>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Przydzielenie bonusów

A 45

as1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Cześć, mam na Forunie konto od marca 2016 - wpłacam sporo, przegrywam wiele, gram regularnie. Poleciłem kilku osobom tego ziemniaka. Moi znajomi grają rzadko, za mniej kasy, itp. Każdy z nich przynajmniej raz w miesiącu dostaje bonus (oczywiście w większości bonus maja 2x miesiąc), ja natomiast nie dostałem żadnego bonusu przez 20 miesięcy - pomijając te za rejestrację + jakieś 200 zł za rejestrację wszystkich kumpli.
Pytając na czacie, o co może chodzić, zawsze słyszę &quot;promocje przyznawane są losowo, w zależności od systematycznej gry&quot;. Zatem jakim cudem ziomki, które tam już nie grają, maja co chwile bonus, a ja regularnie grający, nie mam nic?

G 6

gracz7777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
bialystok
Ile ty masz lat czlowieku gra się za swojom kase a nie liczy na jakieś marne bonusy

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
as1996 +1 Punkty (idiotyczna odpowiedź, dodatkowo z bolącym w oczy błędem...)
A 45

as1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
lat mam tyle, za ile Ty grasz łącznie przez miesiąc. Bonusy to forma wynagrodzenia, za zostawione pieniądze. Fajnie czasami dostać zakład bez ryzyka za 100 czy 200 pln. Grając w Betwayu, pinnacle czy bet365, za depozyty i obrót dostawałem coś co chwilę. Ty następnym razem jak będziesz miał coś mądrego do napisania, to sobie odpuść.
&quot;SWOJOM&quot; ????????

A 0

alneri

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Graj sobie regularnie za duze stawki to na pewno beda Cie losowac dla zachety