>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Puchar ligi Niemcy 2007/2008

Status
Zamknięty.
J 0

jedi_2008

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Werder Brema-Bayern Monachium typ 2 kurs 2.10 godzina 18:00, 21 lipca

Chyba nikomu nie muszę przedstawiać sytuacji w Bayernie, po koszmarnym poprzednim sezonie ma już nikt nie pamiętać a służyła temu ofensywna polityka transferowa. Dla Bayernu takie trofeum przed startem Bunesligi na pewno się przyda. O Werderze nic nie pisze bo dla mnie Bayern jest murowanym faworytem.

J 0

jedi_2008

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Schalke 04-Karlsruher FC typ 1 kurs 1.65 godzina 15.30 21 lipca

No jak dla mnie ten wysoki kurs na Schalke jest jak promocja w supermarkecie. Schalke po udanym sezonie choć w końcówce zabrakło troche szczęscia zagra z Beniaminkiem bundesligi. Tylko brak formy Schalke mógłby dać cień szansy Karlsuhre, ale na to się nie zanosi i stawiam na pewne zwycięstwo 04.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Kolego, najpierw przyjrzyj się swoim postom, a dopiero później je wysyłaj. W obu są błędy...w 1 mały, bo piszesz że bayern wygra a stawiasz na werder. Ale w 2...tragedia. Nie Kaiserslautern a Karlsruher FC gra w Pucharze Ligi...

J 0

jedi_2008

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Bayern rządzi a Ribery zbawcą
Najważniejsze że wszystko ładnie weszło. Nie zdziwiło nikogo że na Bayern był taki wysoki kurs?????? Ribery Hero

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
[center:35d757dd74]
[/center:35d757dd74]

O godzinie 20:30 na stadionie &quot;Gottlieb-Daimler-Stadion&quot; zabrzmi pierwszy gwizdek sędziego ... Na stadionie wielka wrzawa ... tysiące kibiców skandujący Stuttgart .... Stuttgart ... Czy tego przestraszą się Bawarczycy :?: Kartkując historię dokonań Bayernu dowiemy się, że drużyna ta obyta jest w takich meczach ... A kibice przeciwnej drużyny działają na nich nie deprymująco, ale wręcz ich motywują ... Bayern po wielkich transferach i zapowiedziach przeszedł kilka dni temu do czynów w meczu z Werderem ... Oglądając ten mecz mówiłem sobie &quot;Właśnie taki Bayern chcę oglądać taki ... który cieszy moje oko swoją grą ... &quot; Jestem wręcz pełen podziwu dla trenera Hitzfelda jak szybko potrafił ustawić drużynę pod nowych zawodników ... Przede wszystkim widać znakomitą pracę jaką wykonuje Ribery ... Poza tym Klose z przodu też ładnie sobie poczynał ;) Bayern w meczach towarzyskich nie zachwycał ... Jednak Hitzfeld powiedział dosyć zabawy ... zaczynamy grać w piłkę ... Pierwszy cel jaki sobie postawił w nowym sezonie to zdobycie tego Pucharu ... Czy mu się to uda :?: Moim zdaniem jak najbardziej tak ... Kibice oczekują zwycięstw i plonów w postaci Pucharów po nieudanym poprzednim sezonie ... &quot;Nowy Bayern&quot; ma im to zapewnić ... Jeśli chodzi o motywację w drużynie to zapewne jest ona duża ... Nie tylko to, że nowi zawodnicy wprowadzili zdrową rywalizację jeśli chodzi o miejsce w składzie, ale przede wszystkim pewność siebie, że z takimi zawodnikami można osiągnąć wiele ... O Stuttgarcie napisać wiele nie można ... W meczach towarzyskich spisują się poniżej oczekiwań bo jak inaczej można nazwać marny remis z Lazio i Kaiserslautern i skromną wygraną z Mladą Boleslav ... Jak na mistrza Niemiec to mierne wyniki ... Poza tym w drużynie lekki szpital ... Kilku zawodników z podstawowego składu nie zagra ... Ostatnimi czasy czytając newsy sportowe natknąłem się wręcz na atak na Bayern ze strony Stuttgartu ... Brzmiało to mniej więcej tak, że Stuttgart nie zamierza być taki jak Bayern i nie ma zamiaru wydawać niepotrzebnie pieniędzy na przereklamowane gwiazdy tylko chce szkolić młodzież ... To kolejny punkt do udowodnienia ze strony Bayernu, że transfery były trafne a gwiazdy jednak potrafią grać ... NA koniec można dodać, że gra nie jest o przysłowiową pietruszkę bo o awans do finału ... Zwycięzca pucharu otrzymuje 2 mln Euro ... Dla Bayernu był by to pierwszy dobry krok do odzyskania krok po kroku środków zainwestowanych w nowych piłkarzy ... Czy uda im się zrealizować ten cel ... Najpierw musza pokonać twierdze zwaną Stuttgart ....

Typ:2 lub handicap (1,5-0) na 2 ✅ , ✅
Kurs: 2,00 i 3,70 (BetGun)

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
[glow=red:62ac543311]VfB Stuttgart[/glow:62ac543311]-[glow=red:62ac543311]Bayern Monachium[/glow:62ac543311]
Z jednej strony kusiło mnie aby postawić na Bayern z drugiej gdy przypominam sobie dokonania tej ekipy w zeszłym sezonie zapał delikatnie gaśnie.Mecz teoretycznie bardzo trudny do obstawienia rezultat moze paść każdy,myśle jednak że ten sprawdzian przed ligą przyniesie dużo emocji a piłkarze obu zespołów postarają się o to aby kibice spragnieni piłki nacieszyli swoje oko grając offensywny footbal dzięki czemu padnie kilka bramek.Końcowego rezultat trudno mi określić jednak over 2,5 bardzo prawdopodobny.

/Typ: (il.g +2,5)/kurs:1.65/

Z informacji StS mecz na terenie neutralnym

redrum 0

redrum

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Santiago Bernabeu
Schalke-Bayern Monachium
Typ : Bayern
Kurs : 1.85
Expekt
Analiza: No coz wreszcie mamy final .... A zagraja w nim moim zdaniem najlepsze druzyny tego pucharu.... Bayern wzmocniony Riberym Tonim ZeRoberto czy tez Klose w tym sezonie chcy wygrac wszystko co moze czyli Puchar UEFA Bundeslige i drobne pucharki natomiast Schalke w ubieglym roku przegra mistrzostwo w dwoch ostatnich meczach .........moim zdaniem w tej edycji mieli slabszych przeciwnikow niz Bayern czyli Nürnberg czy tez Karlsruher pokonujac 1:0 :jezora: Natomiast Bayern sprostal Werderowi az 4:1 czy tez Stuttgartoi 2:0 Moj typ: Pewne zwyciestwo BAyernu

maurizio1986 0

maurizio1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
@ redrum

Co do tego ze Bayern mial mocniejszych przeciwnikow to moim zdaniem to wszytsko jest troche inaczej.
W 1 meczu z Bremen to Werderze brakowalo ponad polowe podstawowego skladu - kluczowych graczy jak np Diego, Naldo, Almeida itd....
Kompletnie nie byli ze soba zgrani i widac to bylo na boisku.

Ze Stuttgarten ta sama spiewka.
Nie grali ani Pardo (Kapitan) , Osorio, Delpierre, Tasci,Gomez, Bastürk....
Od 1 Minuty Stuttgart sie tylko bronil cala druzyna zeby tylko nie stracic bramki - a jak stacili dalej sie bronili.
Z rezsta juz przed meczem Trener Armin Veh powiedzial ze nie traktuje tego meczu z byt powaznie.

Powiedzmy ze mial Bayern bardzo latwych do ogrania przeciwnikow.

Schalke z drugiej strony wygral z bardzo motywowanym Benjaminkiem Karlsruhe 1:0 przez w sumie przypadkowa Bramke. Meczu tego nie widzialem calego bo byl dosc nudnawy.... w przeciwienstwie do tego z Nurnberga :spokodfhgfh: Widac bylo ze duzo lepiej byli zgarni pilkarze S04 i wypracowli sobie ladne brameczki.

Teraz na dodatek jeszcze wracaja po kontuzji i Rafinha i Bordon do obrony Schalke wiec bedzie juz lepsza struktura.

A z drugiej strony Bayern - Codziennie nowe kontuzje - Sosa, Wagner i Klose prawdopodobnie beda jednak mogli grac lecz nie beda w pelni sil, jak juz od dawno wiadomo to nie zagraja ani Sagnol. Toni, Ismael, Podolski - Teraz jeszcze zostal zawieszony v.Bommel za macanie meiry po jajkach w meczu z Stuttgartem, Ribery ma kontuzje ( cos z kolanem) i nie bedzie napewno gral a Schweinsteiger ze zagra tez malo prawdopodobne.

Jako kibic Bayernu chcilabym zeby wygrali ten puchar ale mysle ze przy takich okolicznosciach bedzie to badzo trudne zadanie.

Kurs na S04 @ 4,2 - 4,6 kusi mnie, ale nie stawiam przeciwko swoim ;-)

redrum 0

redrum

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Santiago Bernabeu
Schalke z drugiej strony wygral z bardzo motywowanym Benjaminkiem Karlsruhe 1:0 przez w sumie przypadkowa Bramke. Meczu tego nie widzialem calego bo byl dosc nudnawy....

Samemu sobie odpowiedziales.To co schalke gralo to jedna wielka porazka jak na tadruzyna ale oks kazdy ma swoje argumenty zobaczymy po meczu ...

Pozdro

lori 0

lori

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja już pisałem w kuponach że będzie remis :p a może i wygra Schalke...
Bayern ma wielkie problemy kadrowe...
nie zagrają prawdopodobnie: Willy Sagnol, Lukas Podolski, Jan Schlaudraff, Valérien Ismael, Luca Toni, Franck Ribery, Bastian Schweinsteiger a z grypą będzie grał Klose!!!!

SKŁADY:

FC Schalke 04: Neuer - Rafinha, Bordon, Krstajic, Pander - Ernst, Kobiaschwili - Rakitic - Halil Altintop (Asamoah), Kuranyi, Lövenkrands

FC Bayern: Kahn - Lahm, Demichelis, Lucio, Jansen - Altintop, Ottl, Zé Roberto, Sosa - Klose, Wagner

Ja dzisiaj stawiam Schalke :p
kurs:3,65zł

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Bayern nawet z problelami kadrowymi ma lepszy skład niż Schalke. Po kompromitacji w tamtym sezonie chcą wygrać w Niemczech co tylko można. Chyba nie po to się tak starali i ładnie grali, żeby teraz przeszło im koło nosa 2 miliony Euro. Źle kombinujecie :jezora:

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Magdeburg - Borussia D.
Czarno-żółci zagrają w pełnym składzie na czele z Mladenem Petriciem, Diego Klimoviczem i 2 Polaków. Borussia przeważa w każdym elemencie począwszy od składu do historii spotkań miedzy dwoma zespołami. W Borussi nie zagrają jedynie Weidenfeler (podstawowy bramkarz), i Alexander Frei mogłoby się wydawać solinde osłabienia, ale z takim rywalem nie powinno być problemów jesli znajedziecie z hc+1 na Magdeburg to również polecam. W Borussi pełna motywacja na ten mecz i odbieram to jako 100% bonusu od buka.

SV Wehen - VFB Suttgart
O 18.30 rozpocznie się kolejny mecz Pucharu Niemiec SV Wehen - VfB Stuttgart. Mistrzowi. Świeżo upieczonemu mistrzowi Niemiec nie wypada przegrywać w pierwszej rundzie Pucharu Niemiec tym bardziej z drużną z ligi Regionalnej. Nie wiem co o tym meczu można więcej napisać zarówno ja jak i władze VFB nie wyobrażają sobie przegranej z nowicjuszem z Wehen.

M 0

mikecfc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zdarzenie: FC Magdeburg - Borussia Dortmund
Analiza: Piłkarze Borussi Dortmund świetnie przygotowywali się do sezonu, gdzie regulanie rozgrywali sparingi z wymagającymi rywalami oraz zakupywali wartościowych piłkarzy. Jednym z nich jest Jakub Błaszczykowski z Wisły Kraków, który bardzo dobrze wkomponował się w zespół, wiele razy asystując oraz strzelając bramki. Niestety dziś w zespole Thomasa Dolla zabraknie dwóch bardzo mocnych zawodników pierwszego składu. Pierwszy z nich to oczywiście bramkarz Roman Weidenfeller. Golkiper BVB musi pauzować jeden mecz z powodu czerwonej kartki w ostatnim meczu. Drugi zawodnik to najlepszy strzelec ostatniego sezonu Alexander Frei który dochodzi do formy po operacji biodra. Jedynym atutem Magdeburga jest własny stadion, na którym dziś zjawi się liczna ilość kibiców. Liczę na to, że Dortmund nie zlekceważy rywala i swoim dobrym składem, doświadczeniem i wszystkimi innymi cechami wygra mecz.

Bor. Dortmund zagra w składzie: Ziegler - Degen, Wörns, Kovac, Dede - Kehl - Kuba, Tinga (Buckley) - Petric - Smolarek, Klimowicz.

Kurs: 1.50
Typ: Borussia Dortmund ✅

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Magdeburg - Borussia D. ✅ 1-4
Czarno-żółci zagrają w pełnym składzie na czele z Mladenem Petriciem, Diego Klimoviczem i 2 Polaków. Borussia przeważa w każdym elemencie począwszy od składu do historii spotkań miedzy dwoma zespołami. W Borussi nie zagrają jedynie Weidenfeler (podstawowy bramkarz), i Alexander Frei mogłoby się wydawać solinde osłabienia, ale z takim rywalem nie powinno być problemów jesli znajedziecie z hc+1 na Magdeburg to również polecam. W Borussi pełna motywacja na ten mecz i odbieram to jako 100% bonusu od buka.

SV Wehen - VFB Suttgart ✅ 1-2
O 18.30 rozpocznie się kolejny mecz Pucharu Niemiec SV Wehen - VfB Stuttgart. Mistrzowi. Świeżo upieczonemu mistrzowi Niemiec nie wypada przegrywać w pierwszej rundzie Pucharu Niemiec tym bardziej z drużną z ligi Regionalnej. Nie wiem co o tym meczu można więcej napisać zarówno ja jak i władze VFB nie wyobrażają sobie przegranej z nowicjuszem z Wehen.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
⚽ Werder Bremen (Am) - Koln
Typ: 2
Kurs: 1,65(Expekt)

Według mnie to jeden z najciekawszych meczy do obstawiania. Koln zaprezentował 5 dni temu w meczu z Bayernem Monachium, że nie tylko będą walczyli o awans do Bundesligi, ale również o zwycięstwo w tym pucharze ;) Wiem, wiem zaraz grono sceptyków powie, ze Bayern grał w mocno okrojonym składzie, ale należy pamiętać, że Bayern to Bayern i nawet w najsłabszym zestawieniu był by lepszym klubem niż drużyna zaplecza Werderu Brema. W historii zanotowano 4 spotkania między tymi drużynami. W dwóch meczach padł remis i dwukrotnie zawodnicy Koln wygrywali. To, że zespół z Koln traktuje te rozgrywki poważnie może świadczyć ubiegły rok gdzie pokonali nawet Schalke (Po rzutach karnych). Nie wiem gdzie, ale gdzieś wyczytałem, że kilku graczy Koln zostało ukaranych przez klub ostrzeżeniami za to, że zorganizowali imprezę alkoholową lub coś w tym rodzaju. Nie wiem czy to prawda, ale jeśli tak to atmosfera może nie być zbyt dobra. Jeśli jednak Koln myśli o zwojowaniu II Ligi to takie mecze musi wygrywać. O rezerwach Werderu niestety nie wiele wiem żeby nie powiedzieć, że nic ???? Oficjalnie nie rozegrali żadnego sparingu więc ich forma jest nieznana. Jednak wiedząc, że sezon w Niemczech zaczyna się tuż tuż to myślę, że obie ekipy będą przygotowane do meczu na maksimum. Myślę, że sprowadzenie do Koln kilku nowych zawodników i spora ilość rozegranych meczów towarzyskich poskutkuje dzisiejszym zwycięstwem gości.

M 0

marian555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⚽ [glow=green:77c59735df]LEVERKUSEN II-PADERBORN[/glow:77c59735df] 2 1.45
Rezwerwy, a w lidze nimieckiej są to niby amatorzy, a nie rezerwy Bayeru Leverkusen, mniejsza z tym, są oni w 4 lidze niemieckiej [Oberliga-Nordhein]. Kluby amatorskie mają to do siebie, że raczej nie ma tam transferów,piłkarze amatorscy grają najczęściej w tych klubach, gdzie pracują i mieszkają. Paderborn to średniak drugoligowy i wegług mnie nie skończy rozgrywek w Pucharach na pierwszej rundzie. Chcę dodać, że w Pucharze Niemiec, drużyny nie grają rezerwowym składem (tak jak to jest w lidze polskiej). Przykładem tego są wczorajsze wyniki i składy pierwszoligowych drużyn, mimo że grali na czwartoligowe.
Magdeburg 1 - 4 Borussia Dortmund
Rot-Weiß Hasborn 0 - 8 Hansa Rostock !!!
Wilhelmshaven 0 - 4 Kaiserslautern
Te wyniki świadczą o tym, ze naprawde nie ma tam olewania Pucharów, zresztą żadnych rozgrywek. Trzeba brąc na Paderborn za dużą stawkę, przynajmniej ja to zrobię.

masa 0

masa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie: Holstein Kiel - Hamburger SV
Typ: 2
Kurs: 1.20
Expekt

Zdecydowanym faworytem tego spotkania są goście ale ponieważ jak to mówią że puchary rządzą się swoimi prawami wszystko może się zdarzyć. Np nie daleko wyszukana sytuacja - wczoraj problemy w swoim meczach mieli Werder Brema, VfB Stuttgart, lecz po meczarniach wygrały swoje mecze. Natomiast dużą niespodzianką jest odpadnięcie drużyn z pierwszej ligi a mianowicie: Bayeru Leverkusen i Energie Cottbus. Jak już wspomniałem wszystko może się zdarzyć lecz myślę że Hamburger nie powtórzy &quot;wyczynu&quot; z przed roku kiedy to odpadł już w pierwszej rundzie.

M 0

mikecfc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zdarzenie: SC Victoria Hamburg - FC Nürnberg
Analiza: W dzisiejszym spotkaniu SC Victoria Hamburg zmierzy się z 5 drużyną poprzedniego sezonu Bundesligi z FC Nürnberg. Nie lada problem mają gospodarze, którzy zmagają się obecnie z plagą kontuzji. Kontuzjowani są: Sager-bramkarz, Blaedtke, Aktan, Dönmez, Meesenburg. W drużynie Nürnberg od poprzedniego sezonu wiele się zmieniło. Rywalizacji w lini pomocy podjeli się Misimovic, Engelhardt, Kristiansen oraz Marek Mintal (zacznie mecz na ławce rez.) Nie zobaczymy dziś jedynie Pinoli oraz Kluge. Charisteas, który miał być sporym wzmocnieniem nic w sparingach nie pokazał, co skutkowało posadzeniem na ławkę. Kennedy wraca po kontuzji. Liczę na zwycięstwo gości.

Prawdopodobny skład FC Nürnberg:
Klewer - Reinhardt, Wolf, Beauchamp, Jacobsen - Galasek - Engelhardt, Kristiansen, Misimovic - Vittek, Saenko.

Kurs: 1.15
Typ: FC Nürnberg ✅ brawo!

180michal 17

180michal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wacker Burghausen - Bayern Monachium
typ: Handicap (1-0) ⛔
kurs: 1,35
buk: bet-at-home

Jest to ostatnie spotkanie 1 rundy Pucharu Niemiec miedzy zespołem Wacker Burghausen a Bayernem Monachium. Bayern po poprzednim nieudanym sezonie chce sie za wszelka cene zrehabilitowac i w tym maja mu pomoc nowe gwaizdy ktore zostaly sprowadzone do zespołu w przerwie letniej m.in Toni, Ribery, Klose. Beyern pokazał klase w meczach o Puchar Ligi Niemieckiej gdzie pokanał Werder (4-1), Stuttgart (2-0) i w finale Schalke (1-0). Gospodarz tego meczu rowniez poprzedni sezon mial nieudany ,spadł z 2 ligi niemieckiej do 3 ligi (poludnie). Bayern do tego spotkania przystapi bez :Luki Toniego, Lukasa Podolskiego, Jana Schlaudraffa, Willy&#39;ego Sagnola i Valerien Ismael; lecz nawet tak oslabiony Bayern jest w stanie pokonac 3 ligowca, i mysle ze bedzie w tym meczu duzo bramek.

Skład Bayernu na ten mecz:Kahn - Lell, Lucio, Demichelis, Lahm - Altintop, Zé Roberto, van Bommel, Schweinsteiger - Ribéry, Klose.
Rezerwowi ???? reher, Ottl, Van Buyten, Sosa, Wagner, Jansen, Dos Santos

Wynik: 1-1 w karncyh 3-4

Status
Zamknięty.