>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Przydatne linki

Y 1

yaneiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pomorze
Ja proponowałbym jeszcze świetny blog futbolin.blox.pl niestety od ponad pół roku nieaktualizowany. Mimo wszystko godny polecenia. Z &quot;archiwum&quot; jeszcze jand.bloog.pl

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
bohunnn 0

bohunnn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, znacie może jakies anglojęzyczne strony do rozgrywek i lig brazylijskich?

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
anglojęzycznych to może nie ale transmisje po angielsku często są właśnie w tych linkach które podał kacmon stacja GOL TV właśnie transmituje rozgrywki z brazylii po angielsku

ostrowiec 53

ostrowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrowiec
brazileiro.jimdo.com - ja jeszcze bym chciał zaprosić was na moją nową stronę poświęconą spotkaniom ligi brazylijskiej .

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, czy zna ktoś jakieś strony/fora na których będę mógł ściągnąć mecze ligi brazylijskiej w miarę dobrej jakości? rojadirecta, fbtz czy futebolx264 odpadają bo znam te strony i więcej niż jeden mecz tygodniowo się nie zdarza. A mi chodzi o więcej meczów na kolejkę. Nie wierzę że w Brazylii ludzie nie nagrywają meczów swojej ligi (a kanałów pokazujących Serie A jest sporo) i nie wrzucają ich na serwery. Tylko trzeba znać te stronki a ja niestety, szukając sporo nie doszukałem się...