>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Psc,skrill

A 0

asiula891

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jestem tu nowa. Mam problem zablokowali mi psc z powodow bezpieczeństwa i juz ponad mc nie moge odbl. Mimo ze wyslalam wszystkie wymagane dokumenty. Jednak mam jesCze kody jak moge je wplacic zeby wyplacic przez skrilla. Bardzo pil e.Proszę o pomoc

maarcin14 890

maarcin14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
ale kody PSC zostały już załadowane do konta paysafecard ? jeśli nie to wejdź na skrilla , depozyt , paysafecard i po prostu wpisz kody i tak doładujesz skrilla, nie korzystająć z my paysafecard

A 0

asiula891

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co pamiętam, gdy przekieruje Cie na strone psc to można wybrać opcję zalogowania lub wpisania kodu
Tak ale jak wpiszesz juz kod to następnym krokiem jest wpisanie danych

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co pamiętam, gdy przekieruje Cie na strone psc to można wybrać opcję zalogowania lub wpisania kodu
Prawda
Tak ale jak wpiszesz juz kod to następnym krokiem jest wpisanie danych
Kolega wyzej dobrze napisal albo sie logujesz na konto i z konta mu psc doladowujesz albo kupujesz kod wpisujesz go i doladowujesz

A 0

asiula891

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prawda
Kolega wyzej dobrze napisal albo sie logujesz na konto i z konta mu psc doladowujesz albo kupujesz kod wpisujesz go i doladowujesz
Ja tak robie i jka wpisze kod i robie dalej to pokazuje wpisz dane

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tak robie i jka wpisze kod i robie dalej to pokazuje wpisz dane
To robisz cos zle :/ masz dwie opcje wplaty : platnosc z paysafecard i za pomoca my pasefacard i wybierasz 1 opcje

A 0

asiula891

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To robisz cos zle :/ masz dwie opcje wplaty : platnosc z paysafecard i za pomoca my pasefacard i wybierasz 1 opcje
No tak wpisuje kod i robie wplac i pojawia sie zeby dane wpisac. Na skrillu zreszta jest napisane zeby wplacic ta metoda to potrzebne jest konto psc

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No tak wpisuje kod i robie wplac i pojawia sie zeby dane wpisac. Na skrillu zreszta jest napisane zeby wplacic ta metoda to potrzebne jest konto psc
wplac na betrally , wcześniej drobne ze skrilla i będziesz miała odblkowana metode i wypłacisz all na skrilla ) pozdrawiam

A 0

asiula891

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I tam konto nie jest potrzebne?a mozna wplacac i wypłacić odrazu?

A 0

asiula891

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widzę, że wygrane zostały wygenerowane przez Twoje depozyty PaySafe, a ponieważ nie jesteśmy w stanie przetworzyć środków na konta PaySafe, wymagamy, abyś złożył wypłatę za pośrednictwem przelewu bankowego
Co robic