W tym temacie wrzucajcie ciekawe i przydatne aplikacje na system Android.
Co jest w Waszych telefonach, tabletach? Co warto zainstalować, co poprawia funkcjonalność, jakie gry zrobiły na Was wrażenie, etc
1. Nawigacja
Korzystam ze standardowej nawigacji, chyba z google. Działa średnio, bez rewelacji. Mając N95 korzystałem z garmina i tomtoma i zdecydowanie lepiej sobie radziły. Na Android jest AutoMapa i jest zdecydowanie lepszą nawigacją.
2. Opera Mini - dobra przeglądarka, które nie zjada Mb.
3. Menadżer plików - (wiadomo)
4. Picasa Tool - można szybko wrzucić zdjęcie na serwer
5. Bateria - śledzi stan baterii
5. Kto dzwonił + Ivona - kiedyś używałem tego połączenia, gdy zmieniałem z E72 i androida. Plusem w Nokii było to, że gdy ktoś dzwonił to telefon "mówi" kto dzwoni. Przydatne w samochodzie podczas jazdy. Ta paczka informuje nas kto dzwoni - gdy jesteśmy w 2 pokoi wiemy, czy "lecieć" do fona, czy go olać (np. gdy teściowa dzwoni)
6. Gmail - chyba najlepszy klient poczty e-mail
7. skype, gg, facebook - wiadomo
Z gier nic nie polecę, bo nie gram.
Co jest w Waszych telefonach, tabletach? Co warto zainstalować, co poprawia funkcjonalność, jakie gry zrobiły na Was wrażenie, etc
1. Nawigacja
Korzystam ze standardowej nawigacji, chyba z google. Działa średnio, bez rewelacji. Mając N95 korzystałem z garmina i tomtoma i zdecydowanie lepiej sobie radziły. Na Android jest AutoMapa i jest zdecydowanie lepszą nawigacją.
2. Opera Mini - dobra przeglądarka, które nie zjada Mb.
3. Menadżer plików - (wiadomo)
4. Picasa Tool - można szybko wrzucić zdjęcie na serwer
5. Bateria - śledzi stan baterii
5. Kto dzwonił + Ivona - kiedyś używałem tego połączenia, gdy zmieniałem z E72 i androida. Plusem w Nokii było to, że gdy ktoś dzwonił to telefon "mówi" kto dzwoni. Przydatne w samochodzie podczas jazdy. Ta paczka informuje nas kto dzwoni - gdy jesteśmy w 2 pokoi wiemy, czy "lecieć" do fona, czy go olać (np. gdy teściowa dzwoni)
6. Gmail - chyba najlepszy klient poczty e-mail
7. skype, gg, facebook - wiadomo
Z gier nic nie polecę, bo nie gram.