą II w Bodzentynie.
- Nie pojedziemy na mecz z przyczyn organizacyjno-finansowych. Musimy w klubie poukładać najpierw pewne sprawy - powiedział członek rady nadzorczej Stali Stalowa Wola Mariusz Szymański.
W meczach pucharowych zagrają jutro trzy inne nasze zespoły - Resovia z Okocimski, Piast Tuczempy z Garbarnią
Kraków i Stal Rzeszów w Sosnowcu z Zagłębiem.
źródło: nowiny24.pl

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tych spotkań, w których drużyny się wycofały z Pucharu Polski już nie ma w ofercie. A kurs na Sokół spadł do 2.30.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Tobet wystawił kursiwa, ale brak kilku meczów niestety.
Młoda Legia + Wigry @ 2.45 Tobet ✅ 2:1 + 0:6
Zacznijmy od mojej drużyny. Motor raczej słynie z faktu odpuszczania pucharu, z tego samego słynie sam trener Motoru, który w barwach Wisły, dokonał dużej sztuki, bowiem zespół będący na fali i idący po pewny awans do II ligi przegrał z będącą wówczas jedną nogą w okręgówce Janowianką Janów Lubelski. W chwili obecnej, kadra Motoru jest bardzo szczupła, tak naprawdę ciężko też powiedzieć, czy podpisani niedawno zawodnicy (Kostrubała, Matuszczyk, Nowotka) zagrają w dzisiejszym spotkaniu.
Co do Legii, to to zespół na ten moment byc może trochę słabszy niż przed rokiem, bowiem tacy gracze jak Widejko, Kopczyński, Cichocki już w niej raczej grać nie będą. W bramce na pewno stanie Oskar Pogorzelec, na prawej stronie obrony Paweł Wolski, w środku Romachów, z przodu pewnie Kita, no cięzko powiedzieć jak to będzie wygladało, niemniej juniorzy Legii pokonywali w sparingach przed sezonem Huragan Morąg czy Olimpię Elbląg, dlatego też nie widzę problemów w rywalizacji z Motorem. Otóż, Motor puści ten mecz, niestety, takie są realia, jedno czego się boje, i dlaczego nie zagrałem tego specjalnie mocno, to to, że w następny czwartek zaczyna się Ruhr Cup, w którym wystąpią gracze Młodej Legii. Ciężko przypuszczać, by grali oni w najmocniejszym składzie kolejny mecz PP, może trochę nie na ręke byłby ów awans, gdyby nie to, że na szczęście ML dysponuje sporą liczbą zawodników, a ci mniej grający zapewne zagrają w kolejnym meczu, i pewnie też IV-ligowca ograją, meczu z Bogdanką. Motor w tym momencie zaabsorbowany jest raczej szukaniem nowych zawodników, przygotowaniami do meczu z Wisłą Puławy (ważny mecz dla trenera na pewno) niż na PP, z którego jak co roku odpadnie w I rundzie, tak widzę to ja.
Wigry zagrają w Sokółce, z Sokołem, z którym po wycofaniu z II ligi nie dzieje się nic, nie wiadomo jakim składem Sokół zagra, bo większośc ich zawodników ze składu II-ligowego poszła w Polskę i na ich występ raczej nie ma co liczyć. Generalnie trochę obawiałbym się, gdyby Wigry nie znały swojego kolejnego rywala i mogłyby pomyślec, a po co się przemęczać, można odpaść, ale nie, jeśli odpaść to raczej w kolejnym spotkaniu i z rywalem o podobnej klasie, bo w przypadku porażki z czwartoligowcem, atmosfera może siąść, wiadomo, jak to bywa, jakieś głupie oskarżanie się o nie wiadomo co. Dlatego wydaje mi się, że jeszcze jedną rundę Wigry nam zagrają.

jakerrrr +1 Punkty
szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
Odra - GKS Tychy ✅ 1-3
Typ:
GKS Tychy DNB
Kurs: 1,83
Buk: bet365
Stawka: 10/10

Nie rozumiem tego kursu, skoro Tobet ma GKS na 1,5 :cool:
GKS wygrał już raz z Odrą w pucharze po karnych kilka lat temu,
gdy obie drużyny były na inny szczeblu rozgrywek.
Teraz GKS zagra w 1 lidze, w sparingach dobre wyniki, pokonali GKS Katowice,
przegrali 0-1 z Polonią Bytom, pokonali ponadto Raków, zremisowali z Flotą 1-1.
Wyniki Odry w sparingach nie porywają, jeśli GKS podejdzie poważnie do tego meczu wygra ten mecz.

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda, że nikt nie wystawił pełnej oferty meczowej. Może być trochę niespodzianek, więc można nieźle zarobić ????
Na Tobet.com pełna oferta na przedwstępną rundę Pucharu Polski.
Aktualne kursy tutaj!

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Legia II Warszawa-Motor Lublin Under 2,5 @ 2,05 Tobet⛔2:1

Jak dla mnie kurs ciekawy więc spróbuje. Motor przede wszystkim ma spore braki w ofensywie. Odeszli Prędota, Popławski, Koczon i teraz czytam właśnie, że Migalewski ma odejść. Nawet jeśli Ukrainiec nie odejdzie, to dzisiaj i tak nie zagra, gdyż nie trenował jeszcze w okresie przygotowawczym z zespołem, gdyż nie mógł długo załatwić wizy na pobyt w Polsce. W ataku zapewne zagra Damian Szpak czyli 19-latek, który fakt ma spore umiejętności ale samemu może nie podołać grze w ataku. Do tego do rozgrywek zgłoszono 4 juniorów: Kacper Skrzypek(bramkarz - rocznik 94), Damian Gawron(pomocnik/napastnik - rocznik 94) oraz z rocznika 95, Marcina Kufrejskiego(napastnik) oraz Kubę Kosiarczyka(obrońca). W bramce Motor ma pewnego Oszusta, który nie jednokrotnie ratował Motor w ubiegłym sezonie. Chociażby w Puławach jego świetna dyspozycja pomogła nam wywieźć punkt z tego terenu. Jak dla mnie to może być bramkarz na długie lata w Lublinie, o ile oczywiście nikt się o niego nie upomni z wyższych lig. Obrona z tego co wiem chyba nie zbyt zmieniona, bo miał odchodzić Karwan ale Sawa przekonał zarząd, że warto go pozostawić. W ogóle myślę, że Motor pojedzie tam nie atakować, a zagrać z kontry, gdyż po prostu nie mają zbytnio czym straszyć. Legia II to drużyna złożona z zawodników Młodej Ekstraklasy. W bramce tak jak Adqs pisał zagra Oskar Pogorzelec, którego mogliśmy oglądać podczas Euro U17 na boiskach Słowenii. Z tego co wyczytałem na oficjalnej stronie Legii to zabraknie już najlepszego strzelca z ubiegłego sezonu Mesy, Macieja Górskiego. W ogóle jestem ciekaw na jakim poziomie są ci juniorzy młodej Legii względem poziomu drużyny z II ligi. Ja myślę, że tutaj może dojść do dogrywki, gdyż widzi mi się jakieś 0:0/1:1 ale ja tam wolę pobrać under, gdyż wszystko mi wskazuje na małą ilość goli, tym bardziej, że obie ekipy w ciężkim treningu, gdyż do rozgrywek jeszcze trochę czasu, a PP na pewno nie jest celem ani jednych, ani drugich.

P 2

pixtr090

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odra - GKS Tychy
Typ:
GKS Tychy DNB
Kurs: 1,83
Buk: bet365
Stawka: 10/10
Nie rozumiem tego kursu, skoro Tobet ma GKS na 1,5 :cool:
GKS wygrał już raz z Odrą w pucharze po karnych kilka lat temu,
gdy obie drużyny były na inny szczeblu rozgrywek.
Teraz GKS zagra w 1 lidze, w sparingach dobre wyniki, pokonali GKS Katowice,
przegrali 0-1 z Polonią Bytom, pokonali ponadto Raków, zremisowali z Flotą 1-1.
Wyniki Odry w sparingach nie porywają, jeśli GKS podejdzie poważnie do tego meczu wygra ten mecz.
Tak tylko w regulaminowym czasie i dogrywce było 0-0, poza tym teraz sytuacja jakby się odwraca to GKS jest wyżej, dokonali kilka transferów ale raczej nikt z nowych graczy nie zagra, Odra przeszła fuzje z jakimś zespołem i na pewno wieksza ilość piłkarzy nie zaszkodzi, myśle że wynik będzie oscylował w granicach 0-0, dlatego stawiam 1X @ 2.3

Status
Zamknięty.